Tabu -

Na 30. rođendan legendarnog filma njujorški restoran organizovao takmičenje u glumljenju orgazma

Krici odglumljenog orgazma odjekivali su njujorškim restoranom Katz's koji je nesvakidašnjim takmičenjem obeležio 30. godišnjicu filma "Kada je Hari sreo Sali", zapamćenog po kultnoj sceni snimljenoj upravo u tom ugostiteljskom objektu.

Izvor: B92, Jutarnji
Podeli
Foto: Printscreen YouTube / Yura Dashevsky
Foto: Printscreen YouTube / Yura Dashevsky

Katz's je takmičenje priredio u petak, pozivajući sve one koji žele da se oprobaju, da sednu za sto i pokušaju da imitiraju glumicu Meg Rajan, koja je čuvenu scenu snimila pre 30 godina.

Restoran, popularan među Njujorčanima otkako je otvoren 1888. godine, posle filma je postao popularno odredište turista.

Muškarci i žene, koji su poželeli da se takmiče, bili su pozvani da snime svoju verziju scene i da je postave na internet, a zatim da pričekaju da "influenseri" na društvenim mrežama odaberu pobednika, koji će biti poznat sledeće nedelje.

Među takmičarima je, u petak, bila je i 31-godišnja Šauna Mogan, srednjoškolska profesorka iz Fort Loderdejla na Floridi, koja je svojim "krešendom" zaradila aplauz u prepunom restoranu.

U takmičenje nije uvrštena i rečenica koju u filmu izgovara sredovečna žena, dok posmatra Sali kako fingira orgazam, pa naručujući svoje jelo, kaže konobaru:

"Uzeću isto što i ona", a koja je uvrštena u 100 najboljih filmskih citata.

Lik Sali, koga je u filmu tumačila tada mlada glumica Meg Rajan, odglumi orgazam pošto njen partner Hari, koga je igrao glumac Bili Kristal, počne samouvereno da tvrdi da žene sa njim nikada nisu glumile orgazam, i da bi on zobg toga sigurno znao da prepozna razliku između ženske glume i stvarnog uživanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 6 idi na stranu