Vesti -

Isplivali papiri: Melinda je podnela zahtev za razvod FOTO

Dokumenti o razvodu Bila i Melinde Gejts otkrili su ne samo da je razlog za razvod "nepovratno slomljen brak", nego i da nemaju predbračni ugovor, ali i da je Melinda predala papire.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia/ANDREA RENAULT- BILL_MELINDA GATES
Foto: Profimedia/ANDREA RENAULT- BILL_MELINDA GATES

Pravni papiri do kojih je došao The Sun otkrivaju da je Melinda Gejts bila ta koja je podnela zahtev za razvod i rekli da su "stranke razdvojene".

Najstarija ćerka para Dženifer (25) prokomentarisala je razvod na Instagramu ubrzo nakon što su njeni roditelji izašli sa vešću u javnost.

"Kome će pripasti svi ti čipovani ljudi?": Društvene mreže reaguju na razvod Bila Gejtsa

"Još uvek učim kako da najbolje podržim svoja osećanja povodom ovoga, kao i sećanja članove porodice u ovom trenutku, i zahvalna sam što imam prostora za to", napisala je, pa dodala:

Zahtev za razvod Melinde Gejts, Foto: Profimedia
Zahtev za razvod Melinde Gejts, Foto: Profimedia

Bil i Melinda Gejts: Zakazao joj prvi izlazak - "za dve nedelje"

"Neću lično dalje komentarisati bilo šta oko razvoda, ali molim vas znajte da mi vaše lepe reči i podrška znače sve na svetu."

Dženifer je najstarije od troje dece para Gejts. Njen brat Rori ima 22, a sestra Fibi 19 godina.

Najskuplji razvod ikad: Šta tu sve ima da se podeli

Melinda je ranije priznala za "The Sunday Times" da je biti s Bilom često bilo "neverovatno teško", i to je izjavila kada su obeležili 25 godina braka.

"Kada je imao problema da donese odluku da li ćemo se venčati, bilo je jasno da se tu ne radi o meni, već je razmišljao da li može da nađe ravnotežu između posla i privatnog života", rekal je ona 2019. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 143 idi na stranu