Tabu -

Voditeljka uživo najavila akciju u spavaćoj sobi, kreće da ispuni Putinov zadatak VIDEO

TV voditeljka na ruskoj državnoj televiziji objavila je svoj plan. Naime, ona je rešila da ostane u drugom stanju, a to je odlučila nakon što je Vladimir Putin pozvao žene da krenu što više da rađaju kako bi se sprečila demografska kriza u toj zemlji.

Izvor: B92
Podeli
Foto: eldar nurkovic/Shutterstock
Foto: eldar nurkovic/Shutterstock

Natalija Litovko objavila je da je to inspirisalo nju i njenog supruga, koji su slušali predsednikov govor o stanju nacije, te su se zainteresovali za ispunjavanje svoje dužnosti.

Gledaocima emisije "Rusija 24" uživo je poručila da trenutno ima misiju da poveća svoju porodicu. Voditeljka, koja je odana Putinu, već ima dvoje dece.

Kako navodi Dejli mejl, ruska populacija je u opadanju, delimično zbog ratne ekonomije, ali i velike ljudske cene koju su platili u sukobu sa Ukrajinom. U ratu je, naime, ubijen veliki broj Rusa.

"Kad smo već kod ovog novog nacionalnog projekta, porodica, muž mi je upravo poslao poruku da ćemo napraviti treće dete", rekla je u emisiji uživo nasmejana Litovko, a kad je videla zatečeni izraz lica svog kolege, brzo je dodala:

"Pa, to ćemo nakon emisije."

Putin već neko vreme naglašava da je u toku pad nataliteta u Rusiji, te retko propušta priliku da pozove državljanke Rusije da rađaju više dece. Tako je nedavno održao predavanje radnicama u fabrici raketa o potrebi rađanja više od dvoje dece.

"Potreban je stalan rad na poboljšanju kvalitete života ruskih porodica sa decom i na podsticanju nataliteta. Ovde su u prvom planu naša vera i naše moralne vrednosti. Velike porodice moraju postati pravilo, a ne izuzetak. U sledećih šest godina moramo postići održivi natalitet", rekao je Putin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu