- Vesti -

Amerikanac izabrao Beograd za život: "Nude mi rakiju. Srbi su prijateljski nastrojeni" VIDEO

Amerikanac Adam Davenport, usred pandemije koronavirusa, odlučio je da promeni mesto za život, napustio je Sjedinjene Američke Države, a od svih destinacija na svetu, izabrao je Beograd.

Izvor: B92, Prva TV
Podeli
Foto: Printskrin TV Prva
Foto: Printskrin TV Prva

On je glumac, pevač, di-džej, tekstopisac i filmski producent, a na pitanje zašto je izabrao glavni grad Srbije za život, kaže:

"Iz Njujorka sam i sa svim tim ograničenjima koja postoje Beograd je tu bio u prednosti jer čovek može da živi ovde relavivno normalno. Spremam se trenutno za film tako da sam ovde unajmio lokalnog trenera sa kojim treniram pet puta nedeljno. Treba da nabacim 10 kilograma ovde", rekao je on kada ga je ugostila TV Prva.

Kaže i da u Beogradu drži časove glume. Na pitanje koliko je uspeo da upozna Beograd, odgovara:

"Prvi put sam u Beogradu bio u septembru, dakle još za vreme epidemije. Svi Srbi mi kažu da to nije onaj normalni Beograd. Biću ovde čitave godine i kada se ublaže restrikcije i život vrati u normalu, pa ću moći da uporedim početak svog boravka i leto. Svi mi kažu da je Beograd najlepši leti", naveo je.

Dodaje ipak da mu se u Srbiji najviše dopadaju ljudi.

"Srbi su prijateljski nastrojeni, gostoprimljivi. Srpsko gostoprimstvo i ljudi se trude da mi pomognu na svakom koraku kao strancu, čak i kada mi je teško da se snađem, u Srbiji me pitaju da li mi treba pomoć. U Americi to nikad ne bi prošlo", naveo je Davenport te dodao da mu stalno svi nude rakiju.

Pogledajte više u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 143 idi na stranu