Tabu -

Provokativne fotke i još provokativniji oglas: "Prodajem poljubac za milion dinara" FOTO

Žena prodaje novogodišnji poljubac za 10.000 dolara, što je nešto više od 1.055.000 dinara, a njena ponuda uključuje večeru i ples. Objavila je i niz svojih vrlo izazovnih fotografija, a evo šta kaže u svom oglasu.

Izvor: Žena.Blic.rs
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ova lepotica je otkrila da prodaje svoj novogodišnji poljubac za 10.000 dolara. Alis Litl, je savetnica i trener za intimnost, odlučila je da "proda svoje usne" na aukciji za veče, nudeći skupocen kraj 2023. godini.

Pazeći da u novu godinu ne uđe sama, nada se da će ostvariti snove jedne osobe. Prihvatajući ponudu od 10.000 dolara, srećnik će uživati u večeri i plesu pre nego što poljubi Alis u ponoć u Las Vegasu, Nevada.

"Najvažniji poljubac u godini je čuveni poljubac za Novu godinu, koji romantično obeležava prelazak iz jedne godine u drugu i jača vezu između ljubavnika. Mnogi veruju da ako ne poljubite nekoga do koga vam je stalo u novogodišnjoj noći, osuđeni ste na godinu usamljenosti i očaja", rekla je Alis za NeedToKnow.co.uk, i dodala:

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Pošto je doček Nove godine događaj koji se dešava jednom godišnje, a sam poljubac je toliko dragocen, nalazim se u jedinstvenoj situaciji gde moram da ponudim ovo nezaboravno iskustvo onome ko da najveću ponudu."

Čekajući ponoć, Alis je obezbedila poljubac po visokoj ceni, nadajući se da će spojiti usne s onim ko plati dok ulazi u 2024. godinu.

"Iako imam finansijsku korist od novogodišnjih običaja, ključno je da ne posramim one koji nemaju sa kim ili ne žele da učestvuju u poljupcu za Novu godinu. Ne dozvolimo da tradicionalne ideje pokvare duh Nove godine, praznika osmišljenog da nas okupi. Bilo da planirate da se zabavite ili samo da provedete prijatnu noć sa porodicom dok sat otkucava ponoć, uspeh vaše proslave nije nužno određen romantičnim trenutkom. Nadam se, međutim, da što više ljudi ima sa kim da podeli proslavu, čak i ako magija novogodišnjeg poljupca nije na dnevnom redu", poručuje Alis.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.