- Vesti -

Ćerka tragično nastradalog glumca objavila njegov dosad neviđen snimak

Ćerka zvezde filmova "Paklene ulice" Pola Vokera, Medou objavila je video-snimak svog oca koji niko do sada nije video. Na snimku se vidi kako ga je iznenadila tokom jedne posete.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Ernesto S. Ruscio / Stringer
Foto: Getty/Ernesto S. Ruscio / Stringer

Ovaj video-snimak oduševio je njene brojne pratioce na Instagramu.

Voker se na video-snimku smeje i govori ćerki da ga je preplašila, a onda ju je snažno zagrlio. Snimak je dirnuo mnoge koji su ga videli, a za samo nekoliko sati pregledalo ga je više od pola miliona korisnika ove društvene mreže.

"Mislila sam da ovo nikad neću objaviti, ali nekako mi se učinilo kao ispravno. Budite dobro. Volim vas. Ostanite kod kuće", napisala je Medou.

"Ovaj video-snimak mi tera suze na oči. Počivaj u miru", jedan je od komentara.

"Tvoj otac je bio neverovatan i mnogi su ga voleli", još jedan je od komentara na njenu objavu.

Američki glumac Pol Voker poginuo je 1. decembra 2013. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći u Kaliforniji. Voker, koji je tada imao 40 godina, u trenutku nesreće nalazio se na suvozačkom mestu u "poršeu", kojim je upravljao njegov prijatelj, koji je takođe stradao u nesreći u mestu Santa Klarita, u blizini Holivuda.

Vozač je izgubio kontrolu nad automobilom, koji je sleteo s puta i zakucao se u stub ili u drvo i potom zapalio i eksplodirao.

Voker je najpoznatiji po ulogama u serijalu filmova "Paklene ulice", koji se bavi uličnim trkama u sportskim automobilima, i glumio je u pet od šest delova popularnog serijala.

Prvi film u serijalu u kom značajnu ulogu imao je i glumac Vin Dizel, a pojavio se u bioskopima 2001. godine. Voker je glumio i u filmovima "Varsity Blues”, "Into the Blue," “Flags of Our Fathers” i “Takers".

Iza sebe je ostavio tada 15-godišnju ćerku Medou.

strana 1 od 130 idi na stranu