Vesti -

Kolege se opraštaju od Mire Furlan: "Zbogom, Mirka, prelepa dušo"

Kolege Mire Furlan, koja je nas je napustila sa 65 godina, javljali su se preko različitih kanala komunikacije kako bi se oprostili sa legendarnom glumicom.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Rade Šerbedžija je naveo u jednom TV uključenju da je Mira bolovala "neizlečivo i teško":

"Bila je u komi. Tad je bila prekinuta bilo kakva veza sa njom. Ali svima nam je ostala u srcu jer je Mira Furlan, siguran sam, bila jedna od najdivnijih glumica na području bivše Jugoslavije", rekao je on.

Andrija Milošević se emotivnom porukom oprostio od Mire Furlan.

"Teško je disati kad se otkine parče detinjstva. Pamtiću Miru Furlan", napisao je Andrija.

I glumca Petra Božovića, sa kojim je igrala u ostvarenju "Lepota poroka", rastužila je vest o njenoj smrti.

"Mnogo mi je žao što je otišla. Bila je divna osoba. Ona je svoju tragičnost utkala u svaku ulogu i sa svojom fizičkom lepotom ostavila neizbrisiv trag u našoj kinematografije. To su tako retka bića, koja svoju sudibnu nose, a onaj gore ih gura tamo gde nisu hteli. Zahvalan sam joj na svemu i ostaće uvek lepa u mom sećanju. Zbogom, Mirka, počivaj u miru."

Svet plače zbog Mire Furlan: "Počivaj u miru i spavaj u svetlosti"

Mima Karadžić se oprostio od Mire, sa kojom je glumio u filmu "Lepote poroka":

"To su bili moji filmski prvenci, imao sam s kim i biti i opstati. Mira je bila divna, sjajna... srećan sam što sam je znao i plačem što je više nema", napisao je Mima Karadžić na Instagramu.

Marija Karan se oglasila ovim tužnim povodom na svom Instagramu slikom nasmejane Mire Furlan, i napisala je "Počivaj u miru, prelepa dušo". Glumica Snežana Bogdanović se među prvima javno oprostila od svoje koleginice i bliske prijateljice sa kojom se družila u Americi. "Mila moja, ja ne verujem... Legendo najveća, pameti, talentu, lepoto.. bol i velika tuga", napisala je Snežana na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 140 idi na stranu