- Vesti -

Veliki povratak seksi lutkica: Nikol konačno pristala da se vrati u grupu i zaradila milione

Nevaljale lutkice opet će udružiti snage.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/Bradley Kanaris
Foto: Gettyimages/Bradley Kanaris

Poznata grupa devojaka "The Pussycat Dolls" spremna je da se vrate na scenu nakon što je i Nikol stavila svoj potpis na papir.

Nakon što su se rastale 2010. godine kako bi se svaka posvetila svojoj karijeri, buduće okupljanje lutkica bilo je neizvesno.

Nikol je uspela da proda nekoliko miliona albuma i da postane sudija u "X faktoru", a ostale devojke su uspele da izgrade karijeru rijaliti zvezda.

Izgleda da je sada grupa koja je prodala preko 54 miliona albuma širom sveta spremna da se okupi ponovo nakon potpisivanja višemilionskog ugovora.

Foto: Gettyimages/Amy Sussman
Foto: Gettyimages/Amy Sussman

Nikol će se pridružiti Melodi Tornton, Kimberli Vajat, Ešli Roberts, Karmit Bašar i Džesiki Suti. Grupa navodno planira novu muziku i rad na televiziji, piše Dejli star (Daily Star). Izvor blizak devojkama rekao je da je Nikol do sada odbijala da potpiše ugovor, ali kako se bliži deseta godišnjica od kako su se rastale konačno je rekla da je spremna.

"Nikol je ponuđen multimilionski ugovor i dobila je veliki avans kako bi se osigurali da ona ne odbije ponudu", rekao je izvor.

Najavljuje se velika turneja na kojoj će devojke izvesti svoje velike hitove i priređivati spektakle, a navodno je bilo reči i o snimanju novog albuma. Iako je još rano da se o tome priča, Nikol i devojke su izrazile želju da rade na novim pesmama.

Devojke su imale probleme sa tim što nisu jednake u grupi. Nikol je bilo dozvoljeno da govori, a ostalima je savetovano da budu tihe. Pored toga, otkrile su i da novac u grupi nije deljen na ravne časti.

strana 1 od 118 idi na stranu