Tabu -

Radnica elitnog erotskog kluba otkriva najprljavije tajne moćnika: Bogatstvo, blud, nemoral

SNCTM je najbolji erotski klub na svetu, poznat je po tome da organizuje "vrele" večeri u Los Anđelesu, Njujorku i Majamiju.

Izvor: Insider.hr
Podeli
Foto: A_Lesik/Shutterstock
Foto: A_Lesik/Shutterstock

Postoje ključna pravila koja gosti moraju poštivati kad kroče u klub SNCTM.

Osim toga što morate izdvojiti hiljade dolara da biste uopšte kročili tamo, postoje ključna pravila koja gosti moraju da poštuju. Detaljno ih je otkrila Inka Nevala, Finkinja koja radi kao kreativna direktorka u tom klubu.

Jedan od njenih zadataka je koordinisanje nastupa i posebnih događaja. Ispričala je što se događa na zloglasnim zabavama, na koje često dolaze bogati i slavni.

"SNCTM događaji uglavnom su ograničeni na 100 gostiju kako bi se osigurala intimna, ali avanturistička atmosfera. Na našim događajima obično postoje formalni kodeksi oblačenja. Zahtevamo da muškarci nose odela, a žene elegantne večernje haljine ili donji veš. Jedno od naših zlatnih pravila je isticanje pristanka i suzdržavanje od opijanja. Ali, najvažnije pravilo je biti otvorenog uma i uživati," rekla je.

Kaže kako je glavni fokus kluba stvaranje visoko senzualne umetnosti koja "nadilazi konvencionalne granice".

"Polaznici mogu steći uvid u intimnost i lični rast, čineći SNCTM događaje prilikama za duboka ljudska iskustva. Parovi često dolaze na ove događaje s dozom nervoze, ali odlaze radosni, podsećaju na tinejdžere", rekla je.

Iako je kodeks oblačenja bitan, sve se može promeniti kako veče prolazi.

"Gosti obično dolaze u elegantnoj večernjoj odeći, muškarci se odlučuju za odela. Kako se veče odvija, neki prihvataju jedinstvene izraze ličnog stila, uključujući fini donji veš. Neki počnu da hodaju naokolo s potpuno otkrivenom kožom ukrašenom nakitom kao što su BDSM predmeti poput okovratnika i povodaca", otkrila je Nevala.

Postoje različita okruženja u kojima parovi mogu da uživaju, od VIP kauča do glavne spavaće sobe s penušavom kadom. To obično zavisi od para koji najčešće traži inspiraciju od drugih.

"Atmosfera je nabijena pozitivnom energijom. A usred toga, lepe i imućne osobe upuštaju se u svoja jedinstvena erotska putovanja. Po celom prostoru, tajanstvena bića postavljaju zadivljujuće instalacije, dodajući element intrige celokupnom iskustvu", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.