- Vesti -

"De Niro i Al Paćino zaista imaju čaroban odnos"

Al Paćino i Roberto De Niro imaju čaroban odnos, ocenio je kultni reditelj Martin Skorseze, nekoliko dana pred izlazak njegovog poslednjeg filma "The Irishman", gde je legendarni glumački duo na sceni.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Foto: GettyImages / Kevin Winter
Foto: GettyImages / Kevin Winter

"Ono što se vidi na filmu to je odnos glumaca, kao i njihovo prijateljstvo koje traje 40 ili 45 godina", rekao je Skorseze, čiji dugoočekivani film o mafiji izlazi onlajn na Netfliksu 27. novembra.

Ostvarenje govori o bivšem mafijaškom ubici, kojeg igra De Niro, a koji razmišlja o svom životu punom nasilju i odnosu prema nestalom bivšem lideru sindikata, kojeg igra Paćino.

Slavni glumački duo igrao je u filmu "Kum, drugi deo" iz 1974. godine kao i u kultnom ostvarenju "Vrelina" iz 1995. godine.

"The Irishman" je deveti film Skorsezea sa De Nirom. Njih dvojica se poznaju od 16. godine i dugo su razmišljali o novom filmu.

Foto: GettyImages / Gareth Cattermole
Foto: GettyImages / Gareth Cattermole

"Ispostavilo se da smo u pravu. Sada imamo 75, 76 godina i razmišljamo šta smo uradili u životu i šta je trebalo da uradimo. To je bio dobar trenutak da se osvrnemo na naše živote 60-ih i 70-ih godina, na Holivud, na kinematografiju...", rekao je reditelj.

Film traje tri i po sata i koštao je 160 miliona dolara. Već se prikazuje u nekim bioskopima a pominje se kao jedan od favorita za Oskara.

Skorseze (76) osam puta je nominovan za Oskara u kategoriji najbolje režije. Oskara je osvojio 2007. godine za film "Dvostruka igra" (The Departed).

Foto: GettyImages / Dia Dipasupil
Foto: GettyImages / Dia Dipasupil

strana 1 od 114 idi na stranu