- Komentari -
  1. Ovde sve stručnjak do stručnjaka za tenis, blago nama, a i teniserima. Posebno ovaj Dermendžiev. Šta čekate ljudi, otvarajte škole za tenis jer ste eksperti "par ekselans"..
    (Zagor, 14. septembar 2021 08:11)

    # Link komentara

  2. Oprosti im Nole...., 13. septembar 2021 22:55)

    Tema je bila finale USO 2021 Djokovic-Medvedev,sadasnji strucni stab,a ne osporavanje Novaka Djokovica,njegovih osvojenih 20 GS koje je osvojio sa korigovanim strucnim stabovima.

    Evo sta sam rekao:

    "Masera,kondicionog trenera,psihologa odpustiti naci nove.Oni su direktno krivi,jer nisu Novaka spremili za finale.Steta sto Goran nije bio sa Vajdom."

    Ako sam Vas nehoticno povredio ljudski Vam se izvinjavam,kao i ostalim neistomisljenicima.

    OVim,s moje strana zavrsavam nasu razmenu misljenja,gde sam se trudio da postujem Vas integritet i Vasu licnost.
    (Dermendziev, 14. septembar 2021 07:40)

    # Link komentara

  3. Ajde sada da merimo ko bolje plače Novak ili Rodžer.
    Znači Nadal je GOAT,on nema niti jedno zabeleženo plakanje naATP turu.
    (zvezdoprc, 14. septembar 2021 01:37)

    # Link komentara

  4. 21 ide tamo gde je sve pocelo. NJEGOV OZI OPEN! :)
    (beograd_92, 13. septembar 2021 23:40)

    # Link komentara

  5. Ova ljubav o kojoj govori je ljubav samo Srba koji su bili oko 40% publike ali sumi zato bili glasni . Odgledao sam svih 7 mečeva ove godine i ni na jednom publika nije navijala za njega. U finalu došlo je naših iz cele amerike možda ga je to malo i dekoncentrisalo medju njima i par njih koji ne verujem da su ikad pratili tenis ali su se zato drali i kad treba i kad ne i više mu smetali nego pomagali.
    Da ne spominjem prethodne turnire i kako su ga tad amerikanci podržavali . Inače gledao sam sva devet finala Novakova na U.S openu i stvarno je bilo lepo videti toliko našeg sveta po prvi put. Šteta sto je propustio priliku. Glavu gore, IDEMO!!!
    (Pera, 13. septembar 2021 23:24)

    # Link komentara

  6. @samo opusteno - iskreno ne podnosim internet ratnike koji vređaju one koji ne misle isto! Jel izraz “lupetati” možda u tvojoj grneraciji je nešto sasvim normalno ali u mojoj je uvreda!
    Izgleda si svi zaboravili kad je Nole prolazio kriz toplog zeca na tom istom Artur Ešu, i kroz koji bi i juče prolazio samo da je kojim slučajem dominirao mečom kao Medvedev! Vi ovu oubliku nazivate maltene teniskim znalcima koji se poklanjaju kralju, ja tu publiku od juče nazivam nevaspitanom ruljom koja je uradila što niko nije za svih 30 godina mojeg aktivnog praćenja tenisa, a to je da ne prestaje da zviždi igraču koji servira. Iskreno se nadam da medju njima nije bilo mnogo pripadnika moga naroda za koji se nadam da je zadržao nešto od čojstva i junaštva kojim se neprestano diči!
    (Iggy, 13. septembar 2021 23:23)

    # Link komentara

  7. Идолатрија је мач са две оштрице, колико уздиже још више у амбис баца - ко издржи као Новак, боље је бити у њеној немилости, већа је снага у инату и пркосу него у ласкању и лицемерју - финале УС Опен је најбоља слика и прилика овога..
    (Бранко, 13. septembar 2021 23:11)

    # Link komentara

  8. Dermendziev, 13. septembar 2021 20:30)
    Krajnji rezultat?
    3GS I finale USO? Rezultat za menjanje strucnog staba? Dzaba si ti gledao sve ove godine Noleta,ili bilokoji sport,jer majstore nisi apsolutno nista pratio,shvatio,nazovi kako god hoces.
    Novak je najdominantniji sportista u poslednjih deset godina na planeti,najspremniji fizicki,najjaci mentalno,o cemu ti pricas covece?!
    Dva su razloga kraha u finalu,prvi jer su oba osvojena GS,OI I USO bili poprilicno blizu ove godine.Zeleo je covek kao i uvek da igra za svoju zemlju i osvoji zlato koje nije ranije,otisao potrosen,zaobisao svoju rutinu i bitisao u O.Selu sa drugim nasim olimpijcima,druzio se,pomagao im savetima i iskustvom,bodrio...svena svoju stetu,na kraju izgoreo i bio opet popljuvan od strucnjaka slicnih tebi.
    Dosao tako rovit na USO,bez pripremnih meceva,na iskustvo dobijao meceve,u finalu nije izdrzao ni mentalno,jer je zahvaljujuci svojoj PRIPREMLJENOSTI DOSAO U PRILIKU DA URADI NESTO STO DO SADA NIJEDAN OD DVOJICE GOAT-A NIJE,DA OSVOJI KALENDARSKI SLEM!
    I ti pricas o manjku rezultata?moralnoj odgovornosti?Pa sta bi trebalo RN ili RF da rade?SRAM DA TE BUDE,TI CES DA PAMETUJES O NESPREMNOSTI FIZICKOJ I MENTALNOJ?!
    (Oprosti im Nole...., 13. septembar 2021 22:55)

    # Link komentara

  9. Uvek onaj ko nemoze,neume,pogresno radi,prepusta mesto onom ko to zna.Kako to da Novak ispadne skoro najlaksi Danilov protivnik,bez pocastnog seta.

    (Dermendziev,

    Izvinjavam se ali vas komentar je isprazna fraza do fraze. Vi, bas kao i oni koji govore da je Novakova igra dosadna, nemate pojma o tenisu - tvrdim da ga ne igrate ni na nivou solidnog pocetnika.
    Ocigledno ne znate sta je pravi pritisak, ne znate da na tom zapadu, na cije se kriterijume pozivate, jedna od najrasprostanjenijih bolesti jeste burnout (pregorevanje) - hiljade executives svake godine odsustvuje sa posla zato sto ne mogu da izdrze veliki pritisak - i niko ih zbog toga ne otpusta. Zasto? Zasto sto i drugi oko njih znaju sta pritisak moze da uradi coveku. A pritisak koji oni trpe ne moze da se meri sa ovim istorijskim (i u velikoj meri marketinski nametnutom) pritiskom kome je Novak bio izlozen. Nazalost, vi to nista ne razumete jer se, kao sto sam rekao, ne razumete u tenis, a i niste bili izlozeni velikim pritiscima u zivotu. Da je Novak u 2021. godini samo osvojio RG, i na onakav nacin pobedio kralja sljake, to bi bilo dovoljno pritiska za godinu dana - i to bi ucutkalo sve one koji ovde natucaju da on gubi vazne meceve.
    A sto se tice onih koji pricaju da mu igra dosadna, sve je objasnio ovaj nemacki tekst... ukratko, covek mora da se razume u tenis da bi cenio NOvakovu igru. I DAnilovu takodje.
    (izvinite, ali ne znate, 13. septembar 2021 22:43)

    # Link komentara

  10. Americka publika je juce definitivno nevoljno stala na stranu Dzokovica samo jer ne mogu da smisle ruse ,sada im je dobar i srbin NOLE...Da je kojim slucajem sa druge strane mreze bio neko drugi,svi bi listom navijali protiv Dzokovica.Noletove pobede su jos nekako mogli da vare ali ruski trijumf usred N.Y malo teze.
    (Aleksandar, 13. septembar 2021 21:24)

    # Link komentara

  11. bar jednom to naglasi, ali je zato iz svoje kabine shvatio da Bred Pit navija za Novaka. Ne znam kojom metodom je dosao do tog zakljucka.
    (Hahahaha, 13. septembar 2021 14:03)

    Bred Pit je javno rekao da navija za Novaka. To još pre dve godine.
    Čovek je došao na finale, što zbog samog događaja, što zbog Novaka. Nikada ranije nije prisustvovao nekom teniskom meču do sinoć. Još je sa Kuperom otvoreno navijao za Noleta. Naročito se dalo primetiti kada ih je kamera prikazala u momentu gde Novak, zbog greške sa razglasom, gubi faktički dobijen gem, jer je sudija dosudio ponavljanje poena.
    (don, 13. septembar 2021 20:56)

    # Link komentara

  12. Nije Novak plakao zbog publike, vec sto je svestan u tim momentima da je propustio sansu zivota, mozda najveci sportski poduhvat u svim sportovima u poslednjih 50 godina. Plakao je jel je izgoreo u toj zelji, igrao je kao na iglama, neprepoznatljivo. Publika mu je samo pokrenula emocije. Mozda da nije usapo uplakan na 5:4 za medvedeva, da je napravio jos, mozda bi napravio, samo njemu znan podvig kakav se ne pamti. Steta, no, i dalje ce ostati najbolji teniser svih vremena, i medju najboljim sportistima svih vremena.
    (dragutin, 13. septembar 2021 20:51)

    # Link komentara

  13. (cassopi, 13. septembar 2021 19:16)
    U centar pogodjeno. Nije mi jasno da ga neko iz njegove okoline ne osvesti i ne kaže tu po njega bolnu istinu!? Ne znam kako objasniti, kao da sretnem neki par usput i počnem ubedjivati tu devojku da treba mene da voli a ne svog dečka...I navedem razlog da sam ja dobar čovek. To Nole radi od kako je Pepe Imaz ušao u priču. Ljubav,samo ljubav,samo grljenje, grljenje drveća,samo srca...Izgubio se u nekoj filozofiji života.
    (motam kablove, 13. septembar 2021 20:44)

    # Link komentara

  14. No1e, brate, nista se ne sekiraj! Volimo te svi jos vise nego ikad pre!!!
    (odmor pa reset pa u nove pobede!!!, 13. septembar 2021 14:35)

    Hvala brate!
    (no1e, 13. septembar 2021 20:38)

    # Link komentara

  15. ... Krajnje neumesno je reći da ga neko nije pripremio za finale....

    (oprosti im Nole...., 13. septembar 2021 19:32)
    .

    U sportu,uopte u poslu,krajnji produkt je,rezultat,odnosno uspesnost.Mozete raditi od jutra do sutra,ali ako nema rezultata "uzalud vam trud sviraci

    Postoji i kategorija "moralna odgovornost" gde moralni ludi posle neuspeha daju ostavku ili se smenjuju.Profesionalizam tako kaze.Za minuli rad,vi ste bili placeni.

    Niko ne kaze da ga odgovarajuci specialisti nisu spremali,pripremali.Ali kako su to radili,vidi se iz rezultata-.Sta znace reci "falio mi je uvek pola koraka" ili igrati nervozno,lomiti reket.

    Uvek onaj ko nemoze,neume,pogresno radi,prepusta mesto onom ko to zna.Kako to da Novak ispadne skoro najlaksi Danilov protivnik,bez pocastnog seta.

    Na treningu se vezbaju najslabije karike,recimo problem breka(fizicki i mentalno),koncetracija kod servisa,kondicija...
    (Dermendziev, 13. septembar 2021 20:30)

    # Link komentara

  16. Pa ti i nisi nizašta nego da motaš kablove...a siguran sam da ni to ne znaš uraditi kako treba..
    (Neđo,

    Nisi ti glup, ti se preglup.
    (time out, 13. septembar 2021 20:23)

    # Link komentara

  17. Ccc, kakav crni Denijel, covece, DANIL mu je ime i tako se zove! Cuj, Denijel. Inace, i Federer takodje ima 11 poraza u finalima.
    (Pirotehnicar, 13. septembar 2021 19:52)

    # Link komentara

  18. On sam sebe sazaljeva. Nije dao sve od sebe. Jeste Medvedev dobar, ali Nole nije licio na sebe. Bolje i da je odustao i bio iskern da ne moze, nego da izgubi najznacajniji mec karijere u 3 seta i onako los odnos prema igri da ima. Dzaba plakati kad ne mozes undo. Neka se smisli sta hoce i ko hoce da bude. Ovako trza i sebe i navijace.
    (BRISTOL, 13. septembar 2021 19:47)

    # Link komentara

  19. Nije osvojio publiku nego publika manje od srba voli ruse…
    (nista novo, 13. septembar 2021 19:47)

    # Link komentara

  20. (Dermendziev, 13. septembar 2021 17:50)
    G-dine, to što ste gledali Noleta u zemlji i inostranstvu, ne daje Vam za pravo da sudite ljudima koji su učestvovali vrlo aktivno u svakom od 20 GS koje je Nole osvojio. S druge strane sport je bio moj život 20-ak godina, bio sam profesionalac u inostranstvu, tako da znam vrlo dobro šta znači zasićenje u sportu, u bilo kom smislu. Između ostalog reket držao tokom pauza u Bg, kada sam ga igrao rekreativno.Kao bivši sportista ne dajem sebi za pravo ni da pomislim da kritikujem, a kamoli pametujem i savetujem najvećeg sportistu kojeg je Srbija ikada imala, šta da radi.Tako da ne, ne radi se o bilo kakvoj sujeti, već o Vašoj i sramoti drugih primeraka koji su dali sebi za pravo da omaložavaju Noleta. Inače, Nole ima više fizioterapeuta, kao i trenera, baš iz razloga što je toliko sjajan i briljantan, zna da treba da napreduje i menja igru, prilagođava je aktuelnim protivnicima, svojim godinama, telu, samoj igri koja se menja... Krajnje neumesno je reći da ga neko nije pripremio za finale....
    (oprosti im Nole...., 13. septembar 2021 19:32)

    # Link komentara

  21. izgubio jer se istopio od prevelike želje o velike nervoze. u takvom stanju nije mogao da pobedi.
    (Dragan, 13. septembar 2021 19:23)

    # Link komentara

  22. Moj Nole ti si najveci od svih a da jos nisi toga svestan...
    (BobmarkSRB "kojekude", 13. septembar 2021 19:23)

    # Link komentara

  23. Oh, ne zna igrati ~ a zna plakati ;-))
    (Mantis, 13. septembar 2021 19:16)

    # Link komentara

  24. Bio sam na finalu RG-a 2015-te kada je Novak potpuno neocekivano doziveo jedan od najtezih poraza u karijeri (prethodno je izbacio Nadala u cetvrtfinalu).
    Pariska publika je tada slicno reagovala kao sinoc njujorska - viseminutni aplauz i ovacije za Novaka, po prvi put, nakon sto su tokom celog meca navijali za Vavrinku. Novak je plakao kao dete, a ja sam iznervirano napustio tribinu jer mi je bilo jasno kao dan da mu tapsu samo kada gubi. Ljigavi zapadni licemeri imaju empatiju za nas ostale samo kada smo mali, porazeni i uplakani. Cim ste bolji od njih, a da im ne pripadate, onda vas mrze.
    Ovo od sinoc mi je definitivno dalo za pravo, to su sabloni u njihovom ponasanju koje sam naucio ziveci medju njima. Zao mi je sto Novak to licemerje ne prepoznaje, nego tako naivno naseda na njega, kao gladno kuce koje ce jesti i iz ruke onoga ko ga zlostavlja…
    (cassopi, 13. septembar 2021 19:16)

    # Link komentara

  25. Vole ga samo kada gubi
    (yosemite sam, 13. septembar 2021 19:13)

    # Link komentara

  26. Plače hiljade siromašnih u Srbiji
    (sava, 13. septembar 2021 19:09)

    # Link komentara

  27. A sta bi od onog: Igracu ovaj mec kao da mi je poslednji? Onda mucak.
    Nema zasta da place. Neka rasturi citav tim, nadje jednog putujuceg psihologa i samo trenira servis.
    (Aroma, 13. septembar 2021 18:56)

    # Link komentara

  28. Nešto poredim:Ema je došla da zaradi za beuične slušalice (127 EU). U finalu vesela, nasmejana i lepršava. Igrala se i pobedila!
    Nole, koji ima svo matetijalno bogatstvo
    ovoga sveta, priznat i poznat u celom svetu, izašao na megdan modar, kiselog lica, bez osmeha (nasmejao tek pri brejku u 3.setu) i nije došao da igra već da pobedi. Videli smo kako je prošao. I još da primetim:te dve mlade dame su budućnosr
    sporta a nisu dobile adekvatan publicitet.
    Njihova igra bila je pravi doživljaj sporta,
    muško finale to nije bilo.
    (pc, Niš, 13. septembar 2021 18:49)

    # Link komentara

  29. A što plače? Kad su drugi plakali mnogi su ismevali te osobe. A kad Nole plače, to je iskreno…
    (tenis, 13. septembar 2021 18:10)

    # Link komentara

  30. oprosti im Nole...., 13. septembar 2021 16:54)

    Novaka pratim od 2008,komentare sam aktivno pisao do 2015,pa sada sam se opet ove godine ukljucio,ali vidim da je pauza ucinila svoje,jer za to vreme "propustio sam mnogo"-recimo Vas "genijalnog komentatora",pa bi Vam stovana gospodo postavio par pitanja.Nemorate odgovarati,cisto radi Vas,mozda ce vam biti od pomoci i koristi,da bi zadovoljili cisto vasu sveznajucu sujetu,jer mnogo ste prozvali i dali primedbi.

    1.Dali Vi uopste znati sta je to kriva zasicenja?

    2.Dali ste uzeli nekad u ruci reket i sa osnovne linije prebacili mrezu?

    3.Dali ste nekada gledali tenis uzivo sa tribina korta.

    4.Ako ste ,odprilike koliko ste puta gledali Novaka kuci(Serbian opet i reprezentacija?

    5.Isto to,samo van granica nase zemlje.

    Hvala Vam,puno zdravlja i srece u zivotu.
    (Dermendziev, 13. septembar 2021 17:50)

    # Link komentara

  31. Oduvek sam tvrdio da su zvizduci publike davali krila Djokovicu, mada se to tako ne cini. Nole je tipican glsdijator, borac koji obara prepreke i kome huk podize prkos i daje snagu. Uvek je bio sam protiv svih i umeo da pobedjuje. To je uvek tezi put alu su zato pobede sladje. Kad ga je publika "zavolela" ne zsto sto im se Novak dopsda vec zato sto vise mrze Medvedva, igra mu se raspala. Ako se neko seca i Monike Seles, setice se da je njena karijera, naglo prekinuta kada je pored svog imena umesto, toliko satanizovane, srpske zastave stavila americku. Novak treba da zaboravi ovu "US OPEN" ljubav, STO PRE i da se okrene sebi. Nema razloga da bilo sta menja. I pored poraza on je najbolji.
    (Zoran Knezevic, 13. septembar 2021 17:49)

    # Link komentara

  32. Pepe Imaz ideologija skupo košta. Kaže Nole da bi voleo na spomeniku da mu piše dobar čovek,suprug,otac...ako se ne varam. Ako ovo nije uticaj od Pepea Imaza ne znam od koga je. Još malo pa će se pretvoriti u Marka Djokovića. Čovek im prodao foru.
    Zar Nole ne konta navijačke strasti? Ako ja hoću da navijam za Kunta Kintea to je moj problem i moja stvar. To što zviždim protivniku to je isto neki sportski duh navijanja. Nole se primio da im dokaže da je dobar čovek? Ej?! Pa 90 posto tih gledalaca dodje na predstavu da se izviče,iživi. Posle 3 dana ni ne znaju gde su bili. To je za njih predstava. A naš Nole se uvredi jer mu neka baba iz trećeg reda zviždi. I sad će on nju da ubedjuje da je on zapravo pozitivac. Što reče neko da još nije odrastao. U tenisu je dodirnuo zvezde, doktorirao ga ali na ovim običnim stvarima još se sapliće.
    (motam kablove, 13. septembar 2021 17:13)

    Pa ti i nisi nizašta nego da motaš kablove...a siguran sam da ni to ne znaš uraditi kako treba..
    (Neđo, 13. septembar 2021 17:45)

    # Link komentara

  33. Iz Hrvatske sam ,i od malena veliki fan Federera,samim time cijeli život navijam za njega,ali Đoković kakav čovjek,koja emocija,iskrenost, gospodin..To je sport, čovjek je uzeo 20 gs titula a vjerujte mi uzet će još ,pogotovo nakon jučerašnjeg meča..Dignite mu spomenik, dočekajte ga kao Boga,dajte mu dodatni motiv za novi napad na titulu..ne jedan od najvećih tenisača ,već jedan od najvećih sportaša svih vremena..Sretno Nole
    (Karlo, 13. septembar 2021 17:21)

    # Link komentara

  34. Pet titula u "Open korona eri", kad većina jakih nisu igrali, nisu trenirali, lečili povrede, a ovaj je, kao zver, što njegov mentalitet i jeste, osetio krv i uz pomoć krvožednog oca krenuo da osvoji sve rekorde. Gotove dve godine tenis je u karantinu, samo je Novak bio taj koji je ignorisao virus i nanosio štetu pre svega sebi. Juče je bio umoran? Od čega? Do Zvereva igrao je sa nedoraslim protivnicima, jedva se provukao ali to je bilo njegovo poslednje švercovanje. Ostario je, u licu izgleda kao neki đed, ne liči mu da igra sa "đecom" od 19-20 godina. On ima 35, njegov je otac terao Federera u penzuju kad je imao 32 godine.
    (Ovo je kraj, 13. septembar 2021 16:58)
    De de Đede, uzeo si laksativ, pa sad udri, na sve strane dijareja
    (ovo je kraj...za tebe, 13. septembar 2021 17:21)

    # Link komentara

  35. Moze se reci da je konacno osvojio US Open!
    (kauboj gnu, 13. septembar 2021 17:14)

    # Link komentara

  36. Pepe Imaz ideologija skupo košta. Kaže Nole da bi voleo na spomeniku da mu piše dobar čovek,suprug,otac...ako se ne varam. Ako ovo nije uticaj od Pepea Imaza ne znam od koga je. Još malo pa će se pretvoriti u Marka Djokovića. Čovek im prodao foru.
    Zar Nole ne konta navijačke strasti? Ako ja hoću da navijam za Kunta Kintea to je moj problem i moja stvar. To što zviždim protivniku to je isto neki sportski duh navijanja. Nole se primio da im dokaže da je dobar čovek? Ej?! Pa 90 posto tih gledalaca dodje na predstavu da se izviče,iživi. Posle 3 dana ni ne znaju gde su bili. To je za njih predstava. A naš Nole se uvredi jer mu neka baba iz trećeg reda zviždi. I sad će on nju da ubedjuje da je on zapravo pozitivac. Što reče neko da još nije odrastao. U tenisu je dodirnuo zvezde, doktorirao ga ali na ovim običnim stvarima još se sapliće.
    (motam kablove, 13. septembar 2021 17:13)

    # Link komentara

  37. (satelit, 13. septembar 2021 14:25)

    Mentalna gromada nije isto što i robot bez ikakvih emocija. Gromada jeste, ali ni mentalna snaga nije neograničena niti se crpi iz nepresušnog izvora.
    Gubio je, ali je i dobijao.
    Je l' dobio finale na ovom istom terenu protiv Federera? I to ovaj imao meč loptu. I odigra onako na liniju, pa onaj izraz lica koji (bar meni) govori"Dobro, dosta je bilo, sad ću da mu...sve po spisku" Posle mu prešlo u naviku pa slično ponovio na Vimbldonu.
    A njemu se obrnuto nije desilo - da on ima meč loptu u finalu pa da izgubi.
    Tu je i ono finale AO sa Nadalom, kad su im posle donosili stolice da sednu. Fizički neviđeno zahtevno, ali i mentalno. Džabe snaga, ako psiha to ne može da isprati.
    (John, 13. septembar 2021 17:12)

    # Link komentara

  38. Ne volim ga kad ukazuje i smatra o stvarima van tenisa, ne svidja mi se ni njegova skorojevićka familija. Al' sam spreman da se kladim da će i sledeće godine u ovo vreme biti u istoj situaciji. Da mu se ugravira ime na sva četiri grand slem pehara u jednoj kalendarskoj godini.
    (Dejan, 13. septembar 2021 17:06)

    # Link komentara

  39. Nije ovo jedina izgubljena titula, bice jos izgubljenih titula za Novaka!
    Tresnuo si na patos i to jako. Samo zato sto si se popeo toliko visoko. Najvise od svih.
    Sa visine nemas odakle ici vise, sad mozes opet.
    Bice jos titula! Bices gladan titula! Vuk!
    Glavu gore samipone!
    (Floki, 13. septembar 2021 15:30)
    (Floki, 13. septembar 2021 17:03)

    # Link komentara

  40. @Anica Veličković
    Ne nasedaj stereotipu kako lepota i elegancija nemaju veze s igrom, to pišu ovi nezreli nolomani, suština svake igre baš je u lepoti, zato se i zove igra. Svet bez lepote ne bi imao smisla, kao ni tenis.
    (I Nadal i Federer imaju "rezultate", ali i veliku igru, 13. septembar 2021 17:02)

    # Link komentara

  41. Šta je hrvata i muslimana ovde, jel im zabranjeno ili nemaju gde da pišu svoje duboke misli i komplekse na svojim portalima?
    (žika, 13. septembar 2021 17:02)

    # Link komentara

  42. Nije Novak plakao jer je izgubio obican GS; AO kao Federer vec jer je izgubio priliku za istoriju. A to je razlika..velika.
    (123, 13. septembar 2021 17:01)

    # Link komentara

  43. ... placipi... da l' ima neki sport u kom se više plače... malo, malo, pa neki teniser plače...
    (Šafran, 13. septembar 2021 16:59)

    # Link komentara

  44. Pet titula u "Open korona eri", kad većina jakih nisu igrali, nisu trenirali, lečili povrede, a ovaj je, kao zver, što njegov mentalitet i jeste, osetio krv i uz pomoć krvožednog oca krenuo da osvoji sve rekorde. Gotove dve godine tenis je u karantinu, samo je Novak bio taj koji je ignorisao virus i nanosio štetu pre svega sebi. Juče je bio umoran? Od čega? Do Zvereva igrao je sa nedoraslim protivnicima, jedva se provukao ali to je bilo njegovo poslednje švercovanje. Ostario je, u licu izgleda kao neki đed, ne liči mu da igra sa "đecom" od 19-20 godina. On ima 35, njegov je otac terao Federera u penzuju kad je imao 32 godine.
    (Ovo je kraj, 13. septembar 2021 16:58)

    # Link komentara

  45. @Stefan - Čekaš minuse kako bi došao do ekstaze a?
    @realista - I ti si Srbin,samo ti to nisu rekli
    @Tereza - U pravu si,došlo je na svoje,Nole je osvojio 3GS u godini,sledeće prestiže RF i RN.Inače Nole jeste emotivac,zato na terenu kada daje sve ume i da opsuje,posvađa se sa publikom,slomi reket.RF je tipični produkt zapada,bio je frustrirani klinac kada je lomio rekete,a onda su ga lepo ukalupili razni konsultanti.
    @Toleranti,Peje - Ti i ova iznad majka Tereza ruku pod ruku
    @Dermendziev - Pošalji svoj CV Noletu,mislim da ti bolje znaš od njega,šta je 20 GS,pukom srećom osvojio!
    @Lejver - I tebe je skoro njih 80 primetilo,jel si se naježio?
    @Robi @Iggy - Svako normalan je juče navijao za Novaka,i to ne možda zbog njega samog,već zbog prilike koja se ne ukazuje često,da se osvoje sva 4 GS u istoj godini,znači svi su želeli da prisustvuju istorijskom podvigu
    @satelit - Ti si neki veliki Dr Mr?
    @Hahahaha - Tvoji kapaciteti ti ne dozvoljavaju da shvatiš….B.Pit kao i ostali glumci nisu bili oduševljeni Noletovim porazom,ili su to dobro skrivali,a tebi javili svoje oduševljenje Medvedevim?
    @Kaiser Roger - Sve se nadam da će doći dan kada ćete ti i tebi slični mučenici bivati ignorisani….
    @Anica - Mislim da ti je Micko lepo objasnio,da si pročitala tekst ne bi ni komentarisala tako,švabo ga je realno napisao...
    (oprosti im Nole...., 13. septembar 2021 16:54)

    # Link komentara

  46. Utisak posle svega je prilično kontradiktoran, ali možda je tako i trebalo da bude. S jedne strane, tužno je gledati njegove suze koje pokazuju koliko ga je pogodio taj porazi i pod koliko užasno velikim unutrašnjim pritiskom je bio da napravi uspeh koji bi se pamtio dok se igra tenis kao sport. S druge strane, postoji izvesna dimenzija olakšanja što je taj pritisak sada minuo i što predstoji period u kojem može znatno opuštenije i spokojnije da pristupi celoj stvari. OK, kalendarski GS je izgubljen kao opcija i nerealno je očekivati da će ponovo imati istu priliku - ali, ostaju novi GS trurniri i realna šansa da sa još nekoliko trofeja (pa makar i sa samo još jednim) bude sam na istorijskom vrhu najuspešnijih tenisera u istoriji. Malo li je ? Mislim da sada ima priliku za znatno relaksiraniju percepciju cele stvari, a to je upravo ona situacija u kojoj bi se lako mogao potvrditi kao najsnažniji. Na iskreno zadovoljstvo svih istinskih ljubitelja tenisa, u ovoj tzemlji i šire.
    (beholder, 13. septembar 2021 16:47)

    # Link komentara

  47. Ipak je u pitanju novac, suze nisu slucajne...
    (Stefan, 13. septembar 2021 15:57)

    Da si nekada u životu imao u rukama/banci stvarno veliki novac, znao bi da novac igra ulogu do određene granice. Kada se ona pređe novac više nije cilj već sredstvo i nešto što se podrazumeva, onda novac sam pravi novac. Džabe pišem jer ne znaš o čemu pričam.
    (Reklamacija savesti, 13. septembar 2021 16:37)

    # Link komentara

  48. Di ste naCionalisti da komentarišete ovo, a da znam sad je fora nije bilo iskreno navijanje za Djoković. Uvek vam nešto fali!!!
    (niko i ništa, 13. septembar 2021 16:32)

    # Link komentara

  49. @realista
    Tudji podanici poput tebe i tvog naroda, ne razumeju neke stvari...
    Aj sad procitaj opet, da ovo stranac pise
    (The Advocate, 13. septembar 2021 16:30)

    # Link komentara

  50. ja nekako mislim da Novak nije "mentalna gromada",nije to nikada ni bio...Izgubio je 11 GS finala..Pre bih rekao da ga je nosio balkanski ili srpski ,kako god hocete,inat i prkos,uz veliko znanje i sjajnu fizicku pripremu..2 najvaznija turnira u karijeri OI i US open,u kratkom razmaku je glatko izgubio. Pukao je pod pritiskom.. Na krju krejeva,Djokovic je u jednom trenutku bio vlasnik svih slemova ,ali ne u istoj sezoni, MALO LI JE?!
    (satelit, 13. septembar 2021 14:25)


    Izvini ali Federer je izgubio 10 GS finala?? Novak je izgubio jedno vise i na osnovu toga ti tvrdis da Novak nije mentalna gromada? A sta je onda kada spasi dve mec lopte i ne izgubi nego na kraju pobedi? I to ne jednom? To nije mentalna gromada? Ili kada protivnik vodi 2 seta prednosti i onda izgubi mec? Ovaj sinocni poraz nema veze sa tim.. Ovde se radi o pritisku koji je nesto drugo nego igranje obicnog GS. Ovde je Novak iz teske pozicije, mnogo teze nego Denijel jurio nesto sto je uradjeno pre 52. godine. Kazem teze pozicije jer je bio umorniji, jer je Denijel uso u finale a nije igrao ni sa jednim ozbiljnijim protivnikom i nije jurio istoriju. Decko je samo osvojio prvi GS, kao Tim i to je to. Novak zna da ako ne pobedi, nema vise te prilike da opet juri Lejvera..Ili ima?? Ko zna? Ako to neko moze to je Novak. Realno, Denijel je bio u mnogo boljoj poziciji od Novaka. Ako nista lakse je imao protivnike do finala, ..Ni jednog iz Top 10..
    (ccc?, 13. septembar 2021 16:28)

    # Link komentara

  51. Sta kaže Nolo, jeli igrao povređen?
    (Zoran, 13. septembar 2021 16:24)

    # Link komentara

  52. E moj nolo
    (Milos, 13. septembar 2021 16:20)

    # Link komentara

  53. Hoce neko na tenis
    (Milos, 13. septembar 2021 16:17)

    # Link komentara

  54. Plačko....
    kme,kme...
    (Zoran, 13. septembar 2021 16:16)

    # Link komentara

  55. A smejali ste se Federeru kada je plakao posle poraza od Nadala u Australiji 2009. On je tada bio plačljivko, a vaš idol je sada emotivac, čovek... Federer je nekulturan i licemeran zato što loše čestita protivniku, a Đoković je car kada na najvulgarniji način psuje publiku, a onda im posle šalje srca i zahvaljuje im se, i to nije licemerje, nego poštovanje.

    E, pa, karma je kučka. I drago mi je da ovde nije bila instant, nego je fino perfidno čekala da se nada u vama gradi mesecima i onda, na poslednjem koraku - šamar! Jer nije zaslužio. A niste vi, njegovi navijači.
    (Monden, 13. septembar 2021 16:14)

    # Link komentara

  56. Sad i mi imamo svog placljivka 😂😂😂
    (Tako je, 13. septembar 2021 16:13)

    # Link komentara

  57. Publika je bila na njegovoj strani jer je kao i sam Novak vjerovala da ce ovo biti puka formalnost . … Inače nikad , u cjelini , nije podržavala muški dio istocne evrope , dok je kod žena bilo suprotno , cehinje , danas rumunke , tako da su svaka iscudjavanja samo dio medijske pompe. S druge strane svi su bili uvjereni da prisustvuju istorijskom trenutku i istinski bili na njegovoj strani a ovamo rus . … Veliki je Nole . Očekivao sam da nakon trijumfa objavi kraj karijere , sad sam još vise siguran u to .
    (Vladimir, 13. septembar 2021 16:12)

    # Link komentara

  58. gledam i placem.place on placem ja,placemo svi kući. Hvala ti Novace
    (Dejan, 13. septembar 2021 16:07)

    # Link komentara

  59. Koja je to mrznja prema Rusima kad su navijali za Djokovica… znas odmah koliko je sati
    (Puh, 13. septembar 2021 16:06)

    # Link komentara

  60. [link]


    Federer place..To je sport..Ali je razlika sto on place zbog obicnog AO GS a Novak zbog necega sto je mogao da obori posle 52. godine..
    (123, 13. septembar 2021 16:06)

    # Link komentara

  61. Dragi Nole, ako neko zna da primi jak udarac onda si to ti. To je ono sto je najbitnije... Pitanje je da li tebi tenis stvarno uzima toliko vremena, ili su to neke druge stvari. Moras da znas da postavis Prioritet... Vreme brzo prolazi drugar... Ne moze se sve imati... Jako si voljan da ucis, uci... Izdrzi jos malo, pa ces imati svo vreme ovoga sveta za porodicu i sebe. Jako te cenim i postujem, Pale Maestrale.
    (Pale, 13. septembar 2021 15:59)

    # Link komentara

  62. Ipak je u pitanju novac, suze nisu slucajne...
    (Stefan, 13. septembar 2021 15:57)

    # Link komentara

  63. Cudanste ste vi Srbi neki narod uvek kada izgubite kazete da ste pobedili
    (realista, 13. septembar 2021 15:50)

    # Link komentara

  64. Iggy nemoj da lupaš gluposti sa svojom "iskrenoscu". Ceo stadion je stao na noge kad je Novak usao na teren, vec u prvom poenu se videlo za koga je bio Artur Eš, ne samo Artur Eš već velika vecina svih pravih teniskih i sportskih fanatika. Kao da su svi shvatili preko noci da je Novak taj GOAT i hteli su samo da prisustvuju krunisanju. Iskreno verujem da je ovaj mec prevaga sto se tice navijanja za Noleta, ocekujem iste reakcije publike na svakom njegovom sledecem mecu. Ako je neko to zasluzio, to je onda on!
    (samo opusteno, 13. septembar 2021 15:49)

    # Link komentara

  65. Federer je plačljivko a Djoković emotivac😄.Kako je dobro kad u životu sve dođe na svoje.
    (Tereza, 13. septembar 2021 15:48)

    # Link komentara

  66. Сви ћете сви још данима анализирати, нагађати, претпостављати... Једина је истина да када бих вам рекла кога је јуче у Њујорку представљао Данил, а кога Ђоковић и зашто је публика, између осталог и онај део пристигао из (како беше Марлон Брандо рече?) Холивуда навијао за Ђоковића – никада ми не бисте објавили коментар, јер као што публика мрзи Данила, тако и сви ви овде мрзите Истину.
    (Ге-Те-Сла-Ђа, 13. septembar 2021 15:27)

    # Link komentara

  67. Ne treba saljiti srce publiku, ne treba biti glumac, budi samo iskren. Nikada nisam navijao za njega, niti protiv Medvedeva ali juce malo pre kraja mi je bio veoma simpatican momak, zaslutio ovaj respekt od svima. Svaka mu cast sto je do sada osvojio.
    (Toleranti, Peje, 13. septembar 2021 15:14)

    # Link komentara

  68. Bas bi bila fora da sledece godine predje igricu, mada veoma tesko. Ovaj Medvedev je mnogo dobar teniser to se mora priznati, tu su i ovi ostali klinci ali i matoranija se nece predati tako lako.
    (duledudule, 13. septembar 2021 15:09)

    # Link komentara

  69. Morao je da doživi najveći poraz u životu, kako bi na kraju doživeo, realno, najveću ljubav, razumevanje i poštovanje medija i publike. Milion puta je do sada dokazao da je čovek, ali.. Ovim porazom je napokon dobio ono što zaslužuje, platila je istorija, ali je izgleda morao da izgubi na veliku žalost..
    (TB, 13. septembar 2021 15:06)

    # Link komentara

  70. Mislim da prvo sto treba da uradi da koriguje postojeci strucni stab.

    Ostaviti samu Vajdu i Ivanisevica.

    Masera,kondicionog trenera,psihologa odpustiti naci nove.Oni su direktno krivi,jer nisu Novaka spremili za finale.Steta sto Goran nije bio sa Vajdom.

    Resiti se i mnogobrojnih poltrona i parazita oko sebe,koji zive na njegov racun.
    (Dermendziev, 13. septembar 2021 14:59)

    # Link komentara

  71. @ Kaiser Roger. Ne,nije do publike,ali evo posle svih ovih godina reci postoji li teniser sa jačom psihom.Novak je samo čovek,čak i njegova psiha nije mogla da podnese ovoliki pritisak.Toliko godina je jurio Rafu i Rodžera i psiha ga je hranila i stigao ih je.Ovaj meč je bio potpuno druga dimenzija psihe,pobedom bi prestigao Rafu i Rodžera plus kalendarski slem,ta druga dimenzija psihe ga je ukočila,stegla mu ruku,otežala noge i odvela ga u poraz.Ja mu verujem,kad kaže da je tužan zbog poraza ali srećan što se sve konačno završilo.Sad više nema tog tereta i vratiće se u svoju rutinu,a to znači maksimalno našpanovan Novak na AO 2022.
    (Jel tako?, 13. septembar 2021 14:53)

    # Link komentara

  72. Ovo je plač nemoćnog čoveka koji iskaljuje bes lomljenjem reketa.
    (Lejver, 13. septembar 2021 14:53)

    # Link komentara

  73. Zao mi je što je Novak doveden do emotivnog sloma...Uzgred videla sam brojne komentare koji ne priznaju realnost da je 1.5 dana tenis u autu, da se tu Novak odlično snašao osvojio 3 GS. Ema Radukanu prva šampionka u istoriji koja je turnir počela u kvalifikacijama. Bez izgubljenog seta u deset mečeva u Njujorku. Nikada nije dobila meč van grend slemova. Velike igračice "pukle" zbog kovida....
    (Andjela, 13. septembar 2021 14:47)

    # Link komentara

  74. Pa, moraće iduće godine...


    Ajmo majstoreee…ee
    (Pavle Orlović, 13. septembar 2021 14:36)

    # Link komentara

  75. No1e, brate, nista se ne sekiraj! Volimo te svi jos vise nego ikad pre!!! Sad lepo odmori pa kad shvatis da nikad niko nije bio ni blizu ovakvom podvigu osecat ces se mnogo bolje! Na kraju krajeva ti jesi osvojio sva 4 GS naslova zaredom i nebitno je to da li su u kalendarskoj godini ili nisu. Nikom zivom ko je hodao na planeti zemlji to nije uspelo na 3 razlicite podloge. Rod Lejver je samo marketing zapada. Tenis koji je on igrao '69 je poluprofesionalan. Vecina igraca tada nije ni putovala na druge kontinente iz raznih razloga. Hocu da kazem, osvojiti 4 nekalendarska GS naslova je daleko bolje, pa cak i tri GS zaredom (AO, RG i W) na 3 razlicite podloge. To nikada nije uspeo ni Federer ni Nadal ni bilo ko drugi. Sada se opusti, odigraj jos jedan turnir da osiguras po sedmi put broj jedan na kraju godine (rekord svih vremena), Laureus je vec osiguran (valjda ga nece dodeliti Nadalu opet, nezasluzeno) i samo ces da poboljsas nedelje na prvom mestu. Sledi AO u januaru, tvoj turnir. A na Wimbledon-u si naravno glavni favorit. Federer vise nista vazno ne moze da osvoji, a i Nadalu ce biti tesko da osvoji RG (drugo i ne moze) pored tebe, Tima i Tsitsipasa. Samo opusteno CARE!!! Vec jesi najbolji svih vremena (GOAT) i sigurno ces jos da osvojis nekoliko GS titula!!!
    (odmor pa reset pa u nove pobede!!!, 13. septembar 2021 14:35)

    # Link komentara

  76. Žao mi je što se stiče utisak kako su navijali za Novaka, a vidim da i Novak sam vjeruje u to. Kada je istina da su navijali samo protiv Medvedeva. Desila se jedina situacija kada neće biti protiv nas ''malih Rusa'', a to je kada smo u okršaju protiv ''pravih Rusa'' (pritom Medvedev im se još dodatno zamjerio onime prije par godina na US openu). Ne razumijem kako smo uvijek tako naivni i ništa izgleda nismo izvukli kao pouku iz 20. vijeka. Samo jedno pitanje, isto vrijeme, ista publika, sve isto samo sa druge strane neko drugi, a ne Medvedev? Kakva bi situacija bila na terenu? Nije to mala stvar, jako je bitna kada se krene sa tim pričama o hvalospjevima i podršci.
    (Robi, 13. septembar 2021 14:30)

    # Link komentara

  77. Odličan tekst i vrlo istinit. Ljudi moraju da shvate da ljudi na Zapadu cene Djokovića zbog svega što je uradio do sada. On nije ni približno popularan kao Nadal ili Federer ali to ne znače da ga ljudi ne vole. Zašto ga ne vole na tom nivo je stvar civilizaciske razlike jer Zapadnjaci vole Zapadnjake, imaju sličan način života i na sličnom su civilizaciskom nivou. Budimo iskreni ni mi ne volimo previše ljude iz Afghanistana, Somalije ili Madagaskara, iz istih razloga.
    (Aron, 13. septembar 2021 14:29)

    # Link komentara

  78. ja nekako mislim da Novak nije "mentalna gromada",nije to nikada ni bio...Izgubio je 11 GS finala..Pre bih rekao da ga je nosio balkanski ili srpski ,kako god hocete,inat i prkos,uz veliko znanje i sjajnu fizicku pripremu..2 najvaznija turnira u karijeri OI i US open,u kratkom razmaku je glatko izgubio. Pukao je pod pritiskom.. Na krju krejeva,Djokovic je u jednom trenutku bio vlasnik svih slemova ,ali ne u istoj sezoni, MALO LI JE?!
    (satelit, 13. septembar 2021 14:25)

    # Link komentara

  79. Da je Novak Đoković od kamena satkan, verovatno bi do sada imao 30 grend slemova. Svejedno. I ovakav ranjiv, emotivan ,uspeo je da se pridruži Nadalu i Federeru. Samo, za razliku od pomenute dvojice velikana, on je i dalje u igri. U igri za mnogo toga. "Sparta" se nastavlja.
    (Prozukli novinar, 13. septembar 2021 14:25)

    # Link komentara

  80. Главу горе добри наш Ноле,
    твоји те Срби воле, више од календарског слема, више од 21 титуле било којег ГС турнира, златне олимпијске медаље, мастерса, завршних турнира..Ти си за нас најбољи тенисер на свијету..И та западна публика која ти је све до синоћ звиждала, схватила је коначно да си ти велики човјек и у побједи и у поразу а не робот, терминатор, или доминатор како су те називали..Ми знамо да ти из сваког пораза учиш и постајеш јачи па ће тако убијеђени смо бити и овај пут..
    (Рајко Ђукановић, 13. septembar 2021 14:24)

    # Link komentara

  81. Главу горе добри наш Ноле,
    твоји те Срби воле, више од календарског слема, више од 21 титуле било којег ГС турнира, златне олимпијске медаље, мастерса, завршних турнира..Ти си за нас најбољи тенисер на свијету..И та западна публика која ти је све до синоћ звиждала, схватила је коначно да си ти велики човјек и у побједи и у поразу а не робот, терминатор, или доминатор како су те називали..Ми знамо да ти из сваког пораза учиш и постајеш јачи па ће тако убијеђени смо бити и овај пут..
    (Рајко Ђукановић, 13. septembar 2021 14:23)

    # Link komentara

  82. Plakali su i Federer, i Nadal, Marej, Cicipas, dok ih je mleo na terenu. Toliko uložiš, rada, vremena, nade, dođeš do kraja, pehar ti na dohvat ruke, a sa druge strane stoji Đoković. Nalupa te ko kantu. I kako čovek da ne zaplače? Evo sad i njega u toj poziciji. Sve je to sport.
    (Elli, 13. septembar 2021 14:21)

    # Link komentara

  83. Milion puta je dokazao emotivnost,ljudskost i humanost.
    Ko se iznenadio,znači da ga ne poznaje.
    Puklo je u njemu,jer nije od betona i cigle.
    Nije lako nositi teret šampiona i najboljeg.
    (Legolas, 13. septembar 2021 13:54)

    Prvo mu je Zverev uništio snove o zlatnom slemu, pa Medvedev o kalendarskom slemu.
    (:D, 13. septembar 2021 14:17)

    # Link komentara

  84. Bicu surovo iskren kad dajem ovo moje misljenje: Americka prosecna publika pre ovog meca nije navijala ni za koga. Ona je preskupo platila karte i dosla je da gleda dvoboj do iznemoglosti dva gladijatora! Kad je videla da Medvedev opasno skracuje mec, onda je pocela da navija za Noleta, ne bi li se Nole trgao i produzio mec, te da bi oni dobili svoj "bang for buck". Zato siu onako zvizdali na servis Medvedeva, a to je po meni nesto najuzasnije sto sam na teniskom mecu video (naravno tu ne ubrajam napade na igracice nozevima i slicno).
    Dolar je prevelik u Americi i to je motiv bio vecine tamo. Nikakve tu ljubavi nije bilo! Naravno bilo je i nasih Srba medju publikom , ali verovatno ne vecina.
    (Iggy, 13. septembar 2021 14:15)

    # Link komentara

  85. Lep tekst
    (laa, 13. septembar 2021 14:11)

    # Link komentara

  86. Anice, ništa on tu ne pokušava, on je to sto jeste, na terenu zver, van terena kad se sve završi čovek koji on stvarno jeste, druželjubiv, nasmejan, pun ljubavi za svakog. Još treba razbijati te predrasude, odvojiti onu osobu na terenu i van terena, jer na terenu da bi postigao to što jeste, moraš da budeš zver i to ona gladna. Van terena će ostati večno, ovo borba na terenu će trajati jos samo koju godinu.
    (Micko, 13. septembar 2021 14:08)

    # Link komentara

  87. A sad druze moj Vecni,odmori sa porodicom I dragim ljudima,napuni baterije I energiju usmeri da sledece godine budes Jos bolji!!!
    (darko, 13. septembar 2021 14:08)

    # Link komentara

  88. DakleM Novak je emotivac kada place, slave njegove suze, a Federer je placi... U nasoj dvolicnosti treba traziti razlog sto nas ne vole kao naciju. Slusam komentatora koji je gluv kada aplaudiraju Medvedevu, nije se setio da bar jednom to naglasi, ali je zato iz svoje kabine shvatio da Bred Pit navija za Novaka. Ne znam kojom metodom je dosao do tog zakljucka.
    (Hahahaha, 13. septembar 2021 14:03)

    # Link komentara

  89. Koliko si ti u stvari veliki Novace. Nije samo ovaj stadion juce pokazao postovanje prema tebi i tvojim dostignucima, pokazao je to citav svet. Hvala ti sto teniske istoriske knjige ispisujes svojim imenom sa zlatnim slovima. Naklon do poda majstore.
    (UrkeGP, 13. septembar 2021 13:57)

    # Link komentara

  90. Milion puta je dokazao emotivnost,ljudskost i humanost.
    Ko se iznenadio,znači da ga ne poznaje.
    Puklo je u njemu,jer nije od betona i cigle.
    Nije lako nositi teret šampiona i najboljeg.
    (Legolas, 13. septembar 2021 13:54)

    # Link komentara

  91. Ovima što prate samo Novaka, a o drugima ništa ne prate. Medvedev je pokazao potencijal: 2020. god, u Londonu u O2 Areni, Medvedev je osvojio veliku pobedu u karijeri pobedivši u finalu ATP turneje, koja je okupila najjače tenisere. Medvedev je postao prvi teniser u istoriji koji je pobedio sve predstavnike top-3 rejtinga na završnom turniru. U grupi je Daniel osvojio sva tri meča u dva seta, uključujući Novaka Đokovića (6-3 6-3). U polufinalu je slomio otpor Rafaela Nadala-3-6 7-6 (7-4) 6-3 , u pobedio Dominika Tima-4-6 7-6 ( 7-2) 6-4 . Da nije bilo kovida ne bi u 2021 oscilirao...Kovid je i na njega loše uticao, kao i Tima i &
    (Andjela, 13. septembar 2021 13:53)

    # Link komentara

  92. Toliko tacno, rasplakah se.
    (mo, 13. septembar 2021 13:44)

    # Link komentara

  93. Dokaz da nije najjaci psihicki.Kako nekad pobedi pored lose publike, a nekad ne?.Znaci nije do publike.
    (Kaiser Roger, 13. septembar 2021 13:41)

    # Link komentara

  94. Odlican tekst...o igri nema sta da se kaze jer je cilj isti, dobar rezultat. Lepota igre, leprsavost, ko kako izgleda na terenu neka odlucuju za neku drugu sferu ovde je to nebitno.
    Ako cemo iskreno, to sto se poteze oko dodvoravanja publici ja kao iskren Novakov navijac kazem da ima logike, ali ne zato sto je to nesto odvratno vec je Nole takav kao osoba, voli paznju, voli da je primetan, mnogo energije trosi na to a to nije naucio da mu stvara problem. Meni, licno...skroz nebitno sta neko misli o meni a nije mi drag bitno mi je.da budem dobra majka supruga da me vole ljudi koji su moji, brat roditelji a svetu se ne moze ugoditi. Ne mozes da j mater a onda da delis srca, ne ide tako u zivotu...samo sto svet na to gleda kao ljigavost, a Nole je obican dobar covek zeljan paznje i na pogresan nacin je pokusao da bude voljen.
    (anica velickovic, 13. septembar 2021 13:40)

    # Link komentara

  95. Ko onako krsi rekete ne zasluzuje simpatije.
    (Kaiser Roger, 13. septembar 2021 13:39)

    # Link komentara