Vesti -

Opra Vinfri tvrdi: Kraljicu nije brinula rasa Harijevog deteta

Nakon intervjua sa britanskim princem Harijem i Megan Markl, Opra Vinfri je gostovala u jednog emisiji kako bi ispričala još ponešto o najšokantnijim detaljima.

Izvor: B92
Podeli
EPA-EFE/DANIEL POCKETT
EPA-EFE/DANIEL POCKETT

"Ne bih verovao Megan Markl ni da mi čita vremensku prognozu"

Od reči Megan Markl trese se britanski dvor: "Promenili su pravila da moj sin ne bi bio princ"

Tom prilikom, osvrnula se na jednu od najzanimljivijih izjava - onu u kojoj se spominje kako je "jedan član kraljevske porodice pokrenuo pitanje koja će biti boja kože njihovog sina Arčija".

Naime, Megan Markl je Opri Vinfri rekla da je bilo "zabrinutosti u kraljevskoj porodici oko toga koliko će tamna biti Arčijeva koža", a princ Hari je dodao kako je to bio "veoma neprijatan razgovor", i da je bio "šokiran".

Njih dvoje nisu naveli koji članovi kraljevske porodice su pokrenuli ovo pitanje, ali Vinfrijeva je rekla kako su potvrdili da nisu u pitanju ni kraljica Elizabeta II, ni njen suprug, princ Filip.

"Ovo je trenutak kada je Opra htela da se bije sa kraljevskom porodicom"

"Hari je mi je to rekao, i zamolio me ako mogu da podelim sa ostalim medijima, da ni njegova baka, ni njegov deka nisu učestvovali u takvim razgovorima. Nije mi rekao ko je to bio, a pokušala sam da saznam i pred kamerama, ali i posle intervjua", rekla je voditeljka.

Podsetimo, princ Hari i Megan Markl su uzburkali svetsku javnost intervjuom u kom su ispričali do sada nepoznate detalje o tome zašto su napustili kraljevsku porodicu i preselili se u SAD.

Na izjavu o novodnoj zabrinutosti zbog boje kože Arčija, reagovala je i ministarka za dečja prava Velike Britanije, Viki Ford.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 152 idi na stranu