Vesti -

Neki misle da je princ Hari kriminalac, neki da je Trampov sin

Ukoliko britanski princ Hari ikada bude želeo da se sakrije od očiju javnosti, trebalo bi da se preseli u Taft - bar ako je sudeći po jednoj zanimljivoj anketi.

Izvor: B92
Podeli
EPA-EFE/VICKIE FLORES
EPA-EFE/VICKIE FLORES

Javnost besna: "Nemojte da emitujete taj intervju. Kako možete biti tako neosetljivi i sebični?"

"Neću da me maltretiraju da igram igru koja je ubila moju mamu"

Taft je gradić u Kaliforniji sa malo više od 9.000 stanovnika, a nalazi na oko 160 kilometara udaljenosti od Montesita, mesta u kom princ Hari živi sa svojom suprugom Megan Markl i sinom Arčijem.

Redakcija britanskog Dejli Mejla napravila je jedno malo ispitivanje - prolaznicima u Taftu su pokazali fotografiju princa Harija, i pitali ih šta misle, ko se na fotografiji nalazi. Odgovori su bili, u najmanju ruku, zanimljivi.

"Mislim da sam ga videla na plakatu u pošti, ili je on neki traženi kriminalac? Da nije jedan od Trampovih sinova?", rekla je jedna ispitanica, dok je drugi čovek rekao da je na fotografiji "neki košarkaš, ali nije siguran za koji klub igra".

"On je glumac. Ne znam njegovo ime, ali videla sam ga u puno filmova", "Izgleda mi poznato. Da li je on TV voditelj", još neki su od odgovora iz ankete, tako da je anonimnost Hariju osigurana u Taftu.

Ista anketa je, nedavno, sprovedena i u američkom gradu po imenu London (oko 10.000 stanovnika) i u Delrej Biču (oko 70.000).

U Londonu je jedan čovek rekao kako ga "nije briga ko je na fotografiji, ako mu ne kupuje kafu ili dovozi bicikl na popravku", dok je jedan ispitanik u Delrej Biču rekao kako "misli da je u pitanju glumac, i to možda Kris Pret".

Podsetimo, princ Hari i njegova supruga Megan odavno su odlučili da ne žele da igraju tradicionalnu kraljevsku medijsku "igru" i ponovo će odstupiti od normi u detaljnom intervjuu sa američkom voditeljkom Oprom Vinfri, koji bi trebalo da bude emitovan sutra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 152 idi na stranu