- Vesti -

Usvojili dečaka sa autizmom, pa ga "vratili": Nisu znali da ima posebne potrebe VIDEO

Dvoje jutjubera usvojili su pre dve i po godine dečaka iz Kine, po imenu Haksli. Međutim, odlučili su da ga "vrate", jer "ima posebne potrebe, a oni nisu bili svesni toga".

Izvor: B92
Podeli

Mika Stofer i njen suprug Džejms usvojili su dečaka koji ima autizam, a u video-snimku pod nazivom "Nove vesti o našoj porodici" ovo su i objasnili.

"Kada se radi o međunarodnim usvajanjima, uvek postoje neke nepoznate stvari, koje ne pišu na papirima. Kada je Haksli stigao u naš dom, imao je mnogo više posebnih potreba kojih nismo bili svesni, i koje niko nije ni spomenuo", rekao je Džejms.

"U poslednje dve godine prošao je kroz puno terapija. Pokušali smo da zadovoljimo njegove potrebe i da mu pomognemo jer ga stvarno volimo", nastavio je.

Kako je Mika objasnila kroz suze, oni nisu otkrivali mnogo o Hakslijevom stanju na društvenim mrežama, kako bi ga zaštitili. Par je objasnio da je on sada u drugoj porodici, sa majkom koja je zdravstvena radnica, i gde napreduje sjajno. Inače, oni već imaju četvoro dece.

Ovaj video-snimak odgledalo je više od 400.000 ljudi. Dok su jedni bili besni i upoređivali ovaj postupak sa "nečim što se ne bi desilo ni kućnom ljubimcu", drugi su podržali Miku i Džejmsa, napisavši im da saosećaju sa njima i da žele Haksliju sve najbolje u novoj porodici.

strana 1 od 134 idi na stranu