Tabu -

Zvezda sajta za odrasle masno unovčila trudnoću: "Tražili su svašta..."

Karmen Karma počela je da se skida dok je jedva spajala kraj s krajem, a otkrila je kako je njena karijera na popularnoj 18+ platformi čak i uzletela nakon što je ostala trudna.

Izvor: B92
Podeli

Zvezda za odrasle otkrila je kako je tokom trudnoće nastavila da deli snimke na svojoj stranici OnlyFans – i bila je šokirana apetitom svojih pratilaca za takvim sadržajem.

Odlučila se za ovaj zanat nakon što je jedva zarađivala dovoljno novca za hranu, dok je njen suprug radio u mornarici puno radno vreme.

Ali sada je milionerka - nakon što je otvorila kanal na OnlyFansu, gde je pronašla veliku publiku za svoj sadržaj.

Govoreći u intervjuu za podcast Inside OnlyFans, Karmen se otvorila o tome kako se skidala dok je bila trudna kako bi zadržala hranu na stolu.

"Isprva sam mislila da se momcima neću svideti u trudnoći", priznala je.

Stoga je Karmen odlučila da otvori drugu stranicu OnlyFans za sadržaj o trudnoći daleko od svoje tipične publike, ali bila je iznenađena podrškom koju je dobila.

“Uopšte nisam nameravala da objavljujem o tome, ali onda na mojoj trudničkoj stranici, videla sam da se momcima to svidelo", rekla je.

"I onda sam pomislila da to stavim na svoju redovnu stranicu. Momci su poludeli. Bilo je jedan ili dva tipa koji nisu želeli videti stvari o trudnoći, ali toliko ih je više bilo jednostavno fascinirano.”

Zapravo, Karmen se prisetila kako su obožavatelji maštali o tome da je zovu "mama" i rekla da je čak pomogla nekim svojim pretplatnicima da pronađu novi fetiš.

"Jedan tip mi je platio 1000 dolara da samo pokažem svoj pupak u poodmakloj trudnoći. Imao je fetiš na to.Rekla bih da je 98% momaka bilo opsednuto i rekli su: 'Upravo si mi pokazala fetiš za koji nisam ni znao da ga imam."

Tokom druge trudnoće znala je da je seksi i momci su tako mislili… Svaki mesec je rasla, a prihod je bio sve veći.

"Neki su se ljutili kad više nisam bila trudna, pa sam se osećala sjajno jer sam zarađivala ludi novac."

Dakle, Karmen nimalo nije požalila zbog odluke da plasira svoje trudničko telo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu