Vesti -

Desna ruka Harija i Megan dala otkaz posle samo 11 meseci

Ketrin Sen-Loran, koja je manje od godinu dana bila šefica osoblja britanskog princa Harija i Megan Markl, odlučila je da napusti to radno mesto.

Izvor: B92
Podeli
Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

"Šarli ebdo" objavio karikaturu: Kraljica drži koleno na vratu Megan Markl FOTO

Prijateljica Megan Markl: "Ima dokaze za sve što je rekla" VIDEO

Otkrivena reakcija Kejt Midlton na "optužbe" Megan Markl

Ona je dala otkaz nakon samo 11 meseci rada, a prethodni poslodavci bili su joj Bil i Melinda Gejts, odnosno njihov fond. Kada se zaposlila kod Harija i Megan, njih dvoje su rekli kako je u pitanju "neverovatan doprinos" i kako su "uzbuđeni što je u njihovom timu".

Sen-Loran nije želela da komentariše razloge zbog kojih je dala otkaz, ali kako Njujork Post prenosi, ostavka je već na stolu. I dalje će sarađivati sa neprofitnom organizacijom Arčvel u vlasništvu vojvode i vojvotkinje od Saseksa, ali kao savetnica.

Podsetimo, Megan Markl je u intervjuu koji su ona i njen suprug dali Opri Vinfri izjavila kako su pojedini članovi kraljevske porodice bili zabrinuti za to koje će boje kože biti njihov sin Arči, a govorila je i o tome da je pomišljala na samoubistvo.

Posle gotovo dva dana ćutanja, naposletku se oglasila i Bakingemska palata, izjavom da "im je žao što su Hari i Megan povređeni", ali i da se "nekih događaja sećaju drugačije".

Omid Skobi, novinar koji je i autor biografije Megan i Harija, analizirao je deo u kom Megan spominje Kejt Midlton, priloživši mejl koji je Megan navodno poslala zaposlenima, a u kom kaže da "Kad se već razbacuju izjavama, možda KP (Kensingtonska palata) i prizna ko je koga rasplakao".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 152 idi na stranu