Vesti -

"Nakon kovida stala sam na vagu i videla da sam izgubila osam kilograma" VIDEO

Kaže da se 40 dana borila sa koronom. I to nije bila nimalo laka borba. Iako po struci nutricionista, što podrazumeva i zdrav način života, virus joj je zadao težak udarac. Potpuno prikovana za krevet, spas je, kako kaže, pronašla u višnjama. Na koji način su joj višnje pomogle objašnjava Milka Raičević.

Izvor: Prva TV
Podeli
Foto: Printskrin/TV Prva
Foto: Printskrin/TV Prva

"Sve one savete koje sam davala, njih sam se pridržavala. Kada sam dobila kovid shvatila sam da treba slušati organizam", kaže nutricionistkinja.

Kako objašnjava, nije mogla da jede, a jedino što je uspevala da jede jesu višnje.

"Kako sam višnje uvek preporučivala pacijentima sa viškom telesne težine, tako sam shvatila koliko su mi pomogle", kazala je ona gostujući na TV Prvoj.

"Svaka kost me je bolela, nisam uspevala da popijem ni čašu vode, imala sam jezivu dehidrataciju", kaže Mila Raičević.

Najveći strah kako kaže bio je da joj ne otkažu bubrezi, međutim koleginica joj je rekla da uzme kaladont, i posle 20 dana uspela je da popije čašu vode.

"Imala sam jeziv slan osećaj u ustima. Pitala sam komšinicu koja radi u kovid-bolnici šta bi to moglo da bude. Rekla mi je da je to znak da sam dehidrirala, kao i posledica uzimanja antibiotika. Preporučila mi je da uzimam ljute bombone, a koristila sam i sodu bikarbonu, kojom sam uklanjala bele naslage na jeziku", ističe.

Nakon toga, kaže, počela je da unosi supice, i tečnu hranu. Kada je stala na vagu, shvatila je da je izgubila osam kilograma.

Kako ističe, čim je saznala da ima kovid, počela je sa suplementacijom: D vitamin, C, i cink.

Kaže da ne zna kako je dobila kovid.

Opširnije u video-materijalu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 129 idi na stranu