Vesti -

Tinejdžer traži autopsiju, tvrdi da mu je Maradona otac: "Samo hoću da znam istinu"

Santjago Lara, tinejdžer iz Argentine, ovlastio je svog advokata da zatraži iskopavanje tela nedavno sahranjenog Dijega Armanda Maradone.

Izvor: B92
Podeli
Foto: gettyimages/Marcos Brindicci /Stringer
Foto: gettyimages/Marcos Brindicci /Stringer

Maradona i njegove žene: Jednu je tužio, s drugom zamalo opet stao na "ludi kamen"

Maradonina devojka proterana s njegovog ispraćaja: Naredila bivša supruga VIDEO

Tako je sudu u La Plati podnet zahtev za autopsiju i DNK analizu, a sve sa ciljem da se utvrdi da li je proslavljeni fudbaler biološki otac Santjaga Lare.

Naime, devetnaestogodišnjak veruje da je Maradonin sin, a prvo put je počeo o tome da govori 2014, kada je imao samo 13 godina, prenosi portal Infobae.

Njegova majka, Natalija Garat, bila je konobarica. Ona je preminula 2006. godine od raka pluća, a sa Maradonom je, navodno, imala vezu koja je trajala čak sedam godina, uz povremene prekide.

Više puta je, za Dijegovog života, Lara pokušao da dođe do sudske nagodbe, mada bez uspeha.

"Majka mi je umrla kad sam imao tri godine. Neposredno pre nego što je preminula, rekla je advokatima da mi je Dijego otac. Samo hoću da znam istinu, novac me u ovom slučaju ne interesuje. Znam da ovo neće biti popularno u Argentini, ali šta drugo mogu da uradim sada", rekao je on za Telemundo.

Podsetimo, Maradona je preminuo u 60. godini od posledica srčanog udara, a zbog njegove smrti proglašena su tri dana žalosti u Argentini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 118 idi na stranu