- Vesti -

Munjevita reakcija majke spasla detetu život VIDEO

Trenutak nepažnje jedne majke iz Kolumbije mogao je da košta života njeno dete, ali je munjevitom reakcijom žene izbegnuta tragedija.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printscreen/Youtube
Foto: Printscreen/Youtube

Video-snimak nadzornih kamera iz Kolumbije prikazuje majku i dete kako izlaze iz lifta, ali i trenutak majčine nepažnje kada se dete nagnulo kroz rešetke ograde i umalo palo niz stepenište.

U video-snimku se vidi kako dete pruža ruke prema rešetkama ograde, verovatno misleći da je staklo, ali i kako odjednom gubi ravnotežu i pada.

Njegova majka se u tom momentu okreće, refleksno baca prema ogradi i u poslednjem momentu hvata dete za noge i povlači ga prema sebi.

Uskoro se pojavljuju radnice koje pomažu majci da podigne dete nazad, dok je čovek koji se našao tu u tom momentu, uputio ka stepenicama dole kako bi uhvatio dete.

Iako nije poznato da li je dete povređeno prilikom ove nezgode, mnogi su već osudili majku, dok drugi tvrde kako je imala pravo na jedan trenutak za sebe.

Ima i onih koji tvrde kako je na tom mestu trebalo da bude staklo i kako majka bez problema može da tuži vlasnika zgrade.

Vesti

Ruska crkva gradi "pravoslavni Vatikan"?

Ruska pravoslavna crkva razvila je planove za izgradnju vlastitog Vatikana, za koji joj je potrebno oko dve milijarde dolara. Razgovori crkvenih zvaničnika sa rukovodstvom grada Sergijev Posad, koji se nalaze u moskovskoj regiji, vode se još od 2017. godine.

Vesti nedelja 30.06. 13:46 Komentara: 69
strana 1 od 130 idi na stranu