- Komentari -

"Đokovićeve suze su lažne"

Francuski list Ekip osvrnuo se na nedavno finale US Opena, a glavna tema bile su suze Novaka Đokovića.

Pošaljite komentar
  1. Ne znam zašto takvi komentari o Noletu? Pa on je oličenje dobrote, kulture, pažnje i osećanja. Dobar broj srba to shvata. Zašto to i svet ne prihvati? Verovatno su glupi i neupućeni.
    (Momir Mijajlovic, 17. septembar 2021 06:36)

    # Link komentara

  2. E dokle je došao svet, hladan bez emocija, materijalan u svakoj sekvenci života, da tumači nečije suze. Moji pretci su govorili za takve *Ni živo žale, ni mrtvo plaču* Svi koji o nečemu pricaju i sude pretstavljaju sebe. Ko srbinu veruje u suze. Pa oni su sedeli i gledali kako gorimo pod bombama i nasladjivali se. Meni je lično zao sto Nole nije skupio snagu svog umornog tela i razocarane duše i da nasmejan izadje sa terena. Nole je već srpski svetac, toliko je učinio za nas ko retko ko. Hvala Nole na svakoj pobedi. Hvala ti i na porazu jer ne odustaješ, jer se boriš i pokazujes, kakvi smo mi, izdržljivi do bola.
    (Žanina Tintor-Mitrov, 16. septembar 2021 17:35)

    # Link komentara

  3. Novaka nisu podržali Njujorčani nemojte da ste naivni.. bio sam na finalu.. NY se pokazao na svakom prethodnom meču pre finala.. uvek protiv Noleta.. makar bio i anonimac (kao u prvom kolu).. Skupili smo se mi Srbi, masa nas koji smo u Americi.. preplavili smo stadion.. znali smo da smo potrebni Novaku.. došli smo da pozdravimo najboljeg ikad..Rus nije imao toliku podršku.. a Amere naravno baš briga za Rusa, koji je btw. prošle godine bio u ratu sa publikom na istom turniru.. Mislim da je naša podrška bacila i dodatni pritisak na Noleta.. mislim da.nije navikao da igra kad ga podržava ceo stadion..
    (Geemly, 16. septembar 2021 01:44)

    # Link komentara

  4. @Vanja
    Ukrao Medvedevu slavlje!? Đoković se slomio, jer nije uspio iskoristiti životnu priliku da ovjeri rezultat star pola vijeka, postane rekorder po
    broju GS titula i svima začepi usta po pitanju GOAT-a, a ti tvrdiš da je u tim trenucima, umjesto teškog žala zbog bolnog poraza, smišljao kako da suzama i zahvalom publici skrene pažnju sa pobjednika. Za njega mogu pomisliti da je samo čovjek koji teško savladava emocionalne krize, ali o tebi mogu misliti nešto gadno.
    (Bl, 15. septembar 2021 18:27)

    # Link komentara

  5. Mislim da mu na onoj predstavi kojom je hteo zbuniti Medvedeva i dobiti aplauze zavide i sve holivudske zvezde sto su bile u publici.

    Maestralno! Niko ne prica o igri i podvigu Medvedeva, ukrao coveku scenu i slavlje, pod reflektorima je Nole u suzama kako govori da je presretan sto je izgubio. :) Ali bas presretan, toliko da place od srece. :)
    Gospode Boze hahahhah kako ste slepi.
    (Vanja, 15. septembar 2021 12:50)

    # Link komentara

  6. Vrlo glupa izjava.
    Ali postoji sloboda govora.
    Blage veze sa francuzima nego tom osobom.
    Ne govori on u ime svih niti je to moguce.
    Svako prica za sebe.
    Jasno da poddrska svakome puno znaci.
    A Nole je obicno igrao protiv publike.
    Sada je docekao da za njega navijaju.
    Nakon toliko godina i meceva.
    (Dragon, 15. septembar 2021 12:34)

    # Link komentara

  7. Alhemicaru, zaboravio si Ivu Majoli, 21-3 je za nas. Novak je na OI trebalo da preda za trece mesto u singlu i da se posveti mecu za trece mesto u miksu.
    (Pirotehnicar, 15. septembar 2021 09:18)

    # Link komentara

  8. Ne znam ni jednog tenisera da je igrao pod takvim pritiskom kao Novak i da je uprkos tome napravio takve rezultate. Novak je napadan sa svih strana i zato što viče i zato što plače i zašto je predao meč i što je razbio reket. Sve nabrojano rade i svi postali teniseri, ali samo se Novaku zamera. Eto Kirgios je baš simpatičan kad napravi neki skandal i td. Sve vam je badava, najbolji je svih vremena čak i ako više ne osvoji ni jedan GS.
    (PSL, 15. septembar 2021 08:27)

    # Link komentara

  9. Ексеперткиња...шта друго рећи?
    (mlekadžija, 15. septembar 2021 00:00)

    # Link komentara

  10. Ne plaši me Đokovićevo "sjevanje očima", krikova koji ga oslobađaju pritiska, nemogućnost da skrije emocije. Plašite mr svu vi, koji uporno tražite skrivene i opake motive i planove u svemu šta radi jedan sportista, čovjek od krvi i mesa, pun mana i vrlina, kao i svi mi,
    (Bl, 14. septembar 2021 23:13)

    # Link komentara

  11. Ti gusko ako si psiholog ne mora da lazes zato
    (Brane, 14. septembar 2021 22:18)

    # Link komentara

  12. Bilo kako bilo,voleli ili ne tog čoveka,smetao vam jegov karakter ili ne..covek je najbolji teniser svih vremena pa sta god ko mislio..a za to ima x razloga..sto se tice GS oko kojih se najviše vodi polemika,uveravam vas još 4 ili 5 uzima i postaće najveci po tom pitanju..a vi klosari niste u životu uradili ni 2% u bilo kojoj sveri to sto je on uradio u tenisu.. tako da,ne brukajte se jer ispadate malicijozni
    (Alhemicar, 14. septembar 2021 22:06)

    # Link komentara

  13. A "povreda" protiv Tejlora Frica na AO? Pa "mrki" pogledi upućeni protivniku? Pa besomučno tapkanje
    loptice pre servisa?pa "urlici" u toku meča?Pa "začuđeni" pogledi i grimase kada protivnik napravi dobar viner?Stalno neki teatar u toku igre sa ciljem hejtovanja protivnika
    (Toma, 14. septembar 2021 21:44)

    # Link komentara

  14. I sad kako da verujemo psiholozima kad nam zatreba strucna pomomoc ako jedna tvrdi da je Novak fejkirao suze a druga tvrdi da je iskren?
    Da li pred psihologom ispoljiti svoje emocije i zaplakati ili gutati u sebi pitanje je sad.
    Samo ova sto tvrdi da posle pauze Novak nije plakao, ocigledno nije gledala pocetak gema( a mozda ni mec uopste) jer jedino ona nije videla suze u Novakovim ocima.

    Inace covek bi mogao nekako i da shvati ovo " strucno " bavljenje Novakovim suzama da je kojim slucajem preokrenuo mec (a ne bi bilo prvi put da to radi ili da spasava mec lopte) i pridoda svom onom konstantnom pljuvanju po Novaku tokom citave karijere.
    Ali izgubio je.
    Cemu ove analize suza umesto recimo igre?
    Nista drugo do cista mrznja, ovaj put bas jasno i glasno.
    (Just sayin', 14. septembar 2021 21:38)

    # Link komentara

  15. Prave ili lažne, to ne znam. Ali verujem da ga je stigla karma za Ninu Stojanović. Uopšte me ne bi začudilo da je i ona plakala. Uskraćena joj je prilika da se bori za olimpijsku medalju. I nemojte mi reći da je bio povređen. Mogao je da se do kraja bori u singlu, a nije mogao ni da izađe u dublu, gde teniseri mnogo manje trče i naprežu se. Mogao je bar da pokuša.
    (Petar, 14. septembar 2021 20:32)

    Videli smo što se borio za treće mesto, nije mogao na nogama da stoji.
    Procenat prvog servisa 44%.

    Ajde ne brukaj se ovakvim komentarima, radi nešto u životu
    (smešan si,, 14. septembar 2021 21:02)

    # Link komentara

  16. Šta ste naučili da su svi protiv vas,uvek protiv vas zašto? I još jedno zašto?
    (gavran, 14. septembar 2021 17:20)

    Сине богати мрзе сиромашне. Знају нас само по ратовима које смо водили. И Новак испашта због тога. Богаташи који гледају Н свим снагама навијају против њега и нас. Бацали су нам бомбе по главама шта ће ти више..
    (лаза, 14. septembar 2021 20:59)

    # Link komentara

  17. Deco, nisu svi zaslepljeni i ne gledaju svi vašim očima na svakakve gluposti koje pravi Djoković. Poznato je da on voli da je u centru pažnje i da bi sve uradio zbog toga. A takodje je poznato da se služi raznim nesportskim radnjana koje vi zdušno podržavate, a da to isto neko radi njemu bio bj neopevana ljiga. On je sada uradio bešti kao Serena Osaki pre par godina, ukrao mu slavlje, a posle mu šalje čestitke..bedno, jadno, luzerski...to svako normalan vidi, ali pošto ste vi zaslepljeni, šta da vam radim.
    (e pa, 14. septembar 2021 20:38)

    # Link komentara

  18. Prave ili lažne, to ne znam. Ali verujem da ga je stigla karma za Ninu Stojanović. Uopšte me ne bi začudilo da je i ona plakala. Uskraćena joj je prilika da se bori za olimpijsku medalju. I nemojte mi reći da je bio povređen. Mogao je da se do kraja bori u singlu, a nije mogao ni da izađe u dublu, gde teniseri mnogo manje trče i naprežu se. Mogao je bar da pokuša.
    (Petar, 14. septembar 2021 20:32)

    # Link komentara

  19. Mnogo ne razumeju kako se postize publicitet i diže tiraž. Pa upravo ovakvim kontraverznim naslovima. Dok ceo svet slavi Novakovu sezonu i dive se svemu sto je dao tenisu, najvise paznje u tim hvalospevima u ovom momentu moze da uzme samo potpuno suprotna vest. Ne obazirite se.
    (Dragan, 14. septembar 2021 20:26)

    # Link komentara

  20. Ako je dotična gospođa zaista psiholog onda je ovo jedinstvena situacija da " pacijent" ima šta da poduči " psihološkinju" dok ona nema šta da poduči "pacijenta"...
    (Čeki opinionista del cazzo, 14. septembar 2021 20:17)

    # Link komentara

  21. nek se sirotinja sekira i pati dok drugi zgrću milione...
    (Mitar, 14. septembar 2021 20:16)

    # Link komentara

  22. Svaka komunikacija je laž. Komunikacija se temelji na muljaži ako ne jedan prema drugom onda prema nekom trećem. Zato se brakovi raspadaju jer nemaju koga slagati za neki dobitak. Nema trećeg.
    Inače , Bog nikad nije pripisao “brak” . Propisao je samo muškarca iznad žene.
    (jednistavno, 14. septembar 2021 20:11)

    # Link komentara

  23. Poštovana koleginice,
    animozitet prema srpskom teniseru, veličini svetskih razmera, ne možete da sakrijete, već iznosite sramne tvrdnje o pokušaju manipulacije. Nije mi jasno samo kojim kvalifikacijama ste izveli takav zaključak, pa ga još plasirali u javnost kao mišljenje osobe iz struke.
    (Psiholog, 14. septembar 2021 19:16)

    # Link komentara

  24. Čoveku se u jednom momentu sve skupilo i mije mogao da obuzda emocije. Ne vidim ništa ponižavajuće u tom, a još manje glumu. Te večeri nije imao dovoljno energije i nije odigrao dobar meč. a njegov protivnik je bio pun energije i odigrao super. Svi vi koji Novaku bolesni ego pripisujete, a istovremeno ste vlastiti moralni kompas izgubili i pišete komentare pune mržnje, preispitajte malo kakvi ste vi ljudi i poradite malo na sebi. Novaka su i posle meča sa Nadalom 2020 otpisivali, a sta se sledeći put desilo znamo svi. Zato se nemojte previše nadati i misliti kako više ništa neće osvojiti. Zna on da se vrati i da svoju igru unapredi. Ima i navijače koji su uvek uz njega, ne samo kad pobedjuje. Idemooooo !
    (Ljubica, 14. septembar 2021 19:13)

    # Link komentara

  25. Alhemičar

    Novaku keva Hrvatica, džabe si krecio.

    PS A i trener koji ga je napravio igracinom i trener koji ga je napravio najboljim svih vremena
    (drago, 14. septembar 2021 18:07)

    # Link komentara

  26. Psihologu koji je ovo izjavio je definitivno potreban psihijatar. Pa ovo ni Jumko ne bi izjavio.
    (neko tamo, 14. septembar 2021 18:01)

    # Link komentara

  27. Postoji samo jedna greska, odlazak na Olimpijadu, sve ostalo su posledice.
    (Boza, 14. septembar 2021 17:57)

    # Link komentara

  28. Hrvatici ovi sto pecaju jako ste duhoviti pa vi i dan dans slavite Ivanisevicev Vimbldon a budite zahvalni ovom momku sto je izgubio onda od Nisikorija u polufinalu jer Cilic ne da nebi imao šanse u finalu,eto imate 2 a mi 21 u singlu...Novak Djokovic 20 i najlepša teniserka svih vremena Ana Ivanovic jedan..nikad nećete imati ovako velikog sportistu,samo nemojte biti licemerno da navijate za njega,kao što sam ja svim srcem bio uz Francuze u finalu svetskog i to ne oz sportskih razloga jer bi tu pobrali moje simpatije već sto ste najzlocinackija nacija na svetu
    (Alhemicar, 14. septembar 2021 17:46)

    # Link komentara

  29. Pa rekao sam vec da nije smeo da place. Mogao je plakanje da ostavi za hotelsku sobu, u kojoj bi se na ramenu svoje supruge mogao sit isplakati. Ona bi sigurno imala i odgovor na to zasto joj je dragi istorijski mec na tako ponizavajuci nacin izgubio.
    (Nikola PO, 14. septembar 2021 17:38)

    # Link komentara

  30. Ovo su stvarno orkestrirani napadi. Za Federera i Nadala ovo ne bi nikad izjavili.
    Smeta im sto se neko sa istoka umijesao u njihov svijet.
    Isto je bilo i nakon nase pobjede nad Engleskom. Setajuci Moskvom primijetio sam koliko Englezi a i Francuzi osoro gledaju naše navijace. Kao i članovi njihovog saveza.
    (drago, 14. septembar 2021 17:36)

    # Link komentara

  31. AJMO NOVAK..!!! Ovo je samo ogrebotina ..pred zoru mrzne, mogu svi da te povuku...iovako da si odradio to mrzelo bi te vise da se smaras sa budalama ovako Job not yet done
    (Alijans, 14. septembar 2021 17:35)

    # Link komentara

  32. Realno Đoković se cele karijere koristi trikovima kako bi dekoncentrirao protivničkog igrača .Nesportski odnos totalno u cilju pobede po svaku cenu Žalosna pojava u sportu.
    (Srki s, 14. septembar 2021 17:34)

    # Link komentara

  33. E jbg
    (toma, 14. septembar 2021 17:26)

    # Link komentara

  34. Šta ste naučili da su svi protiv vas,uvek protiv vas zašto? I još jedno zašto?
    (gavran, 14. septembar 2021 17:20)

    # Link komentara

  35. Budale na sve strane. Procitam samo o cemu se radi, ali nikad detaljno. Ne dajem na znacaju ovakvim likovima.
    (PRSKAJ POLIVAJ !!!, 14. septembar 2021 17:19)

    # Link komentara

  36. Izabel ko?
    (Vlady, 14. septembar 2021 11:06)
    iza cega?!?
    (lal, 14. septembar 2021 17:15)

    # Link komentara

  37. Na kraju je pljunuo na sebe i svoj narod ulizujuci se Amerikancima koji su mu 15 godina upucivali najgore uvrede, prodao sve za par aplauza, licemer.
    (ahaha, 14. septembar 2021 17:11)

    # Link komentara

  38. Naravno, bedan i pokvaren pokusaj dekoncentracije Medvedeva. Tako je dekoncentrisao Cicipasa odlaskom u toalet, a mnogo puta ranije protivnike dekoncentrisao svojim prenemaganjem po terenu, nepotrebnim medicinskim pauzama itd. Medjutim, provaljen je i to mu vise ne prolazi.
    (BeB, 14. septembar 2021 17:10)

    # Link komentara

  39. ау ко је све данас психолог
    (туна, 14. septembar 2021 17:08)

    # Link komentara

  40. Folirant Nolo.
    (roarrr, 14. septembar 2021 17:07)

    # Link komentara

  41. Aj sta se primate, list na nivou kurira i informera, a psihilog bilo ko sa diplomom ko je pristao da mu se izjava stavi u usta.
    I to cisto da zarade koji klik ili prodaju koju novinu vise. Nije tajna da ljudi vole da procitaju i ono sto znaju da nije istina i to je to.
    (Vrg, 14. septembar 2021 17:06)

    # Link komentara

  42. Karma je cudo. Ne moze se dovjeka lagati, folirati. A sve bi drugacije bilo da nije 'slucajno' pogodio sudiju.
    (i pad je let, 14. septembar 2021 17:02)

    # Link komentara

  43. Susjedi,hoće li skoro za sveca ?
    (Nije moje ali samo pitam, 14. septembar 2021 17:01)

    # Link komentara

  44. "Ništa mi nije strano što je među ljudima"
    (Vuk Karadžić)
    (pc, Niš, 14. septembar 2021 17:00)

    # Link komentara

  45. Susjedi, proglasite dan žalosti ? ?
    (Pogled sa strane na jedan običan sportski susret, 14. septembar 2021 17:00)

    # Link komentara

  46. А pre nego sto resite da prenosite ovakve gadost i neistine kojima zapadne zemlje zasipaju Novaka i uznemiruju i sve nas, da ipak razmislite kakav utisak i posledice to ima po naseg najveceg sampiona ? Zar ne mislite da ga od ovakvih provokacija i uvreda treba i sacuvati. I to je nasa uloga, svih nas da sacuvamo taj biser. Necemo se valjda obrukati kao sa Monikom Seles koju smo prepustili vukovima i zaboravili na nju?! I ta je devojka kao maloletna sampionka bila meta raznih zakulisnih igara pa i zrtva napada. Dosta!!!!fizickog napada.
    (vesna, 14. septembar 2021 16:48)

    # Link komentara

  47. Mora da nauci Secrets Of A Great Drop Shot
    (Tajni udarac Drop Shot, 14. septembar 2021 16:48)

    # Link komentara

  48. Velika prilika za Novaka je Olimpijada Mali Mokri Lug 2022.
    (zug, 14. septembar 2021 16:45)

    # Link komentara

  49. Za poraz je kriv Djoka sam. Praktično je izgubio od sebe samoga dok je Medvedev igrao salabo. Zverev je igrao bolje od Medvedeva. Djoka je ušao u meč sav nervozan ukočen baba bre i zato je izgubio. Nije pitanje da li gubi već kako gubi? Zverev je izgubio ali je pružio prelep tenis i borio se ko laf i bilo je zadovoljstvo gledati meč. Dok Djoka sa Medvedovim to je bilo za plakanje nedostojno igre broja jedan. Djoka baba još kada vidim kada se pravda i jesu suze bile lažne jer bih ja na njegovom mestu bio besan i ogorčen a ne tužan i pravdao se. To pravdanje ne volim da vidim kod njega zato i nisam gleda više ceo 3 set već samo do pola. Bilo je to mučno za gledati. Ništa bre ništa.
    (Djoka, 14. septembar 2021 16:42)

    # Link komentara

  50. Naravno da su lazne, kada je on sam ceo francuski tenis vratio na fabricka podesavanja
    (Wolf, 14. septembar 2021 16:36)

    # Link komentara

  51. Nije istina da nije plakao.Ronio je suze ko neka tetkica iz nemoći što ga Medo odučava od tenisa.
    (Lale, 14. septembar 2021 16:34)

    # Link komentara

  52. Ma kakav Tom Hanks itd, Djokovic ne samo da je najbolji teniser svih vremena, nego ocigledno i najbolji glumac!
    (Bokster, 14. septembar 2021 16:33)

    # Link komentara

  53. To sam i ja pomislila hteo da "isfolira Medvedeva", alije Medvedev za razliku od Frica bio na to pripremeljen, nije naseo. Šta svi zaboravili Australija open 2021 kad mu je "pukao trbušni mišić"......... izvatao Frica..... Ukratko sastavni deo Novakove igre je oduvek bio i ta "gluma" (po meni odličan je glumac)... uspešan, osim Medvedeva, svi ostali su NASELI na tu glumu.
    (Andjela, 14. septembar 2021 16:31)

    # Link komentara

  54. Veoma interesantno posmatranej sporta danas.
    Da se voditeljka setila i pitala a koliko je iskrenih osmeha osvajača titula u sportu!?
    Naravno muškarac bi je mogao pitati i za sopstvenu iskrenost u mnogim situacijama u javnosti, ali i u životu, tako da ovakve komentare treba tretirati kao zlurade sa lošim pobudama, ali pre svega sam komentar kao neiskren!
    (Da nije jadno bilo bi patetično!, 14. septembar 2021 16:29)

    # Link komentara

  55. Ja ne bih ni komentarisao jedan ovakav clanak od ovakve danasnje francuske, to odavna nije vise hrabra francuska i pionir slobode, to su prestali biti kad su se naguzili hitleru, serija Alo alo milimetarski prikazuje francuze i sta su oni- jedna skupa prostitutka
    (dzoni cackalica, 14. septembar 2021 16:28)

    # Link komentara

  56. Nisu potrebne anslize stvari koje su nevazne, u smislu da li je neko plakao na mecu i zasto. Ljudi su vrhunski sportisti i kroz to ih treba gledati, a sto su i oni ljudi pa im nekada treba oduska je normalno. Pridavati ovome na znacaju je bespotrebno.
    (Demar Derozan, 14. septembar 2021 15:44)

    # Link komentara

  57. Al su zato Federerove na AO 2009 bile iskrene.??
    (Milic, 14. septembar 2021 11:16)

    Ko to kaze? Sve je to isto, placljivci i jedan i drugi. Rafa plakao nakon poraza od Fonjinija na USO, preokret od 2:0 do 2:3. Doduse, ne secam se slicne situacije kod njega, dok su ova dvojica lili suze sigurno po 4-5 puta.
    (Robert, 14. septembar 2021 15:30)

    # Link komentara

  58. Idite na lekipov sajt i imate opciju prevod sa francuskog na srpski jezik, pa vidite kako u komentarima brane Novaka a osudjuju tekst.
    (Ejjjj, 14. septembar 2021 11:58) # Link komentara

    Citao sam komentare...pa vise ga ovde pljuju
    (dace bog, 14. septembar 2021 15:28)

    # Link komentara

  59. Prljava, francuska duša.
    (Milorad, 14. septembar 2021 15:17)

    # Link komentara

  60. čovjek koji onako odigra zadnji gem meča jednostavno nije emotivno uzdrman nek trenutaka prije, Đoković je najveća emotivna prevara vrhunskog sporta, u potpunosti se slažem sa francuskom gospođom u analizi. Naglašavanje kako mu djeca nedostaju nema potrebe, ćemu ? čovjek kada je ispunjen svojom mišlju 100% nema potrebe to isticati, glumac ? pa da naravno, jel se sjećate kako fantastično imitira Šarapovu , Nadala, i ostale...gluma je sastavni dio njegovog života. Postoje ljudi koji intuitivno osjećaju , drugima je to profesija, trećima se opet može prodati sve i svašta. Nole, Nole...čekam jednom samo tvoje priznanje što piješ i što jedeš. Bez obzira na sve što je učinio i što čini da bi došao u poziciju najboljeg svih vremena ima nevjerojatno čvrstoću u glavi
    (purger, 14. septembar 2021 15:16)

    # Link komentara

  61. Nole je čista slovenska duša. Tu se na licu sve vidi, nema laži nema prevare.
    (Miki, 14. septembar 2021 15:15)

    # Link komentara

  62. Sumnjam da su mu suze baš lažne, ali malo je bezveze da kao onaj koji je izgubio meč ne dozvoli da to bude veče Medvedeva, nego pravi scene gde je on glavni glumac. To nije u redu. Treba biti veliki u porazu, a to je bio samo Nadal.
    (Mali Hijavata, 14. septembar 2021 15:14)

    # Link komentara

  63. I ja sam plakala (Jako mi zao) :( ko ga zanimaju francusi i njihove novine ,Nevole oni ni Daniila
    (jasmina, 14. septembar 2021 15:08)

    # Link komentara

  64. hoce da ga slome, vode psiholiski rat protiv njega. nole drzi se, mogu samo da te povuku... ti znas za sta
    (ax, 14. septembar 2021 15:05)

    # Link komentara

  65. Prvi set da protivnik dobije samopouzdanje.
    (komsija, 14. septembar 2021 15:02)

    # Link komentara

  66. Л’Екип дозволио себи овакву глупост од текста!? Какав таблоид од некада озбиљне новине
    (матори, 14. septembar 2021 14:59)

    # Link komentara

  67. Паклена је мржња од зависти и посрамљене охолости западног олоша..
    (Бранко, 14. septembar 2021 14:55)

    # Link komentara

  68. Penzija bato, gotov je on posle ovoga. Realno!.
    (nopa, 14. septembar 2021 14:02)

    Da li je moguce da neko nešto ovako može da misli?
    27 uzastopnih pobeda na GS turnirima i jedan poraz u finalu. Pa ni to do sada od Rod lejvera niko nije uradio.

    A ti pricas o penziji kao da je imao 27 uzastopnih poraza
    (armadajj, 14. septembar 2021 14:55)

    # Link komentara

  69. Njegov ego je toliki da nije mogao prihvatiti da izgubi ovaj meč.
    U takvoj situacijine ne zanima ga niko i ništa drugo. To je pokazao i na OI, neigranjem dubla, pokazujući da je samo on bitan (ostale ko j.).
    On je bogom dan, a sve titule treba da njemu pripadnu. Bolesno.
    (micko, 14. septembar 2021 12:45)

    Decko, on ide za svojim snovima. Juri rekorde. Zna da bi pobedom bio upamcen kao najbolji ikada i da moze komotno da ostavi reket posle toga. Ne treba objasnjavati nekom ko nema izgleda nikakav cilj u zivotu i koga sopstveni neuspeh nikad ne pogadja.
    (Vukobratic, 14. septembar 2021 14:52)

    # Link komentara

  70. Novak je toliko zagonetan, da čovek ne može da ga pročita. Nije iskren, mada to pokušava da bude, tako da njegovi osmesi ili sada suze, možda nisu iskreni. Naravno u pitanju je jedan od najboljih tenisera u istoriji i niko ne spori njegovo umeće u tenisu, ali je on svojim nekim ponašanjima na terenu i van njega, doprineo da ga ljudi posmatraju sa rezervom.
    (Dejan, 14. septembar 2021 14:51)

    # Link komentara

  71. Covek prvi put dozivi da New York navija za njega. Covek koji je bio neprepoznatljiv u njegovom "poslednjem mecu u karijeri". Vidite nije sve ni u slemovima. Ni u lovi. Ima nesto i u ljubavi. E to se desilo. I ja ne sumnjam da je njemu licno ljubav i emocija vrednija od 4 slema u sezoni. Pozdrav
    (blue, 14. septembar 2021 14:49)

    # Link komentara

  72. @prosto ne razumem

    A da li vi, bar ofrlje bacite pogled na sve što se piše ovde o ostalima, naročito o Federeru i Nadalu? Ne morate ceo tekst, dovoljan je naslov pa da se zapitate da li je realno i normalno?! Znači ovde je dozvoljeno da se svašta piše (90% izmišljeno), a tamo neki jao sram ga bilo kako je mogao. Ta sloboda pisanja (ili kako se već zove) može, ali samo da se ovde sprdaju sa protivnicima, ako u svetu isto rade sa Djokovićem, eee to je katastrofa, je l da?
    (A?, 14. septembar 2021 14:47)

    # Link komentara

  73. De bi li.
    (MileR, 14. septembar 2021 14:42)

    # Link komentara

  74. Naravno
    (Noloklovan, 14. septembar 2021 14:40)

    # Link komentara

  75. Samo glupi ljudi ne kapiraju da nema razlike u osvajanju sva cetiri Slema u jednoj godini i recimo od juna ove do juna sledece godine . Poenta je da si u jednom periodu vlasnik sva cetiri Slema , a to je Nole uradio 2015/2016 .
    (Goran, 14. septembar 2021 14:40)

    # Link komentara

  76. Zapadnjaci sve gledaju kroz interes, oni ne mogu da razumeju da neko nešto uradi iz čiste emocije, iz duše. Jednostavno ne shvataju....
    (mića, 14. septembar 2021 14:34)

    # Link komentara

  77. Vaso, to sto si opisao je u filmu "Dog day afternoon", a i u jos jednom filmu novijeg datuma se secam da je bilo reci o stokholmskom sindromu, u pitanju je film "Stokholm" (Itan Houk, Mark Strong, Numi Rapas) koji je obradio taj istiniti dogadjaj po kojem je sindrom i dobio ime.
    (Pirotehnicar, 14. septembar 2021 14:30)

    # Link komentara

  78. Mole je car, bez obzira na suze, lszne ili ne, on je nas ponos bilo da dobija ili gubi. Zluradih je uvek bilo, a sto se tice ega, pa svi ga imamo.
    (Vesns, 14. septembar 2021 14:21)

    # Link komentara

  79. Suze nisu lažne, plače kao neka strina i malo dete što je izgubio meč.
    (eda, 14. septembar 2021 14:20)

    # Link komentara

  80. Koliki nečovek moraš biti da napišeš takav članak.
    To je da odraz ili ljubomore ili jada.
    (Pera Ždera, 14. septembar 2021 14:17)

    # Link komentara

  81. Što bi rekli Đokovići: Kralj je mrtav, živeo kralj!
    (Goran, 14. septembar 2021 14:16)

    # Link komentara

  82. Menjam Francusko vozilo zbog izjave za Cadillac Escalade.
    (Dejan, 14. septembar 2021 14:16)

    # Link komentara

  83. Novak - lažnjak !
    (mudri, 14. septembar 2021 14:16)

    # Link komentara

  84. Nije Nole zena.
    (dajte muskog psihologa, 14. septembar 2021 14:10)

    # Link komentara

  85. Ne razumem kakav je motiv, da neki sportski magazin dozvoli objavu takvog pokvarenog i provokativnog teksta.

    Grozno.
    (prosto ne razumem, 14. septembar 2021 14:08)

    # Link komentara

  86. Doziveo slom, iz koga se nikada nece oporavati.
    (Julius, 14. septembar 2021 14:06)

    # Link komentara

  87. Steta je samo zbog ovakvih sto ne osvoji i taj zlatni slem. To je stvarno nepojmljiv uspeh ali ima jos vremena mada sada manje radi za Novaka. Ali GS ce da uzme sigurno jos i to ne samo jedan!
    (ko-ometator, 14. septembar 2021 14:04)

    # Link komentara

  88. Penzija bato, gotov je on posle ovoga. Realno!.
    (nopa, 14. septembar 2021 14:02)

    # Link komentara

  89. Hahahaha kakav debil cuj psiholoh hahaha
    (Sremac, 14. septembar 2021 13:56)

    # Link komentara

  90. brate ako uporedimo Djokoviceve suze i danasnje Francuze

    pa suze su mnogo realnije od laznih francuza,ako ih je ostalo 10 posto
    (antena, 14. septembar 2021 13:54)

    # Link komentara

  91. A ti si Vese već sad zreo za psihijatriju, bez prava na pomilovanje.
    (Bardami, 14. septembar 2021 13:52)

    # Link komentara

  92. E moj nolo
    (Milos, 14. septembar 2021 13:50)

    # Link komentara

  93. Suze nisu lažne ali su mu više štetile nego koristile. Rival je shvatio koliko je uzdrman i samo stisnuo još jače. Ako nisu prave od emocija onda su prave od ambrozije.
    (prave su na žalost, 14. septembar 2021 13:50)

    # Link komentara

  94. Prevara
    (Milos, 14. septembar 2021 13:49)

    # Link komentara

  95. Promijeni posao,nije to za tebe,jadni tvoji pacijenti..Neki ovdje jedva dočekali, kako bi sudjelovali u negativnim komentarima..Novak je najbolji tenisač ovoga vremena,njegova dostignuća su nevjerojatna!
    (petar, 14. septembar 2021 13:48)

    # Link komentara

  96. Mislim da je ovdje lazna samo diploma drugarice Izabele
    (cvixon, 14. septembar 2021 13:47)

    # Link komentara

  97. Mogu samo da ga mrze oni što ga ne vole!
    (Moj drug iz detinjstva, 14. septembar 2021 13:43)

    # Link komentara

  98. Ljudi pricaju, neki te vole, neki te mrze. Glavu gore, zivot ide dalje. To ne vazi samo za Djokovica vec za sve nas.
    (Malina, 14. septembar 2021 13:43)

    # Link komentara

  99. Prevarant bio i ostao.
    (Milos, 14. septembar 2021 13:41)

    # Link komentara

  100. Mrznja prema Djokovicu nema granica,ravna je mrznji prema Jevrejima u nacistickoj Nemackoj...teska patologija kod onog ko je ovo napisao...
    (Misko, 14. septembar 2021 13:29)

    # Link komentara

  101. Ne razumete vi dušu slovensku...
    (Qwerty86, 14. septembar 2021 13:29)

    # Link komentara

  102. Uopste mi ne bi smetalo da je izgubio od Medvedeva ali da je dobro igrao
    (vukica, 14. septembar 2021 13:26)

    # Link komentara

  103. Posle im djavo kriv...
    (realno, 14. septembar 2021 13:26)

    # Link komentara

  104. Plakao je jer je hteo pobedom ovde da okači reket o klin i uživa u porodici. Saberite sve izjave i biće sam jasno. Kao i da mora sad da čeka jer ako ode jedva će čekati da mu prišiju da ide jer je gubitnik. A i Danil je jednako tupav.
    (kuc kuc, 14. septembar 2021 13:26)

    # Link komentara

  105. E zbog ovakvih i medju njima, i medju nama, treba da nastavi da igra tenis i bude najbolji. I nikad više da ne dodje ni medju nas, nit medju njih, nego da zakupi negde neko poluostrvo i da živi tu kako mu se hoće. Ljudska pakost nema granica.
    (Dana, 14. septembar 2021 13:25)

    # Link komentara

  106. Sad je jasno da je L'Ekip ocigledno placen da sprovodi kampanju. Ne radi se ovde o mrznji.
    (theEliminator, 14. septembar 2021 13:25)

    # Link komentara

  107. Nolo je uobraženi,egoistični bolesnik
    (Vese, 14. septembar 2021 13:24)

    # Link komentara

  108. Ja samo primecujem veliku ispijenost Đokovica u licu, premrsavost kad se skine, bez obzira od koje vrste hrane, ne mora to biti meso, dobro bi mu došlo par kilograma
    (vukica, 14. septembar 2021 13:24)

    # Link komentara

  109. Нема 4 у години, па шта? Непотребан притисак је себи набио. Ако осећа још потребу да игра, треба да узме још који ГС и онда у пензију.
    А ова беда што анализира да ли је неко плакао или не показује у шта се нивинарство данас изродило. Беда.
    (Брусли, 14. septembar 2021 13:20)

    # Link komentara

  110. Faking L'ekip!!
    (joca, 14. septembar 2021 13:20)

    # Link komentara

  111. Dogodine u Parizu!
    (Nolo, 14. septembar 2021 13:18)

    # Link komentara

  112. konan..., niko ne voli folidanta i blefera..
    (Đenka, 14. septembar 2021 13:16)

    # Link komentara

  113. Aman,sjasite vise....
    (lady, 14. septembar 2021 13:15)

    # Link komentara

  114. Jel moze neko da mi pomogne da se setim, koji je poslednji francuz uzeo GS i kada tacno?
    (bot Bole, 14. septembar 2021 13:15)

    # Link komentara

  115. kontrasi..., kakve zvijezde, u pitanju je folirant.., koji je cijelu karijeru je pokušavao pobjediti ili na simuliranje povrede ili na galamu.i psovke..
    (Đenka, 14. septembar 2021 13:14)

    # Link komentara

  116. Pre bih rekao da si ti ta koja je lažna, pa svoje komplekse lečiš na drugima. Izgleda da se tako ophode prema tebi, pa te frustracije prebacuješ na druge.
    Očigledno te boli što nikada nećeš biti čovek.
    A Novak je po tom pitanju, u samom vrhu.
    (The_Dejan, 14. septembar 2021 13:13)

    # Link komentara

  117. hahahha provaljen Nolo))
    (johny cash, 14. septembar 2021 13:12)

    # Link komentara

  118. A to i nije Djokovic to je falsifikat
    (Sve je prevara, 14. septembar 2021 13:05)

    # Link komentara

  119. Da, strucnost Lekipa nema granica. Oni imaju sve, kristalne kugle, carobni prah, i ko zna sta sve ne.
    (Popaj, 14. septembar 2021 12:57)

    # Link komentara

  120. Nolo, pemzija.
    (Śulj Bizmis, 14. septembar 2021 12:57)

    # Link komentara

  121. Hahaha. Kaze kad se vratio na teren, nije bilo suza. A njemu oči totalno crvene. Možda je imao luk u peškiru, da bi odglumio? :)
    (estiar, 14. septembar 2021 12:56)

    # Link komentara

  122. Ali takve dijagnoze ne vrijede za Federera i Nadala, jel da?
    (Amos Dundee, 14. septembar 2021 12:56)

    # Link komentara

  123. Ala je neko u L'Ekipu iskompleksiran, pa projektuje sebe...
    (psihološke igre, nego šta, 14. septembar 2021 12:55)

    # Link komentara

  124. Nina i njene želje da dodje do medalje preko Novaka su sve upropasele.
    (pera ložač, 14. septembar 2021 12:54)

    # Link komentara

  125. Одлично, дајте му мотивацију за Париз 2024. године и станите у ред да се натртите. Без бриге, ред је све краћи.
    (Bring it on, 14. septembar 2021 12:51)

    # Link komentara

  126. Nije trebao da prihvati njihovu promociju koja je bila iskljucivo marketinskog karaktera. Organizatori su hteli da zarade sto vise. Ta prica o istoriskom trenutku i "najvaznijem" mecu u istoriji tenisa je nabildovana da bi sto vise ljudi sa pedigreom dosao na tribine. Pola Holivuda je bio tu. Donji red je bio 10.000$. Trebao je samo da konstatuje da je on vec imao sva 4GS u nizu. Kakve veze ima vremensa odrednica da svi budu u istoj godini? A 21GS moze da osvoji i sledece ili 2023 godine. Nije igrao oprostajni mec. Sam sebi je nabio pritisak koji je bio nepotreban.
    (Bex, 14. septembar 2021 12:50)

    # Link komentara

  127. Iza bela. Valjda iza belog. Ovoj ne može da pomogne ni tim najboljih psihijatara. Ona sportski psiholog. Francuska, kao i engleska frustriranost što u njihovom sportu. decenijama nemaju šampiona jednog GS (Marej nije Englez, on je Škot)
    (bez brige, 14. septembar 2021 12:47)

    # Link komentara

  128. Ne znam jesu li gori Francuzi ili komentari ovih mrzitelja Novaka Djokovica. Shvatite vec jednom, Novak Djokovic jeste po svim parametrima najbolji teniser ikada a plakao je zato sto bi pobedom na US dosegao do zvezda. Prebacio bi se u drugu dimenziju i ne bi vas mrzitelje ni cuo ni video. Ovako ce morati da uzme jos par GS da bi vam zapusio usta.
    (kontrasi, 14. septembar 2021 12:46)

    # Link komentara

  129. kad god treba neki rekord da obori djokovic posustane zao mi ga je iskreno ali mislim da nije imao snage jer ga je zverev izmucio
    (krsi lomi, 14. septembar 2021 12:45)

    # Link komentara

  130. Luksuzne suze nastaju od luka
    (NikolaKG80, 14. septembar 2021 12:45)

    # Link komentara

  131. Njegov ego je toliki da nije mogao prihvatiti da izgubi ovaj meč.
    U takvoj situacijine ne zanima ga niko i ništa drugo. To je pokazao i na OI, neigranjem dubla, pokazujući da je samo on bitan (ostale ko j.).
    On je bogom dan, a sve titule treba da njemu pripadnu. Bolesno.
    (micko, 14. septembar 2021 12:45)

    # Link komentara

  132. A da malo ostavite coveka da zivi svoj zivot a vi svoj!
    (Golub, 14. septembar 2021 12:41)

    # Link komentara

  133. Čitav Svijet ga je prokonto
    (muamer, 14. septembar 2021 12:33)

    # Link komentara

  134. Izabela, iza čega?
    (dakiliz, 14. septembar 2021 12:33)

    # Link komentara

  135. Pa normalno da su lažne, mislio je dekocentrisati Medvedeva, ali ovaj nije pao na njegove ustaljene fore
    (muamer, 14. septembar 2021 12:31)

    # Link komentara

  136. Izdao je sve nas Srbe pravoslavce i prodao nas za aplauz kapitalista i još im se klanjao.
    (Žarko, 14. septembar 2021 12:30)

    # Link komentara

  137. Konačno neko dovoljno hrabar da napiše istinu!
    (Uroš, 14. septembar 2021 12:29)

    # Link komentara

  138. Ovom psihologu je podhitno potreban psihijatar. Ne postoji objasnjenje za coveka koji misli da je ono gluma ili deo taktike.
    (Sasa, 14. septembar 2021 12:28)

    # Link komentara

  139. Njegov osmeh mi je oduvek izgledao veštački. Onaj ko u njegovom osmehu vidi prirodnost ima ozbiljan problem prilikom procene ljudi.
    (Donato, 14. septembar 2021 12:27)

    # Link komentara

  140. Ali su suze 2-3 generacije francuskih tenisera sigurno iskrene, pa treba razumeti ovakvu frustraciju!
    (Alba Graeca, 14. septembar 2021 12:25)

    # Link komentara

  141. Nole voli da igra protiv Francuza: protiv Monfilsa 17-0, protiv Chardyja 14-0, protiv Gasqueta 13-1, protiv Tsonge 17-6. Tekst čitam iz ove perspektive.
    (Đuca, 14. septembar 2021 12:25)

    # Link komentara

  142. Bile su to krokodilske suze. U januaru će novinar shvatiti.
    (goku, 14. septembar 2021 12:23)

    # Link komentara

  143. Samo zbog ovoga Novace PREGAZI ih sve!
    (Vuk Miljkovic, 14. septembar 2021 12:21)

    # Link komentara

  144. Au kakav psiholog (psihološkinja po naški), da je angažujemo nama baš takva treba!!!
    (m, 14. septembar 2021 12:21)

    # Link komentara

  145. Plakao je zato sto je shvatio da je gotovo i da nece moci da se vrati u mec + akumulirani stres + ovacije publike. Neki psiholozi mogu da bace svoju diplomu, a posebno je ruzno kad medijski prostor ispunjavaju ovakvim nesportskim i nestrucnim izjavama.
    (A, 14. septembar 2021 12:19)

    # Link komentara

  146. Ne moze se njegova psiholoska situacija opisati u svim detaljima u jednom komentaru. Najvjerovatnije svi komentari zajedno, plus tekst na koji se komentari odnosi, daju nesto kompletniju sliku?
    Ja cu vas podsjetiti na jos jedan detalj. Pogledajte na Eurosport Playeru, premotajte do one greske koju je sudija napravio kad je Novak fino vratio servis, a onda je naknadno dosudjen 'nec'. Pola minuta kasnije hvata ga kamera u krupnom planu i mi koji znamo jezik lako citamo:"J... vam p.... m... svima zajedno!" E sad sat vremena kasnije.... ljubav?
    (Pele, 14. septembar 2021 12:19)

    # Link komentara

  147. Bice da je gospodji Insausp potreban psiholog.
    Dobar strucnjak iz te oblasti bi sigurno stosta otkrio.
    (Olja, 14. septembar 2021 12:16)

    # Link komentara

  148. Izabela, ti i ne moras da verujes. Zaobidji nas
    (Fireball, 14. septembar 2021 12:14)

    # Link komentara

  149. Jesu lazne ili vlazne?
    (pribil, 14. septembar 2021 12:13)

    # Link komentara

  150. Заиста ми је жао што ниси видела ни један други начин да себе и оно што радиш промовишеш на други начин. Мирно спавај Изабел
    (Mapko, 14. septembar 2021 12:12)

    # Link komentara

  151. Ceo svet slavi čak i Putin što je neki divljak Srbin izgubio istorijski meč u sportu koji je samo za aristokratiju.Sram vas bilo i u suze sumnjate.
    (misko, 14. septembar 2021 12:10)

    # Link komentara

  152. Пази, одрастао мушкарац је плакао на силу, не би ли нешто променио у мечу који је неколико гемова удаљен од завршетка. Пустиће га Меда, смиловаће се његовим сузама, то је идеја? Неко је овде потпуни психопата, или Новак, или новинар, трећег нема.
    (питам за друга, 14. septembar 2021 12:07)

    # Link komentara

  153. narod je stoka
    (zex, 14. septembar 2021 12:06)

    # Link komentara

  154. Posle duže vremena on ima njihovu podršku, ali ovoga puta ne može da im uzvrati pobedom ili zanimljivijim dešavanjima na terenu...... šta je tu neiskreno...? E stvarno preteruju više, a i vi što ovakve baljezgarije objavljujete...
    (Tedy, 14. septembar 2021 12:03)

    # Link komentara

  155. Nije mi jasno zašto još igra tenis. Ima toliko novca da može da uživa u životu Pohlepa je čudo.
    (Gordan, 14. septembar 2021 12:02)

    # Link komentara

  156. ISABELLE INCHAUSPÉ moze slobodno da pocepa diplomu, ako uspe da je nadje.
    Bez plakanja.
    Neverovatno.
    (dale, 14. septembar 2021 12:00)

    # Link komentara

  157. Francuzi od Janike Noe, nemaju igrača koji bi mogao osvojiti GS ! Čovek koji je uzeo RG 1983 !!! 30 godina, sa strukturama, lovom, brojem licenciranih po klubovima, oni jednog krstenog igrača ne mogu da nađu ! Doduše i u skijanju je isto, a tolike Alpe i Pireneji… I ova kretenka našla nekom da soli pamet ?? Pa eto bas na članku l’Ekipa, komentari pljušte kako je ova Izabel puna mržnje. Pisala je isto i za Rafu gadne stvari. Prosto, Ćurka !
    (JPR24, 14. septembar 2021 12:00)

    # Link komentara

  158. Hit! Duse jedne, mice male, slatke, kako se one brinu da li je ovaj plakao ili nije plakao... Hit :D
    (Stracimir, 14. septembar 2021 12:00)

    # Link komentara

  159. Kad vidim ženu psihologa, bežim u širokom luku. Sreo sam ih podosta, normalnu nijednu.
    (cinik ovdašnji, 14. septembar 2021 12:00)

    # Link komentara

  160. Idite na lekipov sajt i imate opciju prevod sa francuskog na srpski jezik, pa vidite kako u komentarima brane Novaka a osudjuju tekst.
    (Ejjjj, 14. septembar 2021 11:58)

    # Link komentara

  161. Gotovo je, sledecu sezonu da se oprosti od turnira I publike I reket o klin, nece nista vise da osvoji priroda cini svoje!
    Mogo je da ode kao kralj ali izabrao je da bude ipak iza Rafe i Rodje. Pitace se sigurno jednog dana zasto mi je trebalo da se za takvu sansu koju sam imao spremam u Tivtu na provodjenu I blejanju?!
    Nas mentalitet dzaba sve!
    (Deni, 14. septembar 2021 11:55)

    # Link komentara

  162. Ima zena pravo.
    Lepo se moglo videti, kada mu je umesto loptice dobačena glavica LUKA crnog.
    (dale, 14. septembar 2021 11:55)

    # Link komentara

  163. Ja iskreno mislim da je ovaj poraz dobar, kao sto je bio poraz od Vavrinke u Parizu 2015.. nikada ne bi vezao 4 GS da je pobedio taj mec.. da je pobedio Medvedeva doslo bi do prezasicenja i mozda bi i ostao na 21 GS. Ovako sam siguran da ce iz INATA jos jace da krene! Idemoooo legendo!
    (stan, 14. septembar 2021 11:53)

    # Link komentara

  164. Vozi Reno i dalje, nemoj jugo
    (E, 14. septembar 2021 11:53)

    # Link komentara

  165. Ova budala bi morala da zna da suze ne teku same već su rezultat veoma jake emocije.
    (Bgd, 14. septembar 2021 11:47)

    # Link komentara

  166. Novak je plakao jer je bio svestan kakvu je šansu propustio,istorijsku šansu kakva mu se više neće ukazati, realno... Publika je navijala za njega iz 2 razloga:preko puta je bio omraženi Rus i da bi mogli da kažu da su prisustvovali stvaranju istorije, tako funkcionišu Ameri.Već sledeće godine na US Openu Novaku sledi dodir sa realnošću, jer će ponovo navijati protiv njega počevši od 1 kola.Tako su ga i Francuzi "voleli" nakon finala sa Vavrinkom koje je izgubio, da bi već na sledećem R. Garosu masovno navijali protiv njega.
    (goblin, 14. septembar 2021 11:47)

    # Link komentara

  167. да ли је могуће да постоји оваква, и да јој дају простор у Лекипу?
    (Вук Караџић, 14. septembar 2021 11:47)

    # Link komentara

  168. nije mogao da podnese poraz, pa se pravio da je najsrecniji na svetu. jeste, malo morgen.
    (singrrr!, 14. septembar 2021 11:46)

    # Link komentara

  169. A da ti vratiš tu diplomu?
    (Dexx, 14. septembar 2021 11:44)

    # Link komentara

  170. Prosto je neverovatno koliko Novakovi uspesi i rezultati bole i povredjuju ljude po svetu. Jos cudnije je da povredjenih ima i kod nas. Svi pokazatelji i statistika govore da je najbolji svih vremena. To je cinjenica, a oni koji sa tim ne mogu da se pomire mogli bi da se vrate svojim zivotima
    (konan, 14. septembar 2021 11:44)

    # Link komentara

  171. Novak ko Caplin.
    Nikad dosta ljubavi.
    Obojica velikani.
    (Bane, 14. septembar 2021 11:40)

    # Link komentara

  172. Boze, ko ga sve ne tumaci!
    (mina, 14. septembar 2021 11:40)

    # Link komentara

  173. Đokovićev je folirant, par excellence.
    (Opta, 14. septembar 2021 11:37)

    # Link komentara

  174. Две ствари не могу да се контролом зауставе : кијање и сузе у болу. Ако има неко ко је видео себе у огледалу кад кине, нек се јави. Ноле, мили наш све ћеш им вратити, и мржњу и љубав, и сви ће ти се поклонити и полизати сваку лаж!
    (Гружанин, 14. septembar 2021 11:37)

    # Link komentara

  175. Naravno, osim vrhunskog teniskog umeca, kod njega je sve lazno!
    (kadinjaca ipak pala, 14. septembar 2021 11:37)

    # Link komentara

  176. ova je pukla od zlobe
    (genijalac, 14. septembar 2021 11:36)

    # Link komentara

  177. Lažni GOAT.
    (Luka, 14. septembar 2021 11:36)

    # Link komentara

  178. Samo on zna šta je u njegovoj glavi. Previše je to veliki biznis da bi i oni koji se razumeju u stvari sitni i samo nagađaju. Niko ne pominje da je preko 100 milina uzeto od samih karata na stadionu. previše je uloga da bi iko išta shvatio. Drago mi je da je Novak glavna zvezda tog šoa. A nije on toliko star, biće još pono pobeda i poraza pred njim.
    (neca, 14. septembar 2021 11:32)

    # Link komentara

  179. Ne bitno za suze !
    Razumem da su mu bitni americki navijaci ali se grdno vara!
    Nikad nece biti prihvacen,nikad.
    Sledece godine osvojice jos koji GS, problem je sto ga umor stize sa godinama.
    Slika pokazuje sve.
    (Goran, 14. septembar 2021 11:32)

    # Link komentara

  180. Ima dobrih i losih psihologa.
    (Pekar, 14. septembar 2021 11:31)

    # Link komentara

  181. Koliko treba da budes bezobrazan i pokvaren do svakog molekula svoje srzi da izjavis ovako nesto sto je izjavila Izabel Inšausp? Da li je iko ikad ista slicno ovoliko bestidno izjavio?
    (dacha, 14. septembar 2021 11:30)

    # Link komentara

  182. Koliko ga ne podnosi zapadni svet.
    Ako u naredne dve godine uzme samo dva gs-a, ja sam prezadovoljan.

    Na kraju krajeva važno je da ima samo jedan više od Nadala i Rođe, pogotovu Rođe.
    (Rrr, 14. septembar 2021 11:30)

    # Link komentara

  183. sta smo ti mi ljudi....
    (mrki, 14. septembar 2021 11:29)

    # Link komentara

  184. o cemu pricaju ljudi, plakao je jer je imao neverovatnu podrsku sa Tribina, 25000 Njujorcana ga je bodrilo iz sve snage, shvativsi da je verovatno vec izgubio mec, bilo mu je krivo jer im se nije oduzio istom merom, tacnije nije ispunio svoja a i njihova ocekivanja.. razocarenje zbog propustene sanse.. te suze su bile sve samo ne neiskrene..
    (magla svuda oko nas, 14. septembar 2021 11:29)

    # Link komentara

  185. Haha, pa ova žena ili je zlobna ili nije normalna
    (Realan, 14. septembar 2021 11:29)

    # Link komentara

  186. Ma radosnice.. od 9 finala samo 3 titule
    (Coach, 14. septembar 2021 11:28)

    # Link komentara

  187. treba vama jos jedan carli edbo
    (cicipras, 14. septembar 2021 11:28)

    # Link komentara

  188. Pustim RTS kad Pilic uzivo ukljucenje, zaplaka na kraju...vidi se koliko mu krivo, inace je lepo objasnio sve i rekao da je za njega Nole najveci svih vremena...ove uopste ne treba komentarisati.
    (anica velickovic, 14. septembar 2021 11:27)

    # Link komentara

  189. Samo on zna šta je u njegovoj glavi. Previše je to veliki biznis da bi i oni koji se razumeju u stvari sitni i samo nagađaju. Niko ne pominje da je preko 100 milina uzeto od samih karata na stadionu. previše je uloga da bi iko išta shvatio. Drago mi je da je Novak glavna zvezda tog šoa. A nije on toliko star, biće još pono pobeda i poraza pred njim.
    (neca, 14. septembar 2021 11:25)

    # Link komentara

  190. Uopste nisam siguran da li su gori Englezi ili Francuzi. I jedni i drugi za sebe misle da su najbolji u svemu, a sve ostale preziru.
    (Sima Kosmos, 14. septembar 2021 11:24)

    # Link komentara

  191. Bile Novakove suze lažne ili ne, ono u šta sam siguran je da vaše suze neće biti lažne kad uzme 25 grend slemova :)
    (Oki, 14. septembar 2021 11:22)

    # Link komentara

  192. Nije u redu da o Novaku ovako pisu kada je mozda na kraju karijere. Ljudi nisu svesni koliko poraz u ovakvom mecu u oybiljnim soprtskim godinama moze da kosta igraca. Ako uyme naredne godine 1 slem - to ce biti podvig. Iskreno to mislim. Nova generacija je dosla.
    (vilsonovo, 14. septembar 2021 11:21)

    # Link komentara

  193. Slazem se. Decko je folirant.
    (Nb, 14. septembar 2021 11:21)

    # Link komentara

  194. zivim na ovom zapadu i potvrdjujem da su ovde ljudi 90% psihopate koji bi gazili po mrtvima samo da isteraju svoje.. pazi ti cime se oni bave covece... steta je ali velika steta sto srbija nije bogatija zemlja i sto tamo open minded ne vode glavnu rec, vec zatucani ... bila bi to super zemlja za zivot...
    (huh, 14. septembar 2021 11:20)

    # Link komentara

  195. Suze nisu lažne nego su dokaz da nije kontrolisao emocije. Dokaz da je mnogo zeleo da pobijedi i bas to mu je otežavalo igru. Na Medvedeva su suze mogle da utiču samo poticajni jer je u tom video slabost rivala i priliku da ga pobijedi, što je i uradio. Bar znamo da nije kupio meč, nije dogovorio sa Medvedevim da malo pusti koji gem. Ima pare za “nameštaljku” ali nije to želeo mada mu je meč mnogo značio. Istorijsli.
    (grčka drama, epski, 14. septembar 2021 11:20)

    # Link komentara

  196. Gospođa Isabel je jako bolesna.
    Bojim se da za nju nema leka.
    (Aleksandar, 14. septembar 2021 11:19)

    # Link komentara

  197. kod njega je mnogo toga lažno
    (marsej 1934, 14. septembar 2021 11:19)

    # Link komentara

  198. O cemu to raspravljas,??? Suze se pusti u najtezem trenutku to je momentalna reakcja organizma Prirodna A sta sad ocekujes da ne kazem nisto ruzno tebi, da place i dere se ceo vreme po terenu? Omg co e e ima nas raz ih a ti si u tom drustvu tih mnooogo raznih.
    (mari, 14. septembar 2021 11:18)

    # Link komentara

  199. Psiholozi, psihijatri?!
    Čast izuzecima, ali vremenom od apsorbovanja problema svojih pacijenata oni sami postaju najveći sajko pacijenti!
    (Baltazar, 14. septembar 2021 11:17)

    # Link komentara

  200. šite mu dobro dok ne zaplačete!
    (unknown, 14. septembar 2021 11:17)

    # Link komentara

  201. Al su zato Federerove na AO 2009 bile iskrene.??
    (Milic, 14. septembar 2021 11:16)

    # Link komentara

  202. nije muški plakati prije kraja meča... on je na set lopte počeo da plače...

    novak je jedan od najboljih po meni i dalje nije bolji od Federara... Federer je legenda, dok novak je samo nevjerovatan dobar igrac...

    Federer Jordan Mesi Tiger Woods to su legende...
    (waooo, 14. septembar 2021 11:15)

    # Link komentara

  203. Nole je plakao zato što ga je Medvedev nadigrao i izmučio na terenu apsolutno bez ikakvih šansi . Publika je samo taj efekat akumulirala
    (Gaga, 14. septembar 2021 11:15)

    # Link komentara

  204. Mislim da sportski psiholog ima ozbiljan psihološki poremećaj. Sigurno poznaje nekog dobrog psihologa, bezveze je što neće da potraži pomoć.
    (serb_alien, 14. septembar 2021 11:14)

    # Link komentara

  205. Ne znam za tada, ali u svakom slučaju tom čoveku nebi previše verovao, jednostavno Nole deluje kao neko ko se pretvara i u kog nemate previše poverenja. Naravno, ako ste imalo inteligentna osoba to pročitate...
    (Aleksa78, 14. septembar 2021 11:14)

    # Link komentara

  206. ali 20 gs nisu lazni a bice ih jos
    (milanche, 14. septembar 2021 11:14)

    # Link komentara

  207. "Pričaće ti o plovidbi ti što sidro nisu digli"...
    (Moje mišljenje ne smrdi samo meni, 14. septembar 2021 11:13)

    # Link komentara

  208. Često pomislim da psiholozima trebaju dobri psiholozi. Ne znam da li sam u pravu, možda i meni treba psiholog.
    (Alan Ford, 14. septembar 2021 11:13)

    # Link komentara

  209. Volimo mi Noleta jer je naš,ali zaista ta njegova preterana patetika i želja da bude voljen je tolika da ponekad i deluje da je veštačka, ko neko siroče ispred pekare... umesto da bude kao Spartanac, ratnik ,kao što je nekad bio, on kao neka strina...
    (Alke drobni, 14. septembar 2021 11:13)

    # Link komentara

  210. Nista novo za balegare iz L'Équipe, jednostavno mrze Novaka....
    (DnK (°~°), 14. septembar 2021 11:13)

    # Link komentara

  211. Bagetari...
    (jocamel00, 14. septembar 2021 11:12)

    # Link komentara

  212. Izabel ko?
    (Vlady, 14. septembar 2021 11:06)

    Iza čega?
    (Šou Biznis, 14. septembar 2021 11:12)

    # Link komentara

  213. Има сцена у једном америчком филму када психолог на ТВ,у сред пљачке са отетим таоцима, објашњава како се између отимача и отетих ствара нека врста посебног, тако рећи пријатељског односа. Отприлике ово је на том нивоу.
    (Васа, 14. septembar 2021 11:11)

    # Link komentara

  214. Шта им више смета Ђоковић..
    (., 14. septembar 2021 11:11)

    # Link komentara

  215. Auuuu prijatelju, kako zaludnih ljudi ima.
    (Hvatajte se lopate, budite od neke koristi, 14. septembar 2021 11:11)

    # Link komentara

  216. Bio je tužan jer nije osvojio kalendarski gs, neće sigurno biti srećan
    (NS, 14. septembar 2021 11:11)

    # Link komentara

  217. "Stručnjaci", što bi rek'o jedan čovek...
    (Mali Rajko, 14. septembar 2021 11:10)

    # Link komentara

  218. Suze lazne hahahahahah
    (bruksbi, 14. septembar 2021 11:09)

    # Link komentara

  219. istog sam misljenja.
    (nikola, 14. septembar 2021 11:08)

    # Link komentara

  220. zveri ne ljudi.
    (Aleksej, 14. septembar 2021 11:08)

    # Link komentara

  221. Možda suze i nisu lažne, zaplakao je on jer je svestan da je propustio istorijsku šansu. U najvažnijem meču karijere on je odigrao najgori meč... Ali još gore je to što se on zahvaljuje posle meča publici!?!! Onoj istoj publici koja ga je godinama vređala i njega i njegovu porodicu i zemlju iz koje je... Baš me je razočarao...
    (Nebojša, 14. septembar 2021 11:08)

    # Link komentara

  222. Za ovu bolest (francuza) nažalost nema leka... :|
    (Krikin, 14. septembar 2021 11:07)

    # Link komentara

  223. au, koje su ove dijagnoza...
    (ich, 14. septembar 2021 11:06)

    # Link komentara

  224. Izabel ko?
    (Vlady, 14. septembar 2021 11:06)

    # Link komentara