Ljubimac -

Lovački savez Srbije u borbi protiv kovida 19: Donirali za neophodnu medicinsku opremu

U zasigurno najtežim trenucima za celu planetu, kada vodimo bitku za opstanak čovečanstva i živote svojih najmilijih, potrebno je da pre svega budemo ljudi.

Izvor: B92, lss.rs
Podeli
Foto: depositphotos/dmbaker
Foto: depositphotos/dmbaker

Sada je najbitnije da ostanemo zdravi, da ulažemo u zdravlje naših sugrađana koji su započeli borbu sa ovim virusom, ali i u one koji pomažu da tu borbu izguraju do kraja izlažući sebe konstantom riziku, a to je naše medicinsko osoblje.

Lovački savez Srbije odlučio je da da svoj doprinos. U saradnji sa kabinetom ministra zdravlja, gospodina Zlatibora Lončara, danas je na račun ovog ministarstva uplaćena donacija Lovačkog saveza Srbije, koja će biti upotrebljena za kupovinu neophodne medicinske opreme. Ovoj akciji pridružili su se i regionalni savezi, Lovački savez centralne Srbije, Lovački savez Jugoistočne Srbije i Lovački savez zapadne Srbije koji su donirali polovinu iznosa većeg od pola miliona dinara.

Ulaganje u zdravlje naših lovaca, porodica, komšija, prijatelja i budućih naraštaja ulaganje je u budućnost cele države.

Molimo sve korisnike lovišta i članove koji su u mogućnosti da se priključe akciji i pomognu da dobijemo ovu bitku.

Svi zainteresovani mogu da uplate novac na račun Ministarstva zdravlja 840-744161843-57, za više informacija pogledajte instrukcije na sajtu Ministarstva. https://www.srbija.gov.rs/vest/453942/instrukcije-za-uplatu-donacija-u-borbi-protiv-covid-19.php

Lovački savez Srbije, u službi građana Republike Srbije!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 10 idi na stranu