Ljubimac -

Upoznajte Snupijevog dvojnika: Neverovatno liči na legendarnog heroja iz crtanog FOTO

Snupi, verni pratilac Čarlija Brauna, možda je bigl, ali njegov dvojnik u stvarnom životu je mini šipadudli Bejli. Potpuno belog lica, crnog nosa i crnih ušiju, Bejli neverovatno liči na legendarnog crtanog junaka.

Izvor: RTS
Podeli

Neverovatno simpatično lice jednogodišnjeg Bejlija privuklo je pažnju ljubitelja životinja na društvenim mrežama, a profil ovog američkog štenca na Instagramu za par dana je počelo da prati više od 145.000 pratilaca, piše RTS, pozivajući se na People.

Bejlijev meteorski uspon do slave podstakao je Instagram nalog Doodle Dogs Club, koji je podelio njegovu fotografiju pored slike "Pinatsovog“ crtanog lika Snupija.

U objavi stoji: "Upoznajte Bejlija."

Mini šipadudli je rezultat ukrštanja starog engleskog ovčara sa minijaturnom pudlom. Obe rase su poznate po tome što su druželjubive i razigrane. Minijaturna sorta obično naraste do visine od oko pola metra i može težiti do 18 kilograma. Snupijeva rasa, bigl, je manjeg rasta i obično naraste do 33-38 centimetara.

Snupi se prvi put pojavio u stripu 4. oktobra 1950. Osmislio ga je Čarls M. Šulc, a izvorna ideja za njegov lik je bio Spajk, Šulcov pas iz detinjstva. Snupi se prvi put pojavio u uspravnom položaju 1956, u epizodi u kojoj vozi klizaljke na zaleđenom jezeru. Na samom početku Snupi nije pripadao Čarliju Braunu.

Na zvaničnoj stranici "Pinatsa“ Snupi je opisan kao "ljubitelj i pisac knjiga. On je kolekcionar likovne umetnosti i veliki poznavalac piva. Osim toga, njegova nezaustavljiva mašta pomaže da njegov život bude sve samo ne običan. Kao Leteći as, on je herojski bori se protiv Crvenog Barona. Kao Džo Kul, on je veliki pas u kampusu. Ali nijedna avantura ne može da se meri sa dremkom u njegovoj kućici – i buđenjem uz zasluženu večeru koju je specijalno za njega pripremio taj okrugloglavi klinac.“

Inače "Pinats“ je počeo kao kratak strip u sedam američkih novina, ali pošto je postao izuzetno popularan, sada se prikazuje u hiljadama publikacija širom sveta. Nakon uspeha stripa, pojavile su se crtane epizode (1965—2006) u kojima je Snupiju glas pozajmljivao Bil Melendez.

Snupi i njegovi drugari danas se pojavljuju u knjigama, filmovima, televizijskim emisijama, čak i u modnim časopisima, a likovi su se udružili sa Nasom kako bi inspirisali studente da se opredele za prirodne nauke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5 idi na stranu