Tabu -

Ona je prava mafijaška princeza: Srela se s ocem koji se krio 27 godina

Ćerka italijanskog mafijaša je 20 godina vodila biznis svog oca dok je on iz zatvora izdavao naređenja.

Izvor: B92
Podeli
Ilustracija/Foto: Depositphotos/Stellit
Ilustracija/Foto: Depositphotos/Stellit

Nasleđivati porodični biznis nije neobična pojava, a mafijaške porodice nisu ništa drugačije.

Životni put Marise Meriko, ćerke mafijaškog bosa Emilija di Điovina, kao da je bio određen trenutkom kada je sa 11 godina fotografisana kako u jednoj ruci drži lutku, a u drugoj pištolj.

Do svoje 17. godine zvanično je postala deo porodičnog biznisa, kada je upoznala svog prvog muža Bruna Merika, sa kojim je harala Evropom u stilu Bonija i Klajda, navodi Daily Mail.

Kada je njen otac završio u zatvoru, Marisa je preuzela ulogu vođe bande "Milan Ndrangheta", dok je njen otac tokom osamdesetih i devedesetih izdavao naređenja iz ćelije.

Ove godine, na svom 50. rođendanu, srela se sa svojim ocem, koji je u izbeglištvu 27 godina, prvi put nakon što je pobegao iz Italije. Marisa navodi da je iznenađena što je uspela da proslavi 50. rođendan, uzevši u obzir njen pređašnji stil života.

Kako navodi Daily Mail, Marisa je smatrala da su mnoge uobičajene životne situacije za nju bile opasne, poput njenog venčanja, na kom njen otac iz bezbednosnih razloga nije prisustvovao.

Merisa je rodila u braku sa Brunom kćerku Laru, a njeno drugo dete je dobila sa Frenkom Birlijem, kog su ubili dok je bila trudna. Birli je tek bio pušten iz zatvora, u kom je služio kaznu od 14 godina zbog oružane pljačke.

Marisa je takođe bila u zatvoru, i to zbog kupovine kuće vredne gotovo dva milliona funti "opranim" mafijaškim novcem. Nakon tri godine provedene u zatvoru odlučila je da preokrene svoj život. Upisala je studije kriminologije koje je uspešno završila prošle godine i napisala je knjigu "Mafijaška princeza", po kojoj će se raditi i film za Amazon Prime.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu