Tabu -

Ona ima najveće prirodne grudi na svetu, stalno rastu VIDEO

Pamelija iz Australije mami uzdahe muškaraca širom sveta, dok joj, većina devojaka, verovatno, zavidi, jer se nalazi na vrhu lise žena sa najvećim prirodnim grudima.

Izvor: B92
Podeli
Foto: FotoDuets/Shutterstock
Foto: FotoDuets/Shutterstock

Međutim, iza senzacije i nesvakidašnjeg izgleda krije se veliki zdravstveni problem, naime, ova devojka, koja ima samo 28 godina, već dugo se bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemom. Svi se iznenade kada čuju da Pamelija, u stvari, nije uopšte imala velike grudi, te da je razmišljala, čak, da ugradi i silikone, a onda su odjednom počele da rastu.

Iako joj je u početku novonastala situacija bila zanimljiva, uživala je u svom bujnom poprsju, ubrzo je neprekidan rast grudi krenuo da je plaši. Za osim meseci je počela da nosi četiri broja veći brus, a obim grudi joj se drsatično povećao sa 99 na 130 centimetara. Sve ovo je doprinelo da joj se jave i jaki bolovi u leđima.

"U početku je bilo zanimljivo videti koliko grudi mogu da porastu, ali mi je zaista postalo neprijatno i želim da ponovo imam grudi normalne veličine", priznala je Pamelija za "NY post".

Pameliji je 2022. godine u martu ustanvovljena gigantomastija, veoma retka dijagnoza kod žena, te još uvek nije dobro istražena. Hipertrogija dojke, kako se još naziva oba bolest, je retko medicinsko stanje vezivnog tkiva dojke u kojem dojke postaju preterano velike. Stanje se često deli na osnovu težine na dva tipa, makromastiju i gigantomastiju.

Hipertrofija tkiva dojke može biti uzrokovana povećanom histološkom osetljivošću na određene hormone kao što su ženski polni hormoni, prolaktin i faktori rasta. To je benigno progresivno uvećanje, koje se može javiti u obe dojke (bilateralno) ili samo u jednoj dojci (jednostrano). Prvi put je naučno opisano 1648. godine.

Još uvek nije okrila uzrok zašto je došlo do tog poremećaja, ali je otrkila da se svakodnevno suočava sa neprijatnim situacijama.

"Veoma je neprijatno, užasno su teške i imam mnogo bolova u telu. Ako nosim nešto što mi je tesno na grudima, primećujem kako me žene gledaju. Osećam se prljavo jer imam tako velike grudi, pa nisam želim ni da napuštam kuću, što se odrazilo na moje mentalno zdravlje. Teško se nosim sa pogledima koji osuđuju. Sve teže nalazim adekvatnu garderob", priča Pamelija.

Kako više nije mogla da izdrži, pokušala je dijetama da reši problem, jer je smatrala da će joj se grudi smanjiti kada smrša. Međutim, ona je izgubila kilograme, a dojke su nastavila da rastu. Zato je ova mlada devojka sada rešena da ode na operaciju smanjenja grudi, iako postoji rizik da opet porastu.

@misspamelia

Could be bigger, I guess ☺️

♬ original sound - Pamelia

Pamelija je pokušala da smrša, ali su njene grudi nastavile da rastu i nakon što je izgubila nekoliko kilograma. Njen sledeći korak je smanjivanje grudi, iako postoji šansa da ponovo porastu do sadašnje veličine.

Sa druge strane, veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde je prati veliki broj ljudi. A svojim objavama pokušava da digne svest o gigantomastiji.

"Naravno, bude i nepristojnih, čudnih komentara, ali verujem da sam ljudima otvorila oči i pokazala im šta je gigantomastija. Volela bih da se ljudi informišu pre nego što daju mišljenje o tome kako izgledam. Nije prijatno i nije lako imati ovo stanje", zaključuje Pamelija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu