- Komentari -

Tim: Neljudski pritisak

Dominik Tim, bivši šampion US Opena, čestitao je Danilu Medvedevu na prvoj grend slem tituli.

Z.K.
Pošaljite komentar
  1. Od prvog dana otkad se pojavio na pro touru, Dominik je jedan jako fin i kulturan decko. Nikakve arogancije kao kod Cicipasa i na momente Zvereva. Stavise uvek je pokazivao postovanje prema starijim kolegama a pogotovo prema Noletu
    (FourSeasons, 13. septembar 2021 14:48)

    Drma nam se, drma nam se
    na reketu saće...
    nož u ledja popismo od
    pravoslavne braće... 😆
    (Mali Hijavata, 13. septembar 2021 21:02)

    # Link komentara

  2. Тим је најкоректнији од тих усијаних глава и затуцаних гладијатора, Ноле је жива наива за њих..
    (Бранко, 13. septembar 2021 20:08)

    # Link komentara

  3. Pošteno od Tima. Baš je sve kako je rekao.
    (Nikol Dž. Femija, 13. septembar 2021 19:53)

    # Link komentara

  4. Od prvog dana otkad se pojavio na pro touru, Dominik je jedan jako fin i kulturan decko. Nikakve arogancije kao kod Cicipasa i na momente Zvereva. Stavise uvek je pokazivao postovanje prema starijim kolegama a pogotovo prema Noletu
    (FourSeasons, 13. septembar 2021 14:48)

    # Link komentara

  5. čitajući komentare stekao sam utisak da je sve do Novaka bilo. Niko ne pominje činjenicu da je Medvedev igrao kao da mu život zavisi od ovog meča. Sipao je prvi servis i kockao se sa drugim i isplatilo mu se. Forhend, bekend, kako god udari ulazi. Slično je i Vavrinka igrao kada je dobijao finale. Jednostavno, od svih Đokovićevih malera najveći je taj što su mu protivnici u nakim bitnim mečevima igrali meč života na steroidima. Medvedev više ovakav meč neće odigrati do kraja karijere, na ovom nivou i sa tim procentima. I jezivo je pomisliti da je takva igra potrebna da bi neko dobio Đokovića.
    (djoni, 13. septembar 2021 14:38)

    # Link komentara

  6. Razlika izmedju kalendarskog i nekalendarskog slema je sto kod ovog prvog stalno menjas podloge (beton-sljaka-trava-beton) dok kod tog drugog dva puta zaredom igras na betonu bez obzira na to od kojeg pocnes da racunas i brojis.
    (Pirotehnicar, 13. septembar 2021 14:35)

    # Link komentara

  7. Koliko je sve to mentalno naporno, ne mozemo ni priblizno da zamislimo. Sam Tim se jos nije oporavio od osvajanja prvog "slema", covek je pukao skroz, a proslo je vec godinu dana.
    (mo, 13. septembar 2021 13:51)

    # Link komentara

  8. Da si nam ti Nole ziv i zdrav 100 godina !
    (RobinHoodisGood, 13. septembar 2021 13:40)

    # Link komentara

  9. Podrska velikog srca za Novaka!!!
    (beba, 13. septembar 2021 13:37)

    # Link komentara

  10. Sta je razlika imati kalendarski slam kako ga zovu ili imati sva cetiri grandslema od juna do juna
    (wgong, 13. septembar 2021 11:48)

    Pa realno nista osim kalendara.
    Ali treba necim podici uzbudljivost. Sto je veca uzbudljivost vece je interesovanje i tako dalje pa se od svega moguceg prave nekakvi rekordi.
    Neke "rekorde" kad cujes cudis se ko se to sjetio i racunati.
    (Dule, 13. septembar 2021 13:33)

    # Link komentara

  11. Novak jednostavno nije bio u top formi jer je loše odradio pripreme i dugo je odsustvovao ,za razliku od Medvedeva koji nije propustio nijedan turnir od olimpijade...
    (mika, 13. septembar 2021 13:25)

    # Link komentara

  12. " a kada je osaka plakala i pricala da je neizdrzivo, onda su je ovde omalozavali...a i novak je pricao, kako je naucio s time da se nosi i da to ide uz vrhunski sport... a eto, prso je, plakao kao malo dete i tokom, i posle meca... i udarao sam sebe reketom po ruci i nozi... "

    Mešaš babe i žabe. Osaka i Nole ne idu u istu rečenicu.Prvo Nole uopšte nije pričao o njoj, nego o sebi. Drugo ta devojka se prenemagala posle meča i pre meča. Neće da priča sa novinarima jer je pod pritiskom. Nole uvek ispoštuje i publiku i novinare. A nije on plakao jer je anksiozan, nego su ga preplavile emocije. I zbog podrške američke publike(prvi put ikad) i zbog toga što je shvatio da je ispustio istoriju iz ruku.Istovremeni kalendarski i 21. GS i titule najvećeg ikad. A rekete lome skoro svi teniseri, ali se samo Noletu zamera.
    (Đuro, 13. septembar 2021 12:18)

    # Link komentara

  13. Vidim da većina komentatora ne razumije tenis a ni sport uopšte. Priča se o nekom pritisku i glupostima, kao Medvedev igrao nešto posebno. Razlog poraza je - Đoković je fizički totalno podbacio. Nije mogao da prebaci mrežu što mu se u karijeri nije nikad dešavalo. Statistika sve govori onima koji ne razumiju meč i pored toga što su gledali. Medvedev je igrao solidno, ništa spektakularno. Ali nema veze, vidjećemo se mi još u finalima. Idemo sad po završni masters pa glancamo štit za Australiju. Ćeraćemo se još.
    (Tobla, 13. septembar 2021 11:51)


    Vidim ti se bas razumes))))
    (sale, 13. septembar 2021 12:03)

    # Link komentara

  14. Vidim da većina komentatora ne razumije tenis a ni sport uopšte. Priča se o nekom pritisku i glupostima, kao Medvedev igrao nešto posebno. Razlog poraza je - Đoković je fizički totalno podbacio. Nije mogao da prebaci mrežu što mu se u karijeri nije nikad dešavalo. Statistika sve govori onima koji ne razumiju meč i pored toga što su gledali. Medvedev je igrao solidno, ništa spektakularno. Ali nema veze, vidjećemo se mi još u finalima. Idemo sad po završni masters pa glancamo štit za Australiju. Ćeraćemo se još.
    (Tobla, 13. septembar 2021 11:51)

    # Link komentara

  15. Sta je razlika imati kalendarski slam kako ga zovu ili imati sva cetiri grandslema od juna do juna
    (wgong, 13. septembar 2021 11:48)

    # Link komentara

  16. Svi mi Novakovi navijaci smo zeleli taj kalendarski GS, ali suma sumarum, ne zaboravimo da su Nadal i Federer imali 3GS prednosti i da ih je Nole sustigao
    Osvojiti 3GS u jednoj godini i igrati finale cetvrtog, malo li je..Odmori se legendo,isplaci se ako treba ,uz tebe smo do kraja, toliko puta si nas obradovao i da ne osvojis nista vise, osvojio si nasa srca zauvek IDEMO
    (miso, 13. septembar 2021 11:46)

    # Link komentara

  17. Noletu nije trebala ona izjava da ce igrati taj mec kao da mu je poslednji.. Zapravo, tu se i videlo pod kakvim je pritiskom. S druge strane, Medvedev nije imao sta da izgubi i to je to. Licno mislim da je rasprava o najboljem teniseru ikada besmislena. Da li ocekujemo nekakvu apokalipsu, pa sad moramo da obavimo rekapitulaciju svega do sada i odredimo ko je najbolji? Glupost.
    (pera, 13. septembar 2021 11:29)

    # Link komentara

  18. Pritsak je Novak stvorio sam sebi...."igracu kao da mi je poslednji mec u zivotu"!!!!!! Ali, zasto, bi igrao tako? Trudis se da pobedis svaki mec i to je to. Ovakve nihilisticke izjave nisu dobra psihicka priprema za bilo koji mec u SPORTU I BILO KOJOJ IGRI (jer to je ipak samo sportska igra a ne pitanje zivota i smrti, daleko bilo) , a katastrofalne su za ono sto ide polse , ako se izgubi!
    (miodarg, 13. septembar 2021 11:19)

    # Link komentara

  19. a kada je osaka plakala i pricala da je neizdrzivo, onda su je ovde omalozavali...a i novak je pricao, kako je naucio s time da se nosi i da to ide uz vrhunski sport... a eto, prso je, plakao kao malo dete i tokom, i posle meca... i udarao sam sebe reketom po ruci i nozi...
    (singrrr!, 13. septembar 2021 11:03)

    # Link komentara

  20. Ne verujem iskreno da ovo ima veze sa tim danom odmora vise. Novak nas je naučio da može danima bez prestanka da igra i to na vrhunskom nivou. Ovde je samo reč o strasnom pritisku koji je imao pre meca, imperativu pobede koji su mu svi mediji sveta nametnuli pa i on na kraju samom sebi. Medvedev je igrao dobro, necu reci vrhunski, al Novak jednostavno nije bio ni na 50% svojih mogucnosti. Sad kad mu je laknulo, mislim da ce Medvedev u njihovom sledecem okrsaju proci isto kao Zverev. Ziv nam bio Novace i sad bez ikakvog pritiska lagano do bar 25 GS.
    (samo opusteno, 13. septembar 2021 10:43)

    # Link komentara

  21. Ovaj Tim prosle godine u polufinalu pocistio Medvedeva 3:0!
    (Markos, 13. septembar 2021 10:39)

    # Link komentara

  22. to Federer ima tokom cele karijere! Sad znate kako mu je bilo! Dobro dosli u Federer svet!
    (alan ford, 13. septembar 2021 10:07)

    # Link komentara

  23. Novak ce ici rasterecen na AO bez tog prokletog kalendarskog slema...mislim da ce biti drugacija prica...uostalom Novaku ne mora da bude prioritet kalendarski slem ...mnogi su pokusali ali taj pritisk javnosti i iscekivanje to je najveca prepreka, logicno je da smo se nadali ako je iko mogao to je Novak....nista idemo dalje nek osvoji jos 2 titule i slobodno da se povuce i ode kao najbolji svih vremena...svaka cast Timu na korektnosti
    (dace bog, 13. septembar 2021 10:01)

    # Link komentara

  24. Ako se pogleda sa vedrije strane, nije ovaj poraz ni tako loš. Da je i ovo uzeo postoji mogućnost da bi se emocinalno izduvao kao posle RG 2016. Ovako, može da krene samo dalje, rasterećen i sigurno još iskusniji nakon ovog poraza. Mislim da je igranje OI bio prevelik teret, ali srce je izgleda tako htelo po bilo koju cenu, koju je na kraju i platio. Siguran sam da ne žali zbog toga, žalio bi da nije otišao. Takav je čovek.
    (zombi, 13. septembar 2021 09:53)

    # Link komentara

  25. Ovaj Tim izgleda normalan tip. Sa Nolom do sledece pobede oeee! ???
    (brate, 13. septembar 2021 09:46)

    # Link komentara

  26. Prvi put je publika navijala za njega... Zato nije ni doslo do inata...
    (20-20-20, 13. septembar 2021 09:41)

    # Link komentara

  27. Stevo, nije ovo Noletu deseti poraz vec jedanaesti.
    (Pirotehnicar, 13. septembar 2021 09:40)

    # Link komentara

  28. Bravo Time, ljudino!:)
    (Smuleco, 13. septembar 2021 09:29)

    # Link komentara

  29. Da je imao jos samo jedan dan odmora bilo bi to skroz drugačiji meč :(
    (navodar, 13. septembar 2021 09:19)

    # Link komentara

  30. Притисак је учинио своје и то је то.Пао је Новак без испаљеног метка.Можда јесте један од најтежих Новакових пораза,али за мене лично то ће бити Ролан Гарос против Вавринка.И ту долазимо до једне занимљиве чињенице.Новак је синоћ изгубио своје десето ГС финале.Ок,не могу се сва ни добити.Међутим, колико ме сећање држи Федерер и Надал је ако се изузму порази од Новака су финала губили скоро само од Новака,сем Надал на АО од Вавринка,и Роџер од Дел Потра УС опен,можда још Сафин.А наш Ноле је успео да два пута изгуби финале од Вавринке,два пута од Мареја,и ево једном од Медведева.Превише изгубљених финала од играча од којих је бољи.
    (Стева Сигнал, 13. septembar 2021 09:09)

    # Link komentara

  31. Svaka čast Dominik, tako se respektuje najveći sampion.
    (Nikola, 13. septembar 2021 09:08)

    # Link komentara

  32. Pravi komentar Tima. Svaka cast decko.
    (Che, 13. septembar 2021 08:59)

    # Link komentara

  33. Ima više ukazatelja da je ova poraz po direktivi ljudi koji vode svetski tenis.
    A od klađenja živi par miliona ljudi, npr., i ovo treba uzeti u obzir, kao one uticajne ljude kojima nije svejedno ko pobeđuje.
    Dogodine, Bože zdravlja,
    odigraće Nole UO drugačije, a ne ovako, praktično bez borbe.
    (8h05, 13. septembar 2021 08:52)

    # Link komentara

  34. Sam sebi je povećao taj pritisak inzisitranjem na priči o rekordima cijelo vrijeme, zaboravio je da se nešto pita i čovjeka s druge strane mreže. Kad toliko pobjeđuješ onda se može razumjeti da čovjek malo poleti, ali sad je doživio bolno prizemljenje od kojeg će se teško oporaviti.
    (Topnik, 13. septembar 2021 08:41)

    # Link komentara