Vesti -

Mišel Obama se moli za kraljevsku porodicu

Bivša prva dama Amerike se oglasila nakon velikog intervjua vojvode i vojvotkinje od Saseksa o kojem svet ne prestaje da priča

Izvor: B92
Podeli
Foto: EPA-EFE/ Martin Sylvest
Foto: EPA-EFE/ Martin Sylvest

Princ Vilijam napravio prvi korak

Mišel Obama (57) bivša prva dama Amerike komentarisala je niz optužbi koje su Megan Markl i princ Hari izneli protiv kraljevske porodice u eksplozivnom intervjuu sa slavnom voditeljkom Oprom Vinfri.

Neki su na strani vojvode i vojvotinje od Saseksa, neki protiv, ali uglavnom su svi saglasni da je ovaj skandalozni razgovor još jače produbio razdor između kraljevske porodice i odbeglog kraljevskog para.

Odbio da komentariše: Da li se Tramp plaši Megan Markl?

S obzirom na to da svetski mediji ne prestaju da bruje o tome, oglasila se i supruga bivšeg američkog predsednika Baraka Obame, ali nije želela da zauzima ničiju stranu, piše Mirror.

"Kad pomislim kroz što su sve prolazili Hari i Megan, pomislim na važnost porodice i molim se Bogu da će se u nekom trenutku u toj porodici dogoditi oproštaj, i da će biti dovoljno ljubavi i volje da se problemi reše, jer ne postoji ništa važnije od porodice", rekla je Mišel Obama za Access Hollywood i dodala da su sećanja Megan Markl na primedbu jednog člana porodice o boji kože njenog sina ustvari potresna i da se nada da će njeno iskustvo biti životna lekcija.

Markl je Opri otkrila kako iz dvora nisu želeli da joj pomognu kad se borila sa suicidalnim mislima. Zatim, neki članovi su bili zabrinuti zbog tamnopute boje kože koju bi njen, uskoro dvogodišnji sinč Arči mogao imati i kako su govorili da zbog toga neće imati titulu princa i svu zaštitu koja ide uz to.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 152 idi na stranu