Vesti -

Glumac ponovo zaljubljen: Primećen u društvu starije koleginice, a njen komentar pokrenuo glasine

Da li je reč o platonskom odnosu ili je na pomolu nova ljubav u Holivudu?

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/Amy Sussman
Foto: Gettyimages/Amy Sussman

"Mi smo samo jako dobri prijatelji. Neverovatno dobri. Tako smo srećni. Mi smo kao porodica", rekla je Lora Dern (52) za "Ju-Es vikli" (US Weekly) o svom odnosu s Bredlijem Kuperom (44).

Dodala je da je njihov odnos isključivo platonski. Naime, nedavno su objavljene fotografije na kojima glumica iz serije "Slatke male laži" sa sveže slobodnim Kuperom prisno razgovara na ručku u Njujorku. Rekla je i da joj je potpuno jasno da ljude zanima ima li on vezu.

Foto: Gettyimages/Theo Wargo
Foto: Gettyimages/Theo Wargo

"On je sjajan čovek i jedan od najboljih prijatelja na svetu. Ne čudi me da su svi toliko znatiželjni oko njegovog života kad je tako spektakularan", dodala je ona.

Bredli je ovog leta nakon četiri godine veze prekinuo s ruskim supermodelom Irinom Šajk (33).

Sve je kulminiralo kada se manekenka iselila iz njihove zajedničke kuće vredne skoro 4 miliona evra. Navodno su se već dogovorili o starateljstvu nad ćerkom Leom de Seine Šajk Kuper.

Krah ljubavi dogodio se brzo nakon njegovog emotivnog nastupa s Ledi Gagom (33) na ovogodišnjoj dodeli prestižne filmske nagrade Oskar. Tada su mnogi zaključili kako su njih dvoje mnogo više od prijatelja.

Ledi Gaga je navodno našla novog dečka, a priča se da je i odbila ulogu u “Čuvarima galaksije 3”, gde je trebala da glumi Kuperovu ljubav, piše Jutarnji.hr. Dok su bili bliski, redovno je govorila kako je Bredli najdivniji čovek i prijatelj na svetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 118 idi na stranu