Vesti -

Otkrivena reakcija Kejt Midlton na "optužbe" Megan Markl

Kako su otkrili dobro upućeni izvori, Kejt Midlton bila je povređena kada je odgledala intervju koji su britanski princ Hari i Megan Markl dali Opri Vinfri, a naročito zbog onog dela koji se tiče nje same.

Izvor: B92
Podeli
EPA-EFE/AARON CHOWN / POOL
EPA-EFE/AARON CHOWN / POOL

Princ Vilijam napravio prvi korak

"Šarli ebdo" objavio karikaturu: Kraljica drži koleno na vratu Megan Markl FOTO

Prijateljica Megan Markl: "Ima dokaze za sve što je rekla" VIDEO

"Kejt jako pazi kako se odnosi prema ljudima. Nikada nisam čula da se posvađala sa nekim u palati. Baš pazi na odnose sa drugima. Nikad nije želela da bilo koja nesuglasica između nje i Megan izađe u medijima, a postoji nekoliko verzija priče o tome ko je koga rasplakao pre venčanja. Stvar je u tome da Kejt Midlton nije u poziciji da odgovori i uzvrati Megan", rekla je Kejt Nikol, stručnjak za kraljevsku porodicu.

Navodi da je Kejt diskretna osoba, koja poštuje privatnost, pa je zato teško prihvatila čitavu situaciju.

"Mislila je da su rešile celu stvar, zato ju je iznenadilo što se ponovo spominje", kaže Nikol.

Podsetimo, Megan Markl je u intervjuu koji su ona i njen suprug dali Opri Vinfri izjavila kako su pojedini članovi kraljevske porodice bili zabrinuti za to koje će boje kože biti njihov sin Arči, a govorila je i o tome da je pomišljala na samoubistvo.

Posle gotovo dva dana ćutanja, naposletku se oglasila i Bakingemska palata, izjavom da "im je žao što su Hari i Megan povređeni", ali i da se "nekih događaja sećaju drugačije".

Omid Skobi, novinar koji je i autor biografije Megan i Harija, analizirao je deo u kom Megan spominje Kejt Midlton, priloživši mejl koji je Megan navodno poslala zaposlenima, a u kom kaže da "Kad se već razbacuju izjavama, možda KP (Kensingtonska palata) i prizna ko je koga rasplakao".

O detaljima Megan Markl nije mnogo govorila u intervjuu sa Oprom. Rekla je samo kako je "Kejt bila uznemirena zbog nekih haljina", i kako se "posle izvinila, i sve je bilo u redu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 152 idi na stranu