Tabu -

Ko ima najveći? Srbi se kotiraju bolje od Hrvata

Doktor Navin Kosla koji je radio proveru studije o osetljivom muškom pitanju kaže kako veličina penisa može drastično da utiče na samopouzdanje muškarca.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Bez obzira na to jesu li ljudi zabrinuti zbog veličine ili oblika, ili bilo kojeg drugog aspekta po tom pitanju, većina nas se u nekom trenutku zapitala da li je naš dovoljno velik. Veličina penisa može da ima ogroman uticaj na samopouzdanje i sliku o sebi", kaže dr Kosla.

Međutim, koje zemlje su zauzele najbolja mesta na listi?

Prva je Ekvador s muškarcima koji u erekciji imaju prosečnu veličinu penisa od 17,61 centimetara. Sledi Kamerun sa 16,67 centimetara, zatim Bolivija sa 16,51 centimetara.

Sakupljeni podaci takođe su pokazali u kojim državama muškarci u proseku imaju najmanji penis. Na vrhu liste našla se Kambodža s prosečnom dužinom penisa od 10,04 centimetara.

Srbi su se našli na 33. mestu s prosečnom veličinom penisa od 14,87 centimetara. Hrvati su zauzeli 34. mesto s penisom prosečne dužine od 14,77 centimetara.

Kao zaključak studije, Kosla odgovara na pitanje: "Da li veličina zaista važna?"

"Odgovor je možda da, možda ne. Istina je da su muškarci znatno više zabrinuti zbog svoje veličine nego njihovi seksualni partneri, objašnjava dok dr Raevti Bole naglašava kako je veličina ustvari subjektivna.

"Sve u svemu, mislim da su rezultati dobri jer ne pokazuju pogoršanje prosečne veličine penisa, ali na kraju dana dužina penisa vrlo je subjektivna. Mislim da fokusiranje na ovo može da bude negativno. Veličina nije nužno u korelaciji sa seksualnim zadovoljstvom", zaključuje urolog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5 idi na stranu