Vesti -

Bred Pit ima novu tetovažu odmah pored one posvećene bivšoj supruzi: Ko je čovek, a ko senka? FOTO

Bred Pit pohvalio se još jednom tetovažom koju je uradio pored stare koja je posvećena njegovoj bivšoj ženi Anđelini Žoli.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/Vittorio Zunino Celotto
Foto: Gettyimages/Vittorio Zunino Celotto

Kada se pojavio na festivalu u Veneciji, fanovi su uočili da on na ruci ima neku novu tetovažu. Na njoj je naslikan muškarac koji stoji iznad svoje senke. Figura je cela crna i ne čini se da on gleda u bilo šta konkretno.

Zanimljivo je to što se nova tetovaža našla odmah pored stare koju je Bred posvetio bivšoj ženi. Kako prenosi Mens Health, inspiracija za tu tetovažu je pesma persijskog pisca Ruia iz 13. veka.

"Postoji prostor, izvan svih poimanja dobrog i lošeg. Tamo ćemo se sresti", a Bred Pit je ove reči ispisao mastilom malo pre nego je stupio u brak sa Anđelinom 2014. godine.

Nije se izjasnio šta nejgova nova tetovaža zapravo znači, ali to što je mesto za nju odabrao baš pored ove stare tetovaže može da znači da ima neke veze sa bivšom ljubavi. Bred je uvek bio otvoren i govorio o tome kako je razvod uticao na njegovo mentalno i fizičko zdravlje.

Fanovi spekulišu da je nova tetovaža povezana sa njegovim filmom "The Curious Case of Benjamin Button". Ne bi nas iznenadilo i to da tetovaža nema nikakvo značenje. On na drugoj ruci ima figuru mumije čoveka koja je pronađena u severnoj Italiji 1991. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 123 idi na stranu