Tabu -

Striptizeta u domu penzionera, video šokirao javnost: "Nismo ovo planirali" VIDEO

Dom veterana Taojan u Tajvanu angažovao je striptizetu za zabavu za starije osobe. Mnogi od korisnika Doma veterana su u invalidskim kolicima.

Izvor: B92
Podeli
Foto: gStock Holm/Shutterstock
Foto: gStock Holm/Shutterstock

Starački dom objasnio je da su unajmili striptizetu za štićenike jer je bila proslava Jesenskog praznika.

Praznik jeseni, poznat i kao Mesečev festival, tradicionalni je festival koji se slavi u kineskoj kulturi te slavi žetvu pšenice i pirinča u sezoni. Snimak s partija sa striptizetom na društvenim mrežama podelio je jedan od štićenika te je brzo postala viralna.

Video-zapis počinje tako da striptizeta legne na pod ispred starije osobe, a zatim započne ples u krilu muškarcu u invalidskim kolicima. Usred njenog plesa u krilu muškarac joj je dirao grudi. Izvođačica je potom prekinula ples u krilu i muškarca poljubila u teme.

Nakon što je snimak procureo u javnost ustanova za penzionisano vojno osoblje našla se na udaru kritika. Starački dom potom se izvinio zbog ove aktivnosti koju je organizovao. Rekli su da im je "jako žao".

"Namera događaja bila je zabaviti štićenike i razveseliti ih. Jako nam je žao zbog svega što je prouzrokovano", rekli su u izjavi. Predstavnik ustanove rekao je da su određeni pokreti plesačice bili previše "entuzijastični i vatreni" te da treba da budu oprezniji pri planiranju budućih događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu