Vesti -

Manekenka Ivana Stanković pohađala je Mikinu školu glume: "Rano si krenula s*sama kroz život"

Čuveni nastavnik škole glume i reditelj i scenarista Miroslav Mika Aleksić danas bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog optužbi za silovanje.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printskrin TV Prva
Foto: Printskrin TV Prva

Javnost je naime bila šokirana kada je kao bomba odjeknulo priznanje glumice Milene RAdulović da ju je Aleksić silovao pre nekoliko godina kada je bila maloletna.

Već gotovo dva dana poznate ličnosti oglašavaju se i dok pojedini koji su i pohađali njegovu školu nisu ni slutili šta se dešava iza zatvorenih vrata, ima i onih koji su svedočili o njegovim "brutalnim metodama" podučavanja.

Ispovesti drugih žrtvi Mike Aleksića: "Tražio mi je da ustanem i da se okrenem"

"Ako je istina, ovo je strašno, zaista. I sama sam bila član dramske grupe kao i nebrojeno mnogo današnjih uspešnih glumaca... Dubravka Mijatović, Branka Katić, a sa mnom: Miloš Timotijević, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Rastko Janković, Ivan i Milica Zarić, Ivon Jafali... Mika jeste bio vrlo, vrlo strog, za neka moja shvatanja i tada i sada, njegove pedagoške metode su bile pogrešne (buckaste devojčice je nazivao "slonicama", ne bi li ih motivisao da smršaju?!), a meni lično, kada sam izrazila želju da se uporedo bavim manekenstvom, rekao da biram između grupe i manekenstva, pa kad sam u roku od minut, odabrala naravno, manekenstvo", napisala je Ivana na Instagramu.

Pročitajte još:

Bojana Maljević o Miki Aleksiću: Važno je da se sazna istina

Ljuština: "To ti je normalno u tim godinama"; Mit: "Mika je bio na dobrom glasu. Ovo je jezivo"

Kako je navela, rekao joj je da je rano krenula s*sama kroz život, "očigledno imajući loše mišljenje o mom budućem pozivu, u kom za 25 godina nisam doživela nista sem vrhunskog profesionalizma".

"To što mi je rekao opisala sam u biografiji, ne spominjući samo da se radi o Miki, već sam izmislila 'komšiju Pavlovića', da ne bih pravila skandal".

Podsećamo, glumica Milena Radulović u svojoj ispovesti govorila je o tome da ju je Mika Aleksić silovao kada je imala samo 17 godina.

"Najstrašnije je što je teren pripreman godinama, od ranog detinjstva, od strane jednog monstruma, a devojke koje su sa mnom i ja ne možemo da dozvolimo da neko proživi ono što smo mi. Ovo nije osveta, iako je i ta faza u meni postojala, ali je davno završena. Sve mi, žrtve Miroslava Aleksića, ulazimo u ovo zato što je nedopustivo da se više i dan ćuti. Neke devojčice, rođene 2003. ili 2004. godine, upravo prolaze kroz takvu vrstu torture", navela je Radulovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 140 idi na stranu