- Komentari -
  1. Nije plavusa, obojena je crnka. Opet se pokazuje da su najbolje "plavuse" zapravo crnke.
    (dragan, 6. jul 2019 11:07)

    # Link komentara

  2. Dobar poen. Meni je interesantan komentator sa koliko zara prenosi meč i to priča u toku poena... Kod naših toga nema.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (cole, 6. jul 2019 08:02)

    Ima i kod nekih naših tog žara, ali samo kad igra Nole ili drugi naš teniser. To je ok, ali nije ok što je prilično jednosmerno i neprofesionalno. Padaš u nesvest kod Novakovog dobrog poena, a jedva prokomentarišeš kad protivnik to učini i još "posoliš" time kako je Đoković i tu mogao nešto bolje da učini. Onda bolje pustiti nekog navijača da se bavi tim poslom. Kad je u pitanju RTS, postoji velika mogućnost da bi taj navijač čak i bolje obavljao posao od njihovih komentatora čije je poznavanje tenisa oskudno. Kao poznavalac i ljubitelj tenisa, moraš da znaš, pa i da voliš, kada je odigran dobar poen, ko god da je to učinio. Navijanje može da postoji, ali navijačku pristrasnost komentator bi morao da svede na minimum. To bi trebalo da razlikuje profesionalce od tv komentatora u pokušaju.
    (Robert, 6. jul 2019 10:20)

    # Link komentara

  3. Šta je “renking”?!
    (Olena, 6. jul 2019 08:32)

    # Link komentara

  4. Dobar poen. Meni je interesantan komentator sa koliko zara prenosi meč i to priča u toku poena... Kod naših toga nema.
     (cole, 6. jul 2019 08:02)

    # Link komentara

  5. Poen dobar, plavuša još bolja.
     (Boske, 6. jul 2019 06:13)

    # Link komentara

  6. Ko je plavusa?
    (Predivno, 6. jul 2019 03:53)

    # Link komentara

  7. Meni je Anderson izgledao kao "favorit iz senke", ali očigledno je da se još nije sasvim oporavio, bio je vrlo loš danas. Pelja je zasluženo osvojio ovaj "turnirski brejk", ali štono se kaže, "tek treba da ga potvrdi" u sledećem meču.
    (Caki, 6. jul 2019 00:30)

    # Link komentara

  8. medvedev i anderson su mogli biti i prvi favoriti wimbledona medvedev igra strahovito i priznajem,da mi drago da je ispao od gofona u tom delu zreba mozda i drugi favorit anderson je ispao tako da pocinjem sve vise verovati,da ce novak odbraniti wimbledon posto nadal i federer nisu sposobni,da pobede medvedeva na travi a i anderson je igrao fenomenalno do ovog ispadanja to samo govori kako tezag zreb je cekao novaka a ni verdasko i gofan nisu za podcenjivanje dok je ona strana bila uzasno slaba i verovatno cemo gledati reprizu proslogodisnjg finala barem se tome nadam 3 najveca favorita na travi po meni su upravo novak,medvedev i anderson zato se nadam,da ce se novaku vratiti za rolangaros koga mu je odduvao vetar a upravo novak je pomeni bio prvi favorit uz cicipasa za rolangaros u parizu.
    (slaviša šmigič, 6. jul 2019 00:22)

    # Link komentara

  9. Kakav poen Pelje,sta je sve Anderson vratio na mrezi.Svaka cast majstorski,kao nekad najveci majstor volej igre Stefan Edberg.
     (Kanidja PG, 5. jul 2019 23:26)

    # Link komentara