Vesti -

Obnovljena istraga protiv Depardjea za silovanje

Istraga za silovanje protiv francuskog glumca Žerara Depardijea biće obnovljena nakon što je navodna žrtva ulozila žalbu kada su tužioci odustali od prethodne istrage, rekli su izvori bliski slučaju.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: Getty Images,  Sean Gallup / Staff
Foto: Getty Images, Sean Gallup / Staff

Glumica u dvadesetim godinama koja optužuje Depardjea (71) da ju je silovao i napao u svom domu u Parizu avgusta 2018, podnela je žalbu nakon što su tužioci odustali od slučaja u junu 2019. godine, navodeći nedostatak dokaza, piše "Gardijan".

Nakon što je prijavila svoje navode protiv glumca, koji negira optužbe, tužioci u gradu Eks-an-Provansu otvorili su preliminarnu istragu koju su potom prosledili pariskim kolegama.

Pariska istraga odbačena je nakon devet meseci. Istražitelji su rekli da nisu uspeli da prikupe dovoljno dokaza za pokretanje formalnih optužbi.

Glumica je zatim ponovila svoje tvrdnje, što prema francuskom zakonu gotovo uvek dovodi do toga da slučaj ispita istražni sudija.

Podsetimo, danas je glumica Marija Karan objavila fotografiju sa Depardjeom, kao i da su je mnogi u komentarima pitali da li je razmenila meilove sa čuvenim Obeliksom, aludirajući na njenu izjavu koju je pre nekoliko dana dala za TV Prva. Ona je tada istakla da ljudi u Srbiji pre 10 godina nisu koristili mail.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 113 idi na stranu