- Vesti -

Uragan loših komentara na spot za pesmu Evrovizije: "Mi ovo plaćamo", "Dejan Milićević na robiju"

Izašao je tizer spota grupe Hurricane za pesmu "Loco loco" kojom će predstavljati Srbiju na Evroviziji, a sudeći po komentarima na Tviteru, mnogi su nezadovoljni izgledom video-spota koji je režirao Dejan Milićević.

Izvor: B92
Podeli
Foto: e-stock/caslav vukojicic
Foto: e-stock/caslav vukojicic

Samo nekoliko sekundi tizera kojim se najavljuje premijera spota ovog petka bilo je dovoljno da se pokrene lavina komentara na osnovu načina na koji su stilizovane članice grupe Hurricane - Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević, ali i produkcijske vrednosti spota.

Svi kao glavnog "krivca" imenuju Dejana Milićevića, koji je poslednjih decenija bio zadužen za većinu spotova srpskih pevača i pevačica.

Negativni komentari su se fokusirali na to da spot "izgleda jeftino" i da je Milićević ispao iz aktuelnih svetskih tokova.

"Ne znam jedan spot koji je radio Dejan Milićević da ne izgleda kičasto bez ukusa ispeglano sa turbo demode estetikom", naveo je jedan od tviteraša.

Jedan tviteraš je rekao da treba "da zahvalimo univerzumu što se Dejan Milićević ne bavi i osmišljavanjem nastupa".

"Meni se sudeći po tizeru spot sviđa, ali Dejan Milićević pod hitno treba da prestane sa Jelena Karleušima tripovima", poručio je drugi korisnik Tvitera.

Treći se, pak, pita: "A, Dejan Milićević i dalje postoji? Izgleda se stvarno vraćamo u 90-e".

"Zaustavite Dejana Milićevića, molim vas", nižu se negativni komentari na ovoj društvenoj mreži.

Druga korisnica poručuje da Milićević treba da ode na selo i da "prestane da upropašćava tuđe karijere".

Dejan Milićević, sa druge strane, reagovao je na svom profilu na Instagramu.

"Jedva sam čekao da hejt klub rastegne svoje prstiće, napregne jednu moždanu žicu koja postoji i da svoju fekalnu formu izvrše u tastaturu hejtujući moj rad", napisao je Milićević, pa zaključio:

"Brzo na ogledalo, pa onda pogled u svoje dvorište".

Jedan korisnik Tvitera podelio je ovu objavu Milićevića na svom profilu i obraćajući se profilu "SerbiaESC" koji je vodi povodom Evrovizije rekao da ne treba da se dozvoli ovom režiseru da naziva ljude "hejterima".

"Ne dozvolite ovom čoveku da nas naziva 'hejterima' jer iskazujemo najiskrenije mišljenje o njegovom evidentno lošem radu za spot koji mi, građani Srbije, plaćamo", da bi se neko nadovezao na ovu objavu i rekao "Doslovan primer kako vas vreme može pregaziti ako radite u zabavnoj industriji".

 

Milićević je rekao da njegova estetika odgovara estetici takmičenja na kojoj će se takmičiti pesma.

"Sve je šareno, retro, u trendu su osamdesete i disko, zavodljivo je. Mislim da opet imaju pesmu koja je pun pogodak za Evroviziju", rekao je Milićević.


Stupili smo u kontakti sa grupom Hurricane povodom negativnih reakcija, a iz njihovog PR tima su nam poručili da devojke "nemaju komentar".

 

 Takmičenje za pesmu Evrovizije 2021. godine će se održati u Roterdamu nakon što je Holandija pobedila na takmičenju 2019. godine.

Prošlogodišnji događaj otkazan je zbog pandemije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 155 idi na stranu