Vesti -

Kesić za B92: Ja sam rekonstriusan. Spremam se da zablistam u punom sjaju!

Nakon uspešno završenih radova na rekonstrukciji, nova sezona emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" svečano će biti otvorena subotu 21. septembra u 21 čas na O2 televiziji.

Izvor: B92
Podeli
Foto: O2 TV
Foto: O2 TV

Uz jednu od najpoznatijih svetskih umetnica Marinu Abramović, koja je specijalna gošća prve epizode u sezoni, svečanom otvaranju će prisustvovati i Zoran Kesić, kao i veliki broj publike u studiju. Za muzički program prve epizode zadužen je beogradski bend Artan Lili.

Na pitanje šta se za poslednjih nekoliko meseci, između dve sezone, promenilo, Kesić za B92 kaže:

"Istakao bih da sam smršao malo, jedno sedam-osam kila u odnosu na prošlu sezonu, tako da se naša rekonstrukcija, reč koja je popularna ovih dana, odnosi na mene - na voditelja. Ja sam rekonstruisan i presložen, tako da se spremam da zablistam u punom sjaju. Tako da mogu svi da prelaze preko mene i da ne truckaju kad me gaze!"

Na pitanje po čemu će se nova sezona emisije razlikovati od prethodnih, Kesić odgovara:

"Ni po čemu. Od pre šest godina, kada smo počeli, imamo istu metodologiju, motivaciju i način pristupa emisiji. I dalje ćemo sve ono što nas privatno nervira, što nam se učini da je loše i pogrešno, da pretvaramo u satiričnu kritiku društva. Jedino što ćemo pokušati da isprobamo neke nove fazone i forme, nešto što nismo do sada radili. Već u prvoj epizodi smo malo više izašli na teren, imao dva priloga koja nisu snimana u studiju, tako da ćemo više izlaziti iz studija. To će biti novo."

"U kreativnom timu emisije vlada prava demokratija", kaže Kesić i dodaje da to često i nije tako dobro, jer ekipa ne može da se usaglasi, a "svačiji glas je podjednako bitan", kako kada je izbor tema u pitanju, tako i kada su u pitanju muzički gosti.

Muzički segment emisije i dalje će biti rezervisan za žive nastupe bendova koji se dopadaju autorima emisije, a kao i do sada, posebno vreme biće posvećeno šolji.

"U svakoj epizodi na kraju će da nastupa neki bend koji je većini nas okej. Ima puno bendova koji bi želeli da sviraju kod nas… Ispostavilo se da smo maltene jedina muzička emisija u Srbiji, iako se upošte ne bavimo muzikom u emisiji."

I ove sezone u emisiji će gostovati analitičari i ljudi koji imaju šta da kažu, umeju da kažu i ne libe se da kažu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 118 idi na stranu