Vesti -

Sestra tragično preminule glumice se seli kod zeta udovca, šuška se o romansi

Sestra glumice Naje Rivere, Nikaila, oglasila se nakon što se u medijima tvrdi da se preselila kod bivšeg supruga ove glumice.

Izvor: B92
Podeli
Foto: GettyImages, Joe Scarnici / Stringer
Foto: GettyImages, Joe Scarnici / Stringer

Pročitajte još:

Nestala glumica posle vožnje čamcem sa sinom

Reči sina nestale glumice otkrivaju šta se desilo

Pronađeno telo glumice

Ove nedelje su se pojavile fotografije Nikaile dok pomaže glumcu Rajanu Dorsiju (37) da se preseli na novo imanje u Kaliforniji. Izveštavalo se da je manekenka odlučila da živi sa Rajanom i njenim petogodišnjim nećakom Hozeom, nakon Najine tragične smrti pre dva meseca, kao i da su u romantičnoj vezi.

Naja je preminula u julu u 33. godini nakon nestanka na jezeru.

Komentarišući kontroverzne napise o njenom novom životnom aranžmanu, Nikaila je napisala na Instagramu da u najmračnije doba njenog života jedino što su važni jesu njeni prijatelji i porodica.

"Treba da se nađem za svog sestrića i kad ne mogu da se nađem za sebe. Ne zanima me kako stvari izgledaju, jer niko ne može videti svaki mučni trenutak kroz koji prolazimo", napisala je Nikaila.

Smatra da je najvažnije to što je u ovom periodu naučila da pokazuje saosećanje i da ne osuđuje druge i da nikada ne treba uzimati trenutak zdravo za gotovo.

"Nadam se da svi možete da učinite isto", napisala je ona.

Pored fotografija njihovog iznajmljenog imanja sa tri spavaće sobe, Nikaila i Rajan su viđeni u kupovini u lokalnoj prodavnici i navodno provode dosta vremena zajedno.

Izvor je rekao za "Mejl onlajn" da izgleda da im je "zaista prijatno zajedno i očigledno pomažu jedni drugima kroz veoma težak period".

Očevidac koji je primetio par u prodavnici kaže da su se sve vreme šalili i ćaskali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 112 idi na stranu