Vesti -

Plašio ljude i lizao proizvode u prodavnici: "Ko se još boji koronavirusa?"

Muškarac koji se snimio kako liže proizvode u supermarketu govoreći "Ko se još boji koronavirusa?" sada je u pritvoru.

Izvor: B92
Podeli

Policija u Virdžiniji uhapsila je ovog muškarca nakon što je njegov video-snimak postao viralan.

"Žalbe shvatamo vrlo ozbiljno i želimo da se zahvalimo svima koji su prijavili video-zapis da bi problem mogao da se reši", navela je policija, a prenosi britanski "Miror". Dodaju da se muškarac sada tereti za krivično delo terorizma.

Mnogi korisnici društvenih medija identifikovali su tog čoveka i rekli da živi u Misuriju, gde je bilo 183 slučaja virusa i šest smrtnih slučajeva od koronavirusa.

Sve ovo se dešava nakon što je Donald Tramp postavio cilj da SAD izađe iz izolacije za manje od tri sedmice do Uskrsa, uprkos strahu da bi Amerika mogla da postane najteže pogođena zemlja, dok slučajevi obolelih i zaraženih i dalje rastu.

Svetska zdravstvena organizacija saopštila je da bi SAD mogle postati novi epicentar koronavirusa nakon "vrlo velikog rasta" u slučajevima koji predstavljaju oko 40 posto globalnih infekcija za 24 sata.

Italija je trenutno najteže pogođena nacija s više od 6.800 smrtnih slučajeva i gotovo 70.000 potvrđenih pacijenata, nadmašivši prošle nedelje Kinu, gde je umrlo preko 3.200 ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 126 idi na stranu