Tabu -

Stormi Danijels obara rekorde

Utorak je bio izuzetan dan za Stormi Danijels (Stormy Daniels), zvezdu filmova na Pornhabu (Pornhub), pošto su obožavaoci pretraživali njeno ime na tom pornografskom veb-sajtu više od 650.000 puta.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Shutterstock/Kathy Hutchins
Foto: Shutterstock/Kathy Hutchins

To je, naravno, bio isti onaj dan kada se bivši predsednik SAD Donald Tramp pojavio na sudu pod optužbom da je Danijelsovoj 2016. godine navodno dao novac kako bi kupio njeno ćutanje zbog afere koju je imala s njim, prenosi "Biznis insajder".

Tramp je negirao i aferu i tvrdnje o isplati novca. Slučaj je, međutim, skrenuo pažnju na Danijelsovu i podsetio veliki broj korisnika Pornhaba na njen stvaralački opus. Podaci objavljeni na veb-sajtu pokazuju da su, kako su se pojavile vesti o optužnici protiv Trampa, pretrage za "Stormi Danijels" naglo porasle, i u prošli petak dostigle vrhunac od 631.254.

Njena popularnost se, međutim, još više podigla na dan kada se Tramp pojavio pred sudom, dostigavši rekord od 662.319 pregleda. Pretrage za "Stormi Danijels" prethodno su skočile 21. marta, na dan kada je Tramp predvideo da će biti uhapšen, iako se to nije dogodilo. Tog dana bilo je 467.078 pretraga, što je dramatičan skok u odnosu na uobičajene brojeve koji se mere sa nekoliko hiljada.

Trampova ljubavnica opisuje seks sa njim kao "najgorih 90 sekundi u životu": "Samo jedna poza"

Stormi Danijels, koja izgleda da uživa u pažnji koju je dobila povodom ovog slučaja, provela je nedelju pre toga burno tvitujući o celoj aferi. Iako je ceo slučaj dodatno podstakao Trampovu popularnost i donacije za njegovu kampanju, za Danijelsovu – čije je pravo ime Stefani Kliford (Stephanie Clifford) – je izgleda to takođe bio unosan trenutak.

Ona je u petak tvitovala da stiže sve više narudžbina za robu koju prodaje preko instagrama "#TeamStormy" i zahvalila svojim pratiocima na podršci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5 idi na stranu