Vesti -

Odbila picu jer su "crni ljudi zaraženi": Vlasnik picerije je osramotio na Fejsbuku FOTO

Vest o ženi koja je u napuljskoj piceriji "Felj" odbila da pojede naručenu picu jer je konobar koji je služio bio tamne kože postala je viralna na društvenim mrežama.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: depositphotos/ZekaBibr
Foto: depositphotos/ZekaBibr

"Ah, pa crn je", ovako je ta žena, koja je poznata vlasniku picerije, komentarisala kada je videla konobara, poreklom iz Bangladeša, koji ju je poslužio. Odbila je da pojede naručenu picu tvrdeći da je konobar, budući da je stranac, sigurno zaražen koronavirusom, prenosi Fanpejdž.

Vlasnik picerije Đuzepe Granata pokušao je da joj objasni da je njegov pomoćnik Polaš uredno zaposlen i da redovno radi sve mere prevencije koje su propisane. Ništa nije pomoglo, pa ju je vlasnik picerije zamolio da izađe i više se ne vraća.

"'Gospođa', koristim ovaj termin samo zbog njenih godina", objasnio je vlasnik picerije, koji je ceo slučaj opisao na svojoj stranici na Fejsbuku, uz sliku na kojoj on i njegov konobar, u inat "gospođi", zajedno jedu picu.

Komentar i slika sa Fejsbuka su preuzeti i podeljeni na društvenim mrežama nekoliko desetina hiljada puta u rekordnom roku uz hvalospeve vlasniku zbog njegovog reagovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 113 idi na stranu