Tabu -

Ko je tražio porno glumce u Hrvatskoj? "Maksimalno 500 evra ovde na Balkanu"

Oglas putem kog se tražilo čak 127 glumaca i glumica za snimanje "filmova za odrasle" pojavio se na stranicama nekoliko hrvatskih internet oglasa. U međuvremenu je oglas istekao, ali se i dalje ne zna da li je bio stvaran ili se radilo o šali. Kao mesto rada u oglasu je bio naveden Osijek.

Izvor: vecernji.hr
Podeli
Ilustracija/Foto: EPA/YAHYA ARHAB
Ilustracija/Foto: EPA/YAHYA ARHAB

Na više hrvatskih internet oglasa pojavio se intrigantan oglas za posao gde se traži "Glumac/ica u filmu za odrasle”. Reč je o, kako je navodio autor oglasa, honorarnom poslu sa fleksibilnim radnim vremenom. Tražilo se čak 127 majstora zanata, radno iskustvo nije bilo bitno, a radno mesto je u Osijeku. U oglasu koji je bio aktivan do 16. februara, pisalo je i da je neophodno poznavanje engleskog jezika. Međutim, iz oglasa se nije moglo saznati gde i kako će se održati audicije.

Uglavnom, oglas je istekao, a da se nije saznalo da li je pravi ili je ipak u pitanju nečija šala, a RTL je tragom toga krenu u Osijek. Pokazalo se da odgovor na pitanje "Ko to održava 18+ audiciju u njihovom gradu?" zanima i Osječane.

"Zanimljivo pitanje, da. Verovatno će se i naći neko za to. Jel to samo za muškarce ili traže i žene? Hrvat je spreman za sve situacije", kaže Bojan Barišić iz Osijeka.

"Čudno mi je iskreno da to neko traži u našem gradu". poručuje sledeći sagovornik, Patrik Begović.

"Nisam kontaktirala broj, ali verovatno bi se neko javio. A možda je i dobra zezancija", smatra Ivana Šabić.

Pokušali su i da dođu do osobe koja je objavila oglas, ali bezuspešno.

"Prvi put čujem da bi se tako neka velika produkcija radila u Hrvatskoj. Zašto bi nekome trebalo toliko ljudi? Jedino ako ne rade kasting", tvrdi za RTL Žiga Sedevčić iz organizacije Dobra družba.

"Film ima četiri scene. Ako snima neko neki film, mogao bi da zaradi maksimalno 500 evra ovde na Balkanu. Nije to baš neka romantika. Morate biti jaki u glavi, morate da isklučite mozak i da samo uključite mišić", objašnjava Sedevčić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5 idi na stranu