Tabu -

Policajka koja je orgijala sa šestoricom kolega sada tvrdi: "Govorila sam ne"

Policajka iz Tenesija Megan Hol (26), koja je otpuštena zbog seksa sa više policajaca dok je bila na dužnosti, govoreći prvi put javno tvdi da je u više navrata pokušavala da ublaži seksualne napade svog šefa, ali da "on nije prihvatao ne kao odgovor".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Ilustracija/shutterstock/ALDECA studio
Foto: Ilustracija/shutterstock/ALDECA studio

27. februara Holova je podnela saveznu tužbu protiv policijske uprave u kojoj je radila i njenih bivših saradnika. U njoj bivša policajka tvrdi da je bila žrtva seksualnog uznemiravanja, a kao optužene navodi grad La Vergne i nekoliko bivših kolega.

Iako je ranije svoje seksualne aktivnosti sa gomilom kolega pravdala problematičnim brakom, bivša policajka sada tvrdi da se osećala "napastvovano", navodeći da su njeni šefovi često bili u alkoholisanom stanju.

Naime, afera na poslu sa kolegom Luisom Pauelom dovela je Megan do seksualnih odnosa sa još petoricom policajaca.

"Znam šta većina ljudi govori“, počela je da priča Hol prvi put javno za VTVF: "Mogla si da kažeš ne. Shvatam. Govorila sam ne, a oni to nisu prihvatali kao odgovor. Na kraju sam popustila pod pritiskom", rekla je ona prvi put javno nakon skandala.

U svom prvom intervjuu otkako je otpuštena zbog seksualnih aktivnosti sa šest drugih policajaca, Megan tvrdi da je bila na meti druge smene odeljenja koja se sastoji samo od muškaraca i namamljena na promiskuitet.

"Kada sam bila na intervjuu za posao u policijskoj upravi La Vergne, opisali su okruženje kao porodicu. Međutim, dok sam ja težila da zaštitim svoju zajednicu, policija La Vernja me nije štitila", rekla je za VTVF.

Orgije su koštale Holovu i četiri druga policajca, uključujući šefa policije Burela Čipa Dejvisa, posla, dok su dvojica suspendovana zbog skandala. Dejvis je optužen da je doprineo seksualnom uznemiravanju Holove.

"Moji načelnici su radili zajedno kako bi iskoristili moje ranjivosti i moje mentalno zdravlje", rekla je ona, pa dodala. "Koristili su to za svoju korist."

"Kome se uopšte obraćate kada vas šef policije seksualno uznemirava? Kako bih mogla da dobijem pravdu kada je ceo sistem, uključujući i šefa, ne samo tolerisao takvo ponašanje, već i učestvovao u njemu? Bila sam izgubljena i osećala sam se usamljeno", objasnila je Megan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5 idi na stranu