- Komentari -
  1. Mr.
    Novak je 23 po zaradi 44.6 miliona, to su sponzori i zarada od turnira, od juna prosle godine, do juna ove godine, mada su listu malo ranije objavili. Svejedno, novac ne cini karakter neke osobe, kao ni to da neku osobu postujes samo zato sto zaradjuje puno para. Novac je samo sredstvo da zivis opustenije, ali nikako ne znaci srecu i zadovoljstvo. Onaj ko nema, misli da je najvaznije imati para. Novcem se postovanje ne kupuje. Postujes neku osobu zbog onoga sto jeste ta osoba, a ne zato sto ima para.
    (Ovaj, 15. septembar 2020 09:23)

    # Link komentara

  2. Jumko Očigledno te je pogodila retorika čim reaguješ. Ali problem je kod tebe druže. Voliš da budeš u centru pažnje po svaku cenu. Zato ti i ljudi lupaju minuse ko kiša. Ne bih dalje gubio vreme sa tvojim nebulozama. Zbogom
    (Pjer Luiđi, 15. septembar 2020 09:07)

    # Link komentara

  3. Odavno sam to rekao... Djokovicu se ili podsmevaju ili ga zale... A za sve je sam kriv. Odavno je postao dvorska luda citavog sveta.
    (Eugen, 14. septembar 2020 20:21)

    Одавно је постао један од 20 најплаћенијих спортиста света. Свет т ти је планета. Ти што га плаћају годишње око 50-60 милиона еура годишње мора да су луди и да немају појма. Можда се обрате теби за савет, јер кад се потпишеш са Еуген то звучи онако паметно. У ствари више звучи мало као улизица и искомплексирано, тако да ипак те нико неће питати за мишљење.
    (mr, 15. septembar 2020 04:56)

    # Link komentara

  4. @Jumko. "Rafa takav i privatno,ne treba mu PR..."Sinko,lupio si i ostao żiv.Da si barem malo protegao noge,uzeo pasoš i izašao iz svoje prćije możda bi shvatio svoju zabludu.U Evropi nema toga što ti prezireš, a upravo je to ono što nas čini boljim od njih (Evrope).Žalosno je videti tu količinu autošovinizma i samoprezira kojom odišeš,ali ja ti želim sve najbolje.P.S.Nije sramota potrażiti stručnu pomoć,a vreme je!
    (Ceki opinionista del cazzo, 15. septembar 2020 00:30)

    # Link komentara

  5. Srki, u kakvoj si frki?
    Sto se kacis, lakse je da lupis minus, ionako te nisam pitao za misljenje, a koje vidim po "originalnom" komentaru, nema neku tezinu.
    (Beobrad, 14. septembar 2020 23:47)

    # Link komentara

  6. @Beobrad
    I onda je dosao mrmot i zavio cokoladu u foliju i naravno ti si dobio kockicu.
    (Srki, 14. septembar 2020 23:08)

    # Link komentara

  7. Nemoj mnogo da places za Novakom, narocito, jer lazes!
    Nego se spremi za preslisavanje i u Rimu i na Rolan Garosu!
    Da se jos jednom podsetis zasto ne volis da igras protiv Novaka, sto si izjavio vise puta. Da se podsetis 7 zaredom i da jos jednom kazes sebi - On je prosto bolji od mene!
    (Beobrad, 14. septembar 2020 22:47)

    # Link komentara

  8. Расиме појешће те злоба....
    (mlekadžija, 14. septembar 2020 22:19)

    # Link komentara

  9. @Kojotovski
    A tek koja mrlja da je Djoković osvojio. Uzeo medju ovom ovakvom boranijom, kad dvojice nije bilo, a nije bilo ni redovnog batinaša (Vavrinka). Ali vama ne da vam ne bi smetalo, nego plačete što nije.

    P.S.nisu ga oni nego se sam izbacio pošto je napravio glupost, ali tako je to kad si bahat i nadmen.
    (Darko, 14. septembar 2020 22:01)

    # Link komentara

  10. "Kamo lepe sreće da je Novak uzeo PR-a kao Nadalov što je.Sada ne bi imao pola ovih problema i dodao bi barem još par velikih titula i gomilu navijača,novinara i sponzora...Ovakve izjave nije Rafa izmislio,nego mu ih je PR priremio u stilu:Sve korektno,nema zašta da se uhvatite da ga peglate...Naravoučenije je da kada pljušti kinta,nema potrebe da se talasa !"

    Ne moze to tako kad je nas Nole Genije, sve zna i svi moraju da ga slusaju. Njegov tim igra kako on svira, poceli su svi "srca" da salju zajedno sa njim. Prave zurke na tribinama pre meca, sve kako gazda kaze inace ode posao. Ima da bude kako on hoce pa kostalo sta kostalo!:-)
    (II, 14. septembar 2020 21:05)

    # Link komentara

  11. Odavno sam to rekao... Djokovicu se ili podsmevaju ili ga zale... A za sve je sam kriv. Odavno je postao dvorska luda citavog sveta.
    (Eugen, 14. septembar 2020 20:21)

    # Link komentara

  12. Tek će da vam bude žao.
    (Saša, 14. septembar 2020 19:44)

    # Link komentara

  13. @Srki
    Ali poceo je Rim i predvidjanje titule na RG, kako da se razidju?
    (Zile, 14. septembar 2020 19:21)

    # Link komentara

  14. @Pjer Luidji Pa je li moze jedan dokaz da niste vi Marice pa da razmenimo misljenja o teniskoj igri i Djokovicevom pecanju, ili vam se opet replike svode na dobro poznatu retoriku?
    (Jumko, 14. septembar 2020 18:49)

    # Link komentara

  15. @Ceki opinionista Ali Nadalu mozes verovati da je takav i privatno, pa da mu bas i ne treba PR, jer se i na terenu kontrolise i vidis ko je kada je u veoma losem emotivnom stanju takav kakav jeste... A sta napisati o teniseru koji vidis na samom terenu ko je zapravo, a posle dzaba salje srca publici koju je pre toga psovao, i koji bas deluje da ima dobar PR, jer van terena bas prica ono sto ne misli! Pa da valjda misli drugacije od onog sto prica, mozda bi i ocu rekao malo da se smiri i da ne prica gluposti... Ali otac prica umesto njega!
    (Jumko, 14. septembar 2020 18:47)

    # Link komentara

  16. Pa ne moze Rafa. Nolo je zivot rizikovao da ukrade jos jedan GS al se ne da.
    (Rasim Np, 14. septembar 2020 18:25)

    Haj, sta veljis, bate?
    (kaokakao, 14. septembar 2020 18:44)

    # Link komentara

  17. Nolomanijo, aj razlaz, US Open je završen.
    (Srki, 14. septembar 2020 18:41)

    # Link komentara

  18. Bubica
    Ne mozes da shvatis ili neces da shvatis,nesto jeste. Ne moze da ti se dogodi, ako pazis sta radis. Sasvim drugo je kada se to desi u toku igre i niko nije diskvalifikovan. Ja pricam o pravilima, ti pricas kako je isto onom ko je udaren. Namerno, cini mi se, pokusavas da banalizujes stvar.
    (Ovaj, 14. septembar 2020 18:39)

    # Link komentara

  19. Tek ce da ti bude zao...
    (Pera, 14. septembar 2020 18:34)

    # Link komentara

  20. Pa ne moze Rafa. Nolo je zivot rizikovao da ukrade jos jedan GS al se ne da.
    (Rasim Np, 14. septembar 2020 18:25)

    # Link komentara

  21. Kamo lepe sreće da je Novak uzeo PR-a kao Nadalov što je.Sada ne bi imao pola ovih problema i dodao bi barem još par velikih titula i gomilu navijača,novinara i sponzora...Ovakve izjave nije Rafa izmislio,nego mu ih je PR priremio u stilu:Sve korektno,nema zašta da se uhvatite da ga peglate...Naravoučenije je da kada pljušti kinta,nema potrebe da se talasa !
    (Ceki opinionista del cazzo, 14. septembar 2020 18:23)

    # Link komentara

  22. Jumko A ti se razumeš u tenis kao Marica u one stvari. Ali važno je da napišeš komentar
    (Pjer Luiđi, 14. septembar 2020 18:16)

    # Link komentara

  23. RAFA = G.O.A.T. Kada prestane igrati tenis ja ga prestajem pratiti.
    (Muamer, 14. septembar 2020 18:15)

    # Link komentara

  24. @chupavi Teniseri nikada ne gadjaju liniju tokom poena, nego teren blizu linija! Samo se tokom servisa gadja linija! Dalje...
    (Jumko, 14. septembar 2020 18:13)

    # Link komentara

  25. Nolovci, ne znajuci fiziku teniske igre, a verovatno i sporta uopste, ne mogu da shvate da je Djokovicev razlog "pecanja" na RG 2013. godine zelja da lopticu udari u komfornoj situaciji, a to je dovelo do padanja u mrezu... Jer bi u toj situaciji, po inerciji krenuvsi na mrezu posle forhenda, morao da zastane, mozda se i vrati nazad korak dva, pa da pusti lopticu da padne i da je udari bekhendom, puno izgubio jer bi se i Nadal bolje namestio prema sredini, a pitanje i kakva bi bila realizacija Djokovica... Tako da morate shvatiti da to nije bio nesrecan slucaj, nego cista greska Djokovica da dodje sto lakse do poena! Hvala.
    (Jumko, 14. septembar 2020 18:01)

    # Link komentara

  26. Realno su ta pravila degenericna.
    Opalis lopticu u sudiju i odmah iskljucenje.
    Cekaj malo.
    Moze se kazniti oduzimanjem servisa gema seta u zavisnosti kolika je bila namera.To nikako nije dobro.Ovo je mogucnost da se neki igrac toliko isprovocira da ga mogu izbaciti sa turnira.Gde je tu logika!?
    Uostalom nije ni fer.Kao sportista bi mi bilo glupo biti prvi kad se neko diskvalifikuje.
    Bice uvek mrlja Timu.
    Uzeo sam kad dvojice nije bilo tu a favorita izbacili.
    (Mirko Kojotovski, 14. septembar 2020 17:55)

    # Link komentara

  27. @Ivan
    To mu dodje isto kad neko zatraži hokaj..je l svima koji zatraže čelindz treba da kažemo SRAM TE BILO, hoćeš da pokažeš da je bio/nije aut kako bi tebi pripao poen?! Jer svaki put kad se zatraži hokaj ustvari hoće da se dokaže da je protivnik pogrešio. I šta je po vama (svima) Nadal trebao da kaže, uopšte mi nije žao, ma srećam sam jer eto nije osvojio gs i to je za mene super, eto skakao sam od sreće?
    (Da da, 14. septembar 2020 17:54)

    # Link komentara

  28. Ovde je jedini problem sto je on lopticu udario u besu a ne da je vrati skupljacima loptica i tako pogodio linijskog sudiju. Da, nije postojala namera ali se razlikuju situacije...
    (ccc, 14. septembar 2020 17:42)

    # Link komentara

  29. @Djido

    Ajdeee, baš zbog toga je pobedio? A ko je inače terao ovoga da se upeca, ne zna da to nije po pravilima ili šta? Je l možda Nadal kriv za to? A nije te žao npr što se Nadal povredio 2016. pa je zbog toga ovaj osvojio RG inače nikad ne bi?!
    @Bubice
    Koliko puta tebi treba da se ponovi da ta dva udarca NISU ISTA? Jedan pogadja iz igre, kada su udarci normalni, drugi pogadja izmedju poena kada baš nisu normalni. Za Rafin udarac može da se kaže da se takve stvari dešavaju, za Djokovićev, da takve stvari ne bi trebalo da se dese. Ali ko tebi da dokaže neke stvari...
    (Da da, 14. septembar 2020 17:41)

    # Link komentara

  30. Hahaha, ovo je primer licemerja iz literature. Kofu suza je isplakao, koliko mu je bilo žao Noleta.
    (Mihajlo, 14. septembar 2020 17:39)

    # Link komentara

  31. Folirantu jedan. Nikad to necu oprostiti ono pokazivanje mrezice na rolan garosu
    (Ivan, 14. septembar 2020 17:38)

    # Link komentara

  32. Uvek bio i bice!
    (Djido Mandovovič upravnik kartonskog naselja, 14. septembar 2020 17:37)

    # Link komentara

  33. Nema potrebe da poredimo stvari koje se ne mogu porediti, a jos manje da oh izjednscavamo.
    (Ovaj, 14. septembar 2020 16:33)

    Ko što već rekoh, poenta je da je onome koga jako udari loptica sasvim svejedno je da li je stigla iz igre ili iz nehata između gemova. Tako da - da, naravno da to može da se poredi. Ako je Nadalu, napr. lakše to što je povredio nekoga 'po pravilima' to je njegov pogled na stvar. Budući da se većina tenisera, iako pozdravlajju diskvalifikaciju kao jedino mogući ishod, čak slaže da je sudija pogođena nesrećnim slučajem, pa u tom smislu ne razumem kako se ne zabrinu da to svakome od njih može da se desi.
    (Bubica, 14. septembar 2020 17:08)

    # Link komentara

  34. Svi ga zalimo. Zal, zal...
    (Roy74, 14. septembar 2020 17:06)

    # Link komentara

  35. @ Ovaj, 14. septembar 2020 16:33

    Generalno si u pravu, ali pazi, teniseri (oni vrhunski) su u mogucnosti da gagjaju liniju na bilo kojem delu terena i da promase u milimetrima...

    Naravno nesrece se desavaju, isto kao i ovo Novakovo, jer koliko god lose izgledalo one je lopticu vratio nazad tako sto nije ni gledao gde je sudija.
    (chupavi, 14. septembar 2020 17:04)

    # Link komentara

  36. ona americka ljiga jedva docekala da ga tuzi
    (genijalac, 14. septembar 2020 17:02)

    # Link komentara

  37. Ali ovo u jednu ruku i jeste realan komentar. Ne treba raditi takve stvari - nervoznije slati loptice posle poena. Nije imao srece - vecina tenisera to ponekad uradi, ali tog dana jednostavno Novak nije imao srece i kraj price.
    (TB, 14. septembar 2020 16:59)

    # Link komentara

  38. Jeste, siroma Nolo. Još će morati i u hotel da ide. Sa onim bolnim vratićem. A brezobraznici se napale oa oće da ga polivaju i rokaju po njemu, a ono to nikako ne voli.
    (Dudule, 14. septembar 2020 16:58)

    # Link komentara

  39. Napred Novače.
    (Djido, 14. septembar 2020 16:38)

    Taj tvoj, da mu ne izgovaram ime, još dva GS-a do penzije plafon.
    (Srki, 14. septembar 2020 16:57)

    # Link komentara

  40. Po naslovu deluje kao da je bio sarkastičan :)
    (stivi, 14. septembar 2020 16:55)

    # Link komentara

  41. Da li bi vama bilo zao da Nadal pukne sudiju loptom slucajno i bude izbacen sa Rolan Garosa i na kraju Novak osvoji...ne znam bas.
    (Rex, 14. septembar 2020 16:53)

    # Link komentara

  42. DOBRO-AV, AV, AV, AV

    Uvek će kulovi lajati, a šampioni trajati. Napred Novače.
    (Djido, 14. septembar 2020 16:38)

    # Link komentara

  43. smučili ste mi se sa napadanjem svakoga ko komentariše Novakovo izbacivanje. Čoveka su pitali novinari o tome i on mora da odgovori. Veoma korektan odgovor. Novinari nisu dobili osudu a Novak podršku i to je dobar odgovor. A šta on stvarno misli to je njegova stvar. Moramo i mi Srbi da shvatimo da postoje drugačija razmišljanja. Sasuti nekome u lice lice, ili ne daj bože, polomiti mu ruke nije najbolja opcija. Nadal je gospodski odgovorio - onaj kome je drag Nole uhvatiće se za "žao mi je" a onaj ko ga ne voli za "ne treba to raditi".
    (Džigi, 14. septembar 2020 16:36)

    # Link komentara

  44. Bubica
    Rafa stvarno nije mogao da spreci, jer je riternirao. Novak je mogao da spreci, lepo se okrene, pogleda gde ko stoji, kome dodaje loptu i lepo ode na pauzu. Zato i ne kaznjavaju tenisere kada se udarac desi tokom igre, oni tada ne mogu da kontrolisi. Medjutim, kada se spremas na pauzu izmedju gemova, onda mozes da kontrolises kako i gde ces udariti lopticu. Nema potrebe da poredimo stvari koje se ne mogu porediti, a jos manje da oh izjednscavamo.
    (Ovaj, 14. septembar 2020 16:33)

    # Link komentara

  45. Nadalu svaka čast. On je vrhunski sportista i pohvalno je što promoviše sportski duh i kominikaciju.
    (Radojko Teofilović, 14. septembar 2020 16:32)

    # Link komentara

  46. I osvojiće sigurno više GS i od tebe i od Federera.
    (Js, 14. septembar 2020 16:13)

    .I.
    (Srki, 14. septembar 2020 16:30)

    # Link komentara

  47. .nema šta Nadal šmeker i veliki borac, naš no1e dobije Finale od Tsitsipaci (6-3/7-6), Nadal ispada od Schwarzmann ili najkasnije od Tsitsipaci, nema on mećeve u nogama,...sve je to priprema za historiu za Roland Garos,...zivi bili pa videli u Djokovicem rukovima, pozz
    (ACA_89, 14. septembar 2020 16:29)

    # Link komentara

  48. Đokoviću nije potrebno tvoje sažaljenje. Nije ništa loše uradio. I osvojiće sigurno više GS i od tebe i od Federera.
    (Js, 14. septembar 2020 16:13)

    Ako to kaze "Js", onda ce to tako i biti, hahahahahahahaha
    (Mikii, 14. septembar 2020 16:28)

    # Link komentara

  49. Svi se sad podsmevaju...a on umesto da udara lopticu on se bavi politikom, ishranom, koronom, vakcinama ...
    (ivan, 14. septembar 2020 16:28)

    # Link komentara

  50. Nadal je najbolji teniser danasnjice.Pa onda Federer.A ostali neka se poredjaju kako im je volja!
    (Dobros-AV, 14. septembar 2020 16:26)

    # Link komentara

  51. Ti si najsretniji bio posle
    ove glupe odluke USO.
    Nemoj da pricas gluposti.
    Znas dobro da ti Novak kuca u ledja i onda dajes
    ovaku izjavu. Ima boga, sve
    ce vreme pokazati ko je
    najbolji svih vremena.
    (DRAGAN, 14. septembar 2020 16:26)

    # Link komentara

  52. Šta ima ko da ga žali!? Sam je kriv.
    (Srki, 14. septembar 2020 16:24)

    # Link komentara

  53. Žao mu je koliko i kada se Novak upecao na mreži a on zbog toga pobedio.
    (Djido, 14. septembar 2020 16:22)

    # Link komentara

  54. Ne zna se ko je neiskreniji :)
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Stouns, 14. septembar 2020 16:00)

    Nemoj tako, zar nije oduvek važilo ono "Rafa gospodin, uvek fer i iskren"?
    (Robert, 14. septembar 2020 16:19)

    # Link komentara

  55. Od sprdnje do sažaljenja...E moj Nolo...
    (Kole, 14. septembar 2020 16:18)

    # Link komentara

  56. @Didier11
    Sta da izjavi? Da mu je zao sto neko nije dobio priliku da mu se priblizi po broju GS? To prolazi samo kod vas smrdljivih licemera i lazova, kod normalnih ljudi takve price ne piju vodu.
    (., 14. septembar 2020 16:18)

    # Link komentara

  57. Tiem osvojio US a oni ceo dan o Djokovicu.
    (Losmi, 14. septembar 2020 16:18)

    # Link komentara

  58. Đokoviću nije potrebno tvoje sažaljenje. Nije ništa loše uradio. I osvojiće sigurno više GS i od tebe i od Federera.
    (Js, 14. septembar 2020 16:13)

    # Link komentara

  59. E ajde Rafice nemoj molim te da pričaš kako ti je žao Novaka kada mu sigurno želiš sve najgore jer ti je najveći rival. Ne može niko da me ubedi da je sad nadal navijao da Novak osvoji titulu pa mu je zbog svega ovoga na kraju žao što nije osvojio.
    (Frozen Throne 123, 14. septembar 2020 16:12)

    # Link komentara

  60. Ne bi trebalo raditi takve stvari. ali nesrećne stvari se dešavaju", izjavio je Nadal.

    Nadal u jednu ruku vatru, u drugu ruku vodu. Ako se 'nesrećne stvari dešavaju' šta mu onda znači ovo 'ne bi trebalo raditi takve stvari'? Kakve to stvari? Ne bi trebalo tako vraćati loptice skupljačima nego ih isporučiti lično rukom u ruku? Pa i on ne bi trebalo da pogodi devojčicu skupljačicu - pa je pogodio, zato što se zaista nesrećne stvari dešavaju. Kada loptica povredi nekoga kraj terena, kakva je uteha za povređenog da li je lopta doletela u toku poena ili između poena. Novak je, kao i Nadal onomad, nenamerno udario osobu na terenu, i obojica nisu mogli to nikako da spreče, jer su svaki izveli normalne udarce kao i milion puta do tada, i kao i svi teniseri na turu što rade.
    (Bubica, 14. septembar 2020 16:09)

    # Link komentara

  61. Hahahahaha
    (Spuštalica :), 14. septembar 2020 16:05)

    # Link komentara

  62. Karenjo ima priliku života. Propustio je onu na US Openu. Evo, ima kao nagradu, odmah drugu šansu, da pobedi najboljeg španskog igrača ikada, što je velika stvar jer je i sam Španac a onda dolazi ono da je najbolji na šljaci svih vremena i da je drugi na svetu sada a ex prvi.

    Znači, Karenjo ako sada ne dobije Rafu, koji nije igrao sedam meseci, pitanje da li će imati ikada više ovakvu priliku, s obzirom da je sam u dobroj formi i uigran i moguće pun samopouzdanja posle US Opena.

    Neka pobedi bolji u tom meču, jer Rafa je svakako bolji uopšte.
    (nikol dz femija, 14. septembar 2020 16:04)

    # Link komentara

  63. Kakva je budala ovaj Nadal van terena, ne bi me iznenadilo da mu je stvarno zao Nola.
    (Mikii, 14. septembar 2020 16:02)

    # Link komentara

  64. Nista novo, bravo.. Bas se pitam da li bi i F ovako nesto izjavio? ... ikad?
    (Didier11, 14. septembar 2020 16:00)

    # Link komentara

  65. Ne zna se ko je neiskreniji :)
    (Stouns, 14. septembar 2020 16:00)

    # Link komentara

  66. RafaJel Nadal, bice i nama zao krajem sledece godine kad vam izobara sve moguce i nemoguce rekorde. ;)
    (Konj, 14. septembar 2020 16:00)

    # Link komentara