Vesti -

"Brzo si ga zaboravila": Verila se udovica pevača Linkin Parka

Ona se verila za drugog samo dve godine nakon smrti Čestera Beningtona.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/Frazer Harrison
Foto: Gettyimages/Frazer Harrison

U objavi na Instagramu, Talinda bentli je otkrila kako su njena "braća" iz Linkin Parka "raširenih ruku" prihvatila njenog novog verenika, ali je poslala i poruku za druge ljude koji su izgubili voljenu osobu zbog samoubistva.

"Ovde sam da vam kažem da je moguće pronaći ljubav nakon tragedije. Smrt vaše srodne duše ne znači i vašu smrt. I dalje ću poštovati Čestera i nastaviću sa svojom životnom misijom kako njegova smrt ne bi bila uzaludna. Svima koji su izgubili nekoga zbog samoubistva: možete ponovo da budete srećni. Možete u srcu da napravite mesta za tugu, radost, sreću i ljubav", poručila je Talinda.

Foto: Gettyimages/Frazer Harrison
Foto: Gettyimages/Frazer Harrison

Fanovi Linkin Parka ove vesti ipak nisu primili toliko dobro. Mnogi su joj zamerili što je toliko brzo nakon smrti pevača pronašla novog muškarca, piše index.hr.

"Mi još volimo Čestera i još nam nedostaje. Ja još uvek plačem za njim, a njegova takozvana srodna duša je počela da izlazi šest meseci nakon njegove smrti i verila se dve godine nakon toga", jedan je od koementara.

"Ne pokušavam da budem zao, Česteru je sigurno drago zbog tebe, ali ovo je jako prerano", napisao je neko od pratilaca.

"Brzo si ga zaboravila, toliko o srodnim dušama. Čestera nema dve godine, a ti već imaš novog frajera. Od početka sam znao da tu nešto nije u redu. Jako mi je žao zbog Čestera iako više nije s nama", stoji u koemntaru jednog od Česterovih fanova.

"Slomljeno mi je srce i zbunjena sam. Je li ovo šala?", dodaje se u komentarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 118 idi na stranu