Vesti -

"Uhvatio sam ih da se ljube na snimanju filma, dok je on još bio u braku!"

Telohranitelj poznatih ličnosti otkrio je škakljive detalje o početku veze dvoje poznatih glumaca za koje je radio.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages / Pascal Le Segretain
Foto: Gettyimages / Pascal Le Segretain

Mark Behar otkrio je kako su Bred Pit i Anđelina Džoli razmenjivali škakljive poruke. On što je sve iznenadilo jeste da su se njih dvoje dopisivali dok su snimali prvi zajednički film i dok je Bred još bio u braku sa Dženifer Aniston.

Mark je godinama radio za Anđelinu i otkrio da je par flertovao još 2005. godine dok su snimali film.

Bred i Anđelina negirali su da su bili fizički intimni dok se on nije razveo od Dženifer, ali je Mark sada otkrio da se mnogo toga dešavalo "ispod radara" jer je par razmenjivao poruke na setu.

"Oni su se konstantno smejali i flertovali. Izgledali su kao srednjoškolci koji se sviđaju jedno drugom i to je bilo preslatko", rekao je Mark.

Otkrio je čak i da ih je par puta zatekao kako se ljube u prikolici i nije nimalo bio iznenađen kada je čuo da su se njih dvoje venčali godinama kasnije, piše Miror. Par je svoju romansu objavio 2005. godine, nakon njegovog razvoda od Dženifer, dok su oni sve vreme isticali da nisu bili ništa više od prijatelja na setu.

Mark nije jedini bivši telohranitelj koji je izneo u javnost prljavi veš Anđeline Džoli i Breda Pita, pogotovo nakon što su saopštili da se razvode 2016. godine.

Foto: GettyImages / Frazer Harrison
Foto: GettyImages / Frazer Harrison

Mark Bilingam je drugi telohranitelj koji je radio za tu porodicu 18 meseci. On je otkrio da mu je par poveravao decu da ih vodi gde god poželi i da su imali puno poverenje u njega.

Njegov zadatak nije bio nimalo lak, a najteže mu je padalo da štiti Breda, jer "ljudi nju vole, ali njega mrze".

Anđelina je nedavno izjavila da se osećala loše i nesigurno nakon rastanka. Ali da se zahvaljujući deci iščupala iz svega.

"Svaki roditelj zna da postoji nešto u vama što raste onda kada treba da preživite nešto i da budete jaki zbog njih, i prođete kroz sve sa njima", rekla je Anđelina Džoli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 118 idi na stranu