Ljubimac -

Ovo je "pravi" Snupi: Pas Bejli izgleda isto kao crtani junak FOTO

Snupi, verni pratilac Čarlija Brauna, možda je bigl, ali njegov dvojnik u stvarnom životu je mini šipadudli Bejli. Potpuno belog lica, crnog nosa i crnih ušiju, Bejli neverovatno liči na legendarnog crtanog junaka. Neverovatno simpatično lice jednogodišnjeg Bejlija privuklo je pažnju ljubitelja životinja na društvenim mrežama, a profil ovog američkog štenca na Instagramu za par dana je počelo da prati više od 145.000 pratilaca.

Izvor: RTS/people.com
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bejlijev meteorski uspon do slave podstakao je Instagram nalog Doodle Dogs Club, koji je podelio njegovu fotografiju pored slike "Pinatsovog" crtanog lika Snupija.

"Pljunuti Snupi"

U objavi stoji: "Upoznajte Bejlija. Šipadudli, pljunuti Snupi! Sa tim velikim ušima i nosom kao dugme, Bejli je savršena stvarna verzija našeg omiljenog psa iz crtanog filma". Ovu objavu je komentarisalo preko sedam hiljada korisnika za tri dana od objavljivanja.

Mini šipadudli je rezultat ukrštanja starog engleskog ovčara sa minijaturnom pudlom. Obe rase su poznate po tome što su druželjubive i razigrane. Minijaturna sorta obično naraste do visine od oko pola metra i može težiti do 18 kilograma. Snupijeva rasa, bigl, je manjeg rasta i obično naraste do 33-38 centimetara, piše People, a prenosi RTS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5 idi na stranu