- Komentari -
  1. Rodžer Federer je veliki igrač I većina njegovih pobeda je u vakumu pravih igraca ,ako uporedjujemo sa konkurencijom kakvu ima Djoković. Sa druge strane Federer je povlašćen igrač u svakom pogledu,počev od žreba pa sudija I publike koja čini sve da Noleta izbace iz ritma,naravno da im to ponekada I uspe. Ne možemo zaboraviti da je Nole jedini uspeo da pobedi na svim turnirima ,sada je trebao da pobedi po 2 put na svim turnirima ,što Federeru ,Rafi nikada se neće dogoditi.Pozadina svega je Noletovo angazovanje na stvaranju PATP nove asociacije Profi igraca.Iskoristili su njegovu nesmotrenost a doticna dama je pala kao da je udario brzi voz iz zasede. Svi I na svakom mestu ce ga sputavati ,kako bi Rodžerovi rekordi opstali...al neće da može..
    (Bucky, 12. septembar 2020 16:45)

    # Link komentara

  2. .. nole igra obrambeni tenis, svatko tko igra iole nesto tenisa zna da ne bi gustao igrati protiv takvog stila...zato nije najveci ikad...sto ne znaci da federer je...i zato se ne moze jednoznacno proglasiti jednoga za najveceg...u kosarci mozes, u tenisu ne
    (Tomo, 11. septembar 2020 01:01)

    Ne mogu očima da vidim tog Djokovića, ali ima nešto fascinantno u tom njegovm trčanju, defanzivi i eksplozivnoj kontri. Ko može da svari tu facu, možda bi i uživao u njegovoj igri.
    (RadioR, 11. septembar 2020 17:51)

    # Link komentara

  3. ... nole igra obrambeni tenis, svatko tko igra iole nesto tenisa zna da ne bi gustao igrati protiv takvog stila...zato nije najveci ikad...sto ne znaci da federer je...i zato se ne moze jednoznacno proglasiti jednoga za najveceg...u kosarci mozes, u tenisu ne
    (Tomo, 11. septembar 2020 01:01)

    # Link komentara

  4. @ milan pt

    Meni je svakako veći uspeh, ako igrač dodje, do finala bez obzira na sve, sto bi se potom dogodi u finalima, nego da ispadne u nekoj ranijoj fazi turnira. Mogu jos i da razumem da neko ko ima tek jedan ili dva osvojena turnira, a xy poraza u finalima, bude nazvan gubitnikom. Ali ako neko uz najviše osvojenih turnira, ima i najviše poraza u finalima, teško da je gubitnik. Znači neko ko ima najvise zlatnih medalja je gubitnik, u odnosu na one sa manje zlatnih medalja, ako kojim slučajem ima i najviše srebrnih medalja. Malo ti čudna logika.
    (Vladan R)

    A nije ti čudna logika ovog mog sagovornika? On uporno priča da je Noletu US Open najslabiji turnir, a Nole je na njemu korekorder (sa Samprasom i Lendlom) sa 8 finala. Niko nema više finala od Noleta. Dakle, on je najbolji, bolji i od Federera sa 7 i Nadala sa bednih 5 učešća u finalu. O tome sam i pisao u prethodnom postu, kako on okreće titule i finala kako njemu odgovara. Po njegovoj logici, koja Tebi očigledno nije čudna, Novaku je US Open rame uz rame sa AU openom, jer na oba Novak ima 8 finala. Razmisli malo o toj čudnoj logici, koja nije moja, već njegova. A pogledaj i tenisere kako se raduju kad izgube u finalu. Prosto sijaju od sreće sa tanjirom u ruci...
    (Milan_PT, 11. septembar 2020 00:41)

    # Link komentara

  5. Ono sto je u politici Dj...s to je za Nolosektase Federer.
    ( posle RG20 bice GOAT NADAL )
    (dejan, 10. septembar 2020 23:32)

    # Link komentara

  6. (., 10. septembar 2020 21:38)

    "Djokovic ima najgori skor u istoriji US Opena, 5 poraza."

    Opet Ti kažem da je sa njim i Lendl. A po istom principu, Federer ima najgori skor u istoriji Vimbldona, jer niko nema više poraza u finalima od njega - 4. Ne vidiš li nelogičnost u Tvojim kriterijumima?

    "Cinjenice kazu da je Federer bolji od djokovica na 3 od 4 GS.
    Na Vimbldonu 8-5, na USO 5-3, na RG 1-1 u titulama i 5-4 u finalima."

    Malopre 5 Novakovih poraza u finalima US Opena, Ti zabeleži Novaku kao minus, a sad je 5 poraza u finalima RG veliki plus za Federera? Ima poraz više od Novaka u finalima i to je dokaz da je RF bolji od Novaka na tom turniru? Ovo kao da su pisale 2 osobe, pa se kriterijumi menjaju od reda do reda. To što je 3-4 puta pukao sa 3:0 u prvom kolu od nekih Papuanaca, to se ne računa, bitno je da ima više poraza u finalu nego Novak. A to što nikad nije pobedio Rafu na tom turniru? Verovatno je i to dokaz da je bolji od NĐ. Smejurija.

    "Nolo bolji na AO, najmanje cenjenom GS..."

    A što se jadnik onoliko radovao kad je 2018. uzeo 6-u titulu tamo i izjednačio sa Novakom, kad je to malo cenjen GS?

    "Federer ima najvise pobeda u finalima, djokovic nema, to je ono sto ti ne spominjes.“

    To sam pokušao da sakrijem, mislio sam da niko ne zna za 20:17.

    "Skoncentrisi se malo."

    Već sam Ti rekao da je ispravno "koncentriši".

    "Federer ima 4 poraza u finalu VB, ali ima 8 titula."

    Rekorder u obe kategorije. I pozitivan i negativan...
    (Milan_PT, 10. septembar 2020 23:15)

    # Link komentara

  7. @ milan pt

    Meni je svakako veći uspeh, ako igrač dodje, do finala bez obzira na sve, sto bi se potom dogodi u finalima, nego da ispadne u nekoj ranijoj fazi turnira. Mogu jos i da razumem da neko ko ima tek jedan ili dva osvojena turnira, a xy poraza u finalima, bude nazvan gubitnikom. Ali ako neko uz najviše osvojenih turnira, ima i najviše poraza u finalima, teško da je gubitnik. Znači neko ko ima najvise zlatnih medalja je gubitnik, u odnosu na one sa manje zlatnih medalja, ako kojim slučajem ima i najviše srebrnih medalja. Malo ti čudna logika.
    (Vladan R, 10. septembar 2020 22:48)

    # Link komentara

  8. Rodik je i kao igrac vazio za jednog od najvecih "intelektualaca" medju teniserima. Takva mu je i ova izjava.
    (Beobrad, 10. septembar 2020 22:33)

    # Link komentara

  9. Da li ga negativan PR sprecava da bude ubedljivo najbolji igrac u istoriji tenisa? Sto definitivno jeste (molim one koji nemaju pojma o tenisu da ne debatuju o ovome) po svim statistickim i sustinskim parametrima. E sad sto se nekim lokalnim dilejama ovde vise dopada shvicarac ili shpanjolac je mozda stvar licnog izbora a mozda i bolest koja je neizleciva, a to je tezak kompleks!
    (Slobotan69, 10. septembar 2020 21:53)

    # Link komentara

  10. @Milan_PT
    I naravno, ocekivano bezis od cinjenica.
    Tipicno za nolovu sektu.
    Nadal je superioran u odnosu na djokovica na USO, jer ima vise titula. Sta nije jasno?
    Uz to ima i pozitivan skor u finalima. Djokovic ima najgori skor u istoriji US Opena, 5 poraza.
    Dakle, Nadal superioran na Djokovicevoj omiljenoj podlozi.
    Federer ima 8 titula na Vimbldonu, osvajao ga 5 puta uzastopno.
    Mozda djokovic da saceka da RF napuni 50 godina, pa da ga jos jednom pobedi?
    Cekao je dok ovaj napuni 33 i pocne na VB da gubi od velikana poput Stakhovskog i Berdiha, pa da i on ubelezi koju pobedu.
    Cinjenice kazu da je Federer bolji od djokovica na 3 od 4 GS.
    Na Vimbldonu 8-5, na USO 5-3, na RG 1-1 u titulama i 5-4 u finalima.
    Nolo bolji na AO, najmanje cenjenom GS...
    Od Nadala slabiji na 2 od 4 GS.
    Federer ima najvise pobeda u finalima, djokovic nema, to je ono sto ti ne spominjes. Ima sansi da bude GOAT, taman koliko i Lendl.
    Skoncentrisi se malo...
    Federer ima 4 poraza u finalu VB, ali ima 8 titula.
    Nolo 5 poraza u finalu USO i 3 titule.
    Dakle, negativan skor u finalima 2 od 4 GS.
    Ponizavajuce.
    (., 10. septembar 2020 21:38)

    # Link komentara

  11. Milane_PT, lepo si se isplakao, smirio, skupio hrabrost i za razliku od tvog idola vratio si se u punom sjaju da branis svog poslodavca i idola. Gedza treba biti ponosan na tebe, a i naravno tata Srki.
    (Djido mandovovič, 10. septembar 2020 21:27)

    # Link komentara

  12. (., 10. septembar 2020 19:32)

    Rekoh u komentaru na drugu vest, ali da ponovim i ovde - ni Federer ni Đoković nisu pobedili Nadala na potu do svojih titula na RG. ALI, dok Federer nikada nije dobio Nadala na RG, Đoković jeste.
    Plus što ga je više puta dobio na ostalim turnirima na šljaci nego Federer.
    A tu je i "ono" finale iz Australije kad su se mlatili letnji dan do podne, pa im posle na ceremoniji donosili stolice da sednu. E, to je tenis

    Uzgred, ko ima sve Masterse? Niko. Sem Đokovića. Koji ima po dva od svakog.
    Ko je držao sva 4 slema u istom momentu? Niko. Sem Đokovića.

    P.S. Da te nije možda nekad Đoković raspalio reketom ili lopticom pa ga toliko ne podnosiš?
    A od silne ostrašćenosti zaboravio si (ili nisi ni znao) da Đoković nema zlato sa Olimpijskih igara, a da ova dvojica imaju...
    (John, 10. septembar 2020 21:20)

    # Link komentara

  13. Na 2 od 4 GS ima negativan skor, a vi smradovi hteli da ga proglasite najkompletnijim?
    (., 10. septembar 2020 19:32)

    'Smradovi'?? Sjajan rečnik, dostojan samo pravog Federerovog fana.
    (El profe, 10. septembar 2020 21:15)

    # Link komentara

  14. @., davno je neko pametan rekao da postoje 3 vrste laži: velika, mala i statistička. Pa kad ih iznosi neko ko konstantno laže ili kaže samo pola istine, onda se dođe do onakvog Tvog komentara.
    Slažem se da je Federer šampion dolazaka u finala i rekorder je u broju izgubljenih GS finala - 11. Novak ih ima 9 izgubljenih, a Rafa 8. Dakle, od Tvog impresivnog niza Federerovih finala ostaje činjenica da je RF najveći luzer u njima. Pardon, da ne preskačem istinu poput Tebe, dva najveća luzera u GS finalima su Federer i Lendl sa po 11. Pominjem Lendla, jer i on ima 5 poraza na US Openu, a Ti si Novaka proglasio samog negativnim rekorderom. C, c, c. Rafa je po Tebi toliko superiorniji od Novaka na USO, a ima samo 1 pobedu više 4:3. Pa i "neprikosnoveni GOAT" ima 1:1 sa Novakom na tom turniru.
    Imam blagi osećaj da si preskočio statistiku sa AU Opena. Što li to? Neću o tom masakru, svi ga znaju.
    Hvališ se silnim Federerovim finalima na Vimbldonu, a ja bih na Tvom mestu prećutao to, jer ima 0:3 sa Novakom. Po Tebi ga silna izgubljena finala na RG čine boljim od NĐ na tom turniru, a zaboravljaš da je Novak jedini od aktivnih i jedan od samo dvojice igrača koji su pobedili Rafu na njegovom bunjištu.
    Uostalom, da ne dužim dalje. Novak ima 27:23 sa njim, u svim finalima 13:6 i u GS mečevima 11:6. Time je sve rečeno...
    P.S. Federer je korekorder u broju izgubljenih finala na "svom" Vimbldonu. 4 kao i Beker i Konors. Pravi šampion Vimbldona je Sampras koji ima 7:0 za 8 sezona...
    (Milan_PT, 10. septembar 2020 21:12)

    # Link komentara

  15. Djoka iz Zubinog Potoka :)
    (Broj Jedan, 10. septembar 2020 20:26)

    # Link komentara

  16. Agente Ford, Nolo samo moze biti Bob Rock nosonja i nista vise.
    (Broj Jedan, 10. septembar 2020 20:26)

    # Link komentara

  17. (., 10. septembar 2020 19:32)






    :)))))
    grešna mi duša, baš uživam kada ovakvi toliko pate da izgube i ono malo samokontrole!
    (mladići borovi, devojke jele, 10. septembar 2020 20:18)

    # Link komentara

  18. Djoka iz potoka
    Da neces mozda ti da mi odredis koga cu da komentarisem i kako? Nije on njega razmontirao, to ti zapravo pise u onom prvom komentaru, koji nisi razumeo pa si trazio da ti objasnim. Usput si, naravno slucajno, dodao o Federeru i RG. Ostale cinjenice stoje, da ih ne ponavljam, imas u oba komentara, jasno i koncizno napisano sve. Ako imas nesto novo da me pitas, ti pitaj, ali nemoj da se i ti vrtis u krug.
    (Hahahaha, 10. septembar 2020 19:52)

    # Link komentara

  19. Au, koliko vredi nas Novak kad ga toliko jurite....hahaha.....Novak Djokovic je covek sa velikim srcem, veliki sampion, i vi bi se j....u d....da ga imate. Na svu srecu pripada nama Srbima!!!!!! Hvala gospodu Bogu da postoji!!!!!
    (alan ford, 10. septembar 2020 19:36)

    # Link komentara

  20. Nije te bilo kao gedze nekoliko dana, vidi se da si njegova skola.
    (Milan_PT ultra ljakse, 10. septembar 2020 19:33)

    # Link komentara

  21. @Milan_PT
    Ko je sampion poraza u finalima US Opena?
    Federer je jedan od samo 3 tenisera u istoriji ,uz Nadala i Borga, koji je uspeo da se plasira u 4 uzastopna finala RG! Ima covek ukupno 5 finala RG, od toga, 4 poraza od najboljeg tenisera na sljaci u istoriji tenisa.
    Novak nikada nije uspeo da veze 4 finala na RG, niti na bilo kojem drugom GS.
    Da bi uspeo da igra 4 finala RG, morao bi da bude u stanju da pobedjuje legende sljake poput Tima, Melzera, Kolsrajbera i slicnih. On to nije u stanju da uradi.
    Djokovic je titulu na RG osvojio protiv Endija Mareja, u vreme najteze Nadalove povrede u karijeri. Osvojio covek RG na kojem nisu igrali ni Nadal ni Federer.
    Nije neko cudo sto je RF gubio na RG, ipak mu je sljaka najslabija podloga, a Nadal najbolji u istoriji na sljaci i na RG. Ali, kako vi sektasi objasnjavate cinjenicu da djokovic ima 5 poraza u finalima US Opena? A proglasili ga njegovi polupismeni navijaci kraljem betona?
    Ima manje titula na US Openu od Nadala, a za Nadala vi imbecili tvrdite da ne zna da igra, osim na sljaci. Kako je onda bolji od Nola na betonu?
    Federer ima 7 uzastopnih finala Vimbldona (6 titula), 6 uzastopnih finala US Opena (5 titula), 4 uzastopna finala RG (1 titula). Nadal ima 5 finala RG zaredom i jos 5 uzastopnih finala Vimbldona. A on nije cekao da Federer ostari, pa da osvoji neki GS, narocito Vimbldon.
    Zasto Djokovic nigde nema vise od 3 uzastopna GS finala? Zasto je Djokovic JEDINI koji ima negativan bilans u finalima 2 GS turnira?!
    Negativan na RG i negativan na USO? Uz to, na USO najgori skor u finalima u istoriji.
    Na 2 od 4 GS ima negativan skor, a vi smradovi hteli da ga proglasite najkompletnijim? Neostvarivo. Ovo su sve neumoljive cinjenice, od kojih te ni 300 laznih nikova ne mogu spasiti, Djoko iz potoka.
    (., 10. septembar 2020 19:32)

    # Link komentara

  22. @Ajme

    Dok protivnik razmislja kako je on povredjen, uzima medical tajm aut, kada gubi, protivnik izgubi fokus, a Novak igra kao da se nije zalio na povredu.

    (Ajme)

    Da su pametni ti protivnici, pa kad već ne mogu oni sa svojim stručnim i brojnim timovima da provale ovakvu Novakovu tehniku koja ih deceniju sprečava da ga pobede, trebalo bi da svrate na naš forum i saznaju u kom grmu leži zec. Pa da kada sledeći put dođe do mta. ne poveruju da je povreda, pa ne izgube fokus, nego ga ispraše kad su već talentom i spremom tako u mogućnosti.
    (Čvorović, 10. septembar 2020 19:32)

    # Link komentara

  23. Nije vas dugo bilo, da li ste se lepo isplakali?
    (Milan_PT i Djido seljaković, 10. septembar 2020 19:23)

    # Link komentara

  24. Verujem da si me pomesao sa nekim.
    (Ovaj, 10. septembar 2020 17:51)




    :)))))
    poslednji sam koji bi nekome branio da veruje!
    (mladići borovi, devojke jele, 10. septembar 2020 19:19)

    # Link komentara

  25. Djoka iz potoka
    Da neces mozda ti da mi odredis sta cu da komentarisem i koga? Nije ga razmontirao, vec je tupio jednu te istu pricu, kao milion puta do sada, pa je coveku dosadilo da se vrti u krug, naravno da je odustao. Eto, pise ti ovo sve u onom prvom komentaru, koji ti bas nije bio jasan, pa si uz pricu, koliko puta je Federer izgubio u prvom kolu RG, napisao da ti nije jasno zasto trazim da ode ponovo na odmor. Hoces i ti sada poceti da vrtis pricu u krug i da me ponovo pitas isto? Ja pod razmontiravanje ne podrazumevam, omalovazavanje jednog tenisera, kako bi dokazao da je drugi uspesan. Milan_PT se izdaje za pametnog i elokventnog, a svakom svojom recju pokazuje suprotno. Njegova skretanja sa teme su daleko poznata i jos se nije desilo da on pise ono sto je trenutna tema. Eto, ako moze na odmor, bilo je lepse bez njega ovih dana.
    (Hahahaha, 10. septembar 2020 18:58)

    # Link komentara

  26. Endi Radik ili kako vec to Ameri izgovaraju opet komentarise tenisku istorijsku licnost Novaka Djokoica. I opet u svom mrziteljskom stilu. Kompleksasu iz Oklahome zadeni malo za pojas nisi ni najmanje interesantan, ni dok si bio aktivan teniser jos manje kao teniski penzos. I koga uopste zanima Rodikovo misljenje.
    (mickey rudinsky, 10. septembar 2020 18:46)

    # Link komentara

  27. Na Djokovicevu reputaciju negativno ne utice njegov potez jer je bio nenameran i zato je drakonski kaznjen. Problem je da grupa novinara ili javnih teniskih licnosti prepricavaju dogadjaj stavljajuci akcenat no 'strasan' efekat koji je izazvala na sudiju. Tim ponavljanjem se sugerise i rusi reputacija Djokovica pogotovo kod publike koja spremna ds plitko donosi zakljucak samo na osnovu jedne vesti koja cesto nije u potpunosti tacna. To je Americko novinarstvo koje odgovrno vecim delom za haos u sopstvenoj zemlji koji moze da predje u civilni rat.
    (Mile, 10. septembar 2020 18:40)

    # Link komentara

  28. Nije vas dugo bilo m, jel ste se lepo isplakali?
    (Milan_PT i Djido seljaković, 10. septembar 2020 18:01)

    Ne plačemo otkako je se sa 12:20 stiglo do 17:20. Poradi malo na gramatici, jer si sa ovakvim stilom veći seljak od nas...
    (Milan_PT (istina boli), 10. septembar 2020 18:34)

    # Link komentara

  29. @Hahahaha, malo si ga zakomplikovao, ali shvatio sam tvoj problem. Ali očigledno nisi pratio diskusiju između Milana i Srkija. Nije Milan počeo sa omalovažavanjem Federera, već je prvi Srki rekao za Novaka da je neinteligentan i šonja, jer je 1 od 15 puta uspeo da osvoji RG. Nije pričao ni o Bambiju, ni o privlačnosti igre Federera i Nadala, već je počeo sa pljuvačinom po Novaku. Tada se nisi javio da tupiš o uspešnosti i neuspešnosti, kao sad, ali kad ga je Milan majstorski razmontirao, onda to je zasmetalo, pa si postao primitivan. A tebe niko nije pominjao u tome.
    (Đoka iz potoka, 10. septembar 2020 18:29)

    # Link komentara

  30. 20>19>17 .I.
    (gt5tggt44vnhjk, 10. septembar 2020 18:27)

    # Link komentara

  31. Nije vas dugo bilo m, jel ste se lepo isplakali?
    (Milan_PT i Djido seljaković, 10. septembar 2020 18:01)

    # Link komentara

  32. Dva brata rodjena na zidu smrti.
    (Milan_PT i Djido seljaković, 10. septembar 2020 18:01)

    # Link komentara

  33. mladici, borovi...
    Verujem da si me pomesao sa nekim. Daj trac, ako znas nesto, budu drug pa podeli😁😁😁 Nemoj da nas drzis u neizvesnosti.
    (Ovaj, 10. septembar 2020 17:51)

    # Link komentara

  34. Mnogo se bola krije iza tvog komentara, mnogo, hahahahahaha
    (Mikii, 10. septembar 2020 17:32)




    :)))))
    takoe!

    svako dobronameran zna da nema većeg bola nego kada je neko za koga navijaš toliko dominantan!!!
    (mladići borovi, devojke jele, 10. septembar 2020 17:50)

    # Link komentara

  35. Djoka iz potoka
    Ako ti je podatak koliko puta je Federer gubio u prvom kolu RG i od koga,bio toliko znacajan, mogao si da nadjes taj podatak na wiki, ima cela Federerova karijera tacno po godinama, pa mozes usput saznati i od koga je tacno izgubio. Vidim da te to bas zanima. Sto se ostalog tice, tema nije Federer, kao ni njegov uspeh ili neuspeh na RG. Tema je da su Federer i Rafa daleko interesantniji publici i da Novak pokusava tu da se ubaci. Tema nije omalovazavanje Federera, kako bi se neko drugi uzdigao. Tema nije vredjanje necijeg uspeha, kako bi se dokazalo da je neko drugi uspesan. Cim se tvoj dokaz da je neko uspesan, zasniva na tome da je neko drugi neispesan, onda pricamo o nekom ko nije bas siguran u svoj uspeh. Neko ko je uspesan, nema potrebu da dokazuje da je neko drugi neuspesan. Eto, na tome se zasniva moja zelja da doticni ponovo ode na odmor, a ti sve sto te zanima o Federerovoj karijeri mozes da nadjes na netu. Sve u detalje opisano, ako vec priznajes da ne pratis tenis, vec si ovde samo da komentarises.
    (Hahahaha, 10. septembar 2020 17:42)

    # Link komentara

  36. (Ovaj, 10. septembar 2020 17:19)






    :)))))
    opet si promenio niknejm, kako ti ne dosadi?!
    (mladići borovi, devojke jele, 10. septembar 2020 17:38)

    # Link komentara

  37. :))))) 
    đoković - vavrinka: 21:6! 
    šašoljio ga "wawro", skoro pa, svaki Ćetvrtii!
    (mladići borovi, devojke jele, 10. septembar 2020 16:55)

    Mnogo se bola krije iza tvog komentara, mnogo, hahahahahaha
    (Mikii, 10. septembar 2020 17:32)

    # Link komentara

  38. Ljudi sta to cujem? Srdjan Djokovic postao komentator i onog kobnog dana bio je na svom poslu. Zna li neko, kako je preziveo diskvalifikaciju? Dajte ljudi neki trac, da cujemo reakciju, pa to je zanimljivije od samog cina koji se desio. Hahahahaha
    (Ovaj, 10. septembar 2020 17:19)

    # Link komentara

  39. Milan_PT
    Koliko su komentari bili lepsi dok ti nisi ucestvovao. Sta ti se dogodilo, pa si danas odlucio da nas ovde smaras u nedogled? Uhvatis se jedne stvari, kao pijan plota, pa to u nedogled ponavljas, sve dok nekom ne postane dosadno da vrti jednu te istu pricu. Onda ti likujes kako si "pobedio". Vrati se tamo gde si bio, hvala.
    (Hahahaha, 10. septembar 2020 16:45)

    Da budem iskren, meni su jedni od omiljenijih komentara upravo komentari Milan_PTa. Za razliku od "20>19>17" ili "Nolo nikad neće stići Federera", koje sam ovde pročitao po hiljadu puta, Milanovi komentari uvek mi donesu nešto sveže, jer on uglavnom situaciju gleda kroz događaje i rezultate, a ne što se babi snilo. U ovih par njegovih komentara nisam našao nijednu laž, nijedno predviđanje u stilu baba Vange, već same korisne činjenice. Od njega sam dosta i saznao. Znao sam da Novak nikad nije eliminisan u prvom kolu RGa, čak ni kad je prvi put tamo učestvovao, ali nisam imao pojma da je Federer toliko puta pucao sa 3:0 u prvom kolu, i to od nekih Marokanaca i Peruanaca. Dosad nisam video nijednu kritiku njegovih komentara, koja je zasnovana na nekim stvarnim argumentima, osim ovakvih "meni se tvoji komentari ne sviđšaju, ali obožavam 20>19>17".
    Prema tome, Milane, samo nastavi. Psi laju, a karavana prolazi.
    (Đoka iz potoka, 10. septembar 2020 17:17)

    # Link komentara

  40. Pa šta, na kraju će zaista ubiti Bambija, i to onog što živi u švajcarskim planinama, i šta onda?
    (Djido, 10. septembar 2020 17:11)

    # Link komentara

  41. Mrze ga britanci i amerikanci.Oni mu prave spletke. Mogu da se slikaju.
    (Mikele, 10. septembar 2020 17:05)

    # Link komentara

  42. da nas ovde smaras
    (Hahahaha, 10. septembar 2020 16:45)






    :)))))
    ne interesuje me čiji si to portparol i ko su ti "vas" u čije ime govoriš, za mene lično - dobrodošlo je navođenje činjenica, a nikoga, pa čak ni tebi slične, ne bih terao iz tuđe kuće...
    (mladići borovi, devojke jele, 10. septembar 2020 17:01)

    # Link komentara

  43. Ne daj Boze da ga Wawro do'vati, opet ce vam Nolu iznositi razbijenog sa terena, hahahahahahah
    (Mikii, 10. septembar 2020 14:16)









    :)))))
    đoković - vavrinka: 21:6!
    šašoljio ga "wawro", skoro pa, svaki Ćetvrtii!
    (mladići borovi, devojke jele, 10. septembar 2020 16:55)

    # Link komentara

  44. U stilu Rodika??? Zar nije Vanja Grbić pričao o Nolovoj hipohondriji i razbesneo Srkija? :D
    (Srki, 10. septembar 2020 14:17)

    Lupetaš, prijatelju. Grbić nije pričao ni o kakvoj hipohondriji:

    "Gostujući u "Jutru sa Jovanom i Srđanom" na TV Prva, Vanja Grbić je, pored ostalog, govoreći o tome da nema dovoljno kvalitetnih stručnjaka za rad sa mladim sportistima, te da je "taj sistem pogrešno postavljen" rekao i sledeće:

    "Novak je jedan kauzalitet, 'nesretan slučaj'. Da uzmete Novaka sa njegovim predispozicijama i stavite ga u ovdašnji sistem sporta, da ga stavite sa tim njegovim problemima - dioptrijom, astmom, alergijom - njega bi škartirali!", istakao je Grbić, dodajući i "Ja vam garantujem da se 95% trenera koji rade sa decom ne razumeju u rad sa decom".

    Svima je jasno da Vanja ne govori o hipohondriji, već o problemima koje su mu dijagnostikovali domaći medicinski "stručnjaci", a kasnije se ispostavilo da i nema astmu.
    (Đoka iz potoka, 10. septembar 2020 16:52)

    # Link komentara

  45. Milan_PT
    Koliko su komentari bili lepsi dok ti nisi ucestvovao. Sta ti se dogodilo, pa si danas odlucio da nas ovde smaras u nedogled? Uhvatis se jedne stvari, kao pijan plota, pa to u nedogled ponavljas, sve dok nekom ne postane dosadno da vrti jednu te istu pricu. Onda ti likujes kako si "pobedio". Vrati se tamo gde si bio, hvala.
    (Hahahaha, 10. septembar 2020 16:45)

    # Link komentara

  46. Po Tvom kriterijumu, šta je onda Federer na Rolan Garosu? Šonja na gugol?
    (Milan_PT, 10. septembar 2020 15:18)







    :)))))
    nije lepo, prema federerovim čirlidersicama život je okrutan i bez tvog iznošenja činjenica, dovoljno je reći im - novak đoković!
    (mladići borovi, devojke jele, 10. septembar 2020 16:24)

    # Link komentara

  47. Nole je Robin Hood tenisa, a ovaj je dobio lekciju od tada klinca Noleta na istom tom terenu, pa mu je uletio da ga bije u svlacionicu Al ga je ufatio Gérhard, toliko o tome kako je Rodick tankocutno bice koje ne bi mrava zgazilo.
    (Mate, 10. septembar 2020 16:22)

    # Link komentara

  48. Simpo
    Ako imamo u vidu da je Federer prvi put igrao na RG 2001., a tada nije bio svetski broj 1, a da je sada 2020. pa tome dodamo da poslednjih godina nije bas cesto igrao na RG, onda nikako nije mogao igrati vise od 20 puta. Ako imamo u vidu da je Rafa 2005. osvojio svoj prvi RG, onda znamo da je Federe imao samo 2004. da nesto uradi. Jer je Federer prakticno 2004. zapoceo svoju karijeru ispesnog sportiste. To ti je isto Novak je od 2006. medju prvih 10, ali je tek od 2011. poceo da osvaja. Tako da ne znam...Gde nsdje ti ono preko 20 godina i da je RG igrao dok je Rafa bio junior. Rafa je od 2005.drugi na ATP listi. Razumem da nisi gledao, ali ovo vec i ptice na grani znaju.
    (Hmmm, 10. septembar 2020 16:16)

    # Link komentara

  49. @Milan_PT

    Ne razumem, zašto ti sada pričaš o Rodžeru? Onaj pogodi linijskog sudiju, diskvalifikuju ga, vi pričate o Rodžeru. Pomene vam se njegovo učešće na RG, vi opet pričate o Rodžeru. Možete li da sastavite jedan odgovor, u vezi bilo čega u tenisu, a da ne spomenete Rodžera u negativnom kontekstu?
    (Srki, 10. septembar 2020 15:32)

    Prijatelju, moja priča je bila uopšte o predstojećem RG. Onda si Ti utrčao sa tvrdnjom da je Novak šonja, jer je samo jednom od 15 puta pobedio na tom turniru, a recimo nisi pomenuo i Vavrinku koji ima identičan rezultat ili privremenog GOATa sa 18 pokušaja. Pritom, Novakova statistika na RG, koju si Ti ubacio u razgovor, nije bila tema, već Bambi. Dakle, ako su Novak i Stan šonje, šta je onda gori od njega, i to gori u periodu gde nije bilo neprikosnovenog Nadala. Bilo Ti je lepo dok si se rugao Novaku zbog čestih neuspeha na tom turniru, ali si zaboravio da to nisi smeo da pomeneš, jer je Tvoj heroj osetno gori po tom pitanju.
    Zato uživaj...
    P.S. Šampion u izgubljenim finalima na RGu je Rodžer Federer (4)...
    (Milan_PT, 10. septembar 2020 16:07)

    # Link komentara

  50. Milan_PT
    Ono kada od sve muke vise ne znas sta ces, pa pocinjes kao mala deca u osnovnoj skoli. On je pobedio, a on nije utata. Dobro, to i jeste tvoj nivo, pa i ne cudi sto se tako ponasas.
    (Hahahaha, 10. septembar 2020 16:04)

    # Link komentara

  51. Nije bilo meca, ako mu ne ide da nije tražio mto, a posle toga leti po terenu. Usput budi rečeno Rodik je jedan od retkih koji ima pozitivan h2h sa Noletom.
    (Vladan R, 10. septembar 2020 14:43)

    Ne znam, meni je logičnije da najboljem teniseru na svetu 'ne ide' zato što ga muči zdravstveni problem, nego obrnuto. Da u dva dana izgubi formu i znanje, pa folira za tajmaut. A kada čovek ima tegobu, naravno da će kada primi neku terapiju da potom 'leti'. Ja od glavobolje teturam i ne vidim na oči, pa kad zviznem kafetin-dva, mogu i na mars veselo.
    (Logika, 10. septembar 2020 15:52)

    # Link komentara

  52. Milan_PT, 10. septembar 2020 14:33)
    E moj Milane ,Novak je jedan od par igrača koji je pobedio Nadala na RG,dok Rodja nije nikada a igrao je preko 20 puta turnir
    (simpo, 10. septembar 2020 15:01)

    Ma, znam ja to vrlo dobro, samo sam čekao naivčinu da zagrize udicu...
    (Milan_PT, 10. septembar 2020 15:35)

    # Link komentara

  53. @Milan_PT

    Ne razumem, zašto ti sada pričaš o Rodžeru? Onaj pogodi linijskog sudiju, diskvalifikuju ga, vi pričate o Rodžeru. Pomene vam se njegovo učešće na RG, vi opet pričate o Rodžeru. Možete li da sastavite jedan odgovor, u vezi bilo čega u tenisu, a da ne spomenete Rodžera u negativnom kontekstu?
    (Srki, 10. septembar 2020 15:32)

    # Link komentara

  54. @Milan @s kim si taka si
    Novac nije dobio jer je diskvalifikovan, a ne bi me cudilo da su mu zabiberili kaznu jer se nije pojavio na konferenciji. Razapeli su ga mnogo vise time sto nije dosao, pa je trebao imati malo socijalne inteligencije i tamo se pojaviti. Ne znam sta im pise u ugovoru, ali sam siguran da im je obaveza da se na konferenciji pojave pa je i ugovor prekrsio. Novac pominjem zato sto da smo ti i ja prekrsili neki ugovor dobili bismo korpu od poslodavca, a on je placen milionima i otisao je kuci privatnim avionom. Da ne govorim da gubimo ovde vreme i prepisujemo se. Ne mozes biti u tudjoj areni i pridrzavati se pravila (sto pisanih, sto nepisanih) samo kada pobedjujes. Izgubio je legitimitet ovim ponasanjem, i da, uspeli su da ga izbace iz takta jer ih je cackao kroz asocijaciju, a on je vrlo vrlo pacerski odreagovao na to.
    (Corba, 10. septembar 2020 15:30)

    # Link komentara

  55. Još jedan koji misli da je za sportske uspehe dovoljna samo inteligencija.
    Još jedan koga sa sportom veže samo uplata u sportskoj kladionici.
    Još jedan koji je sasvim slučajno nolehejter...
    (Milan_PT, 10. septembar 2020 14:33)

    Pa to je onda još gore ako je upotrebio sve svoje "atribute", a ne samo inteligenciju! 15 puta učestvovao na RG i osvojio ga samo jednom i to kada je Nadal bio povređen! hahahahaaaa...šonja.
    (Srki, 10. septembar 2020 14:48)

    Ako je Novak šonja što je jednom od 15 puta osvojio RG, šta onda reći za Federera koji je to pokušao 18 puta? Super-Šonja?
    A koliko puta je RF pobedio Nadala na RG? 0. Super-Šonja na kvadrat.
    Pre par godina je shvatio da mu neće drugi završavati posao, pa je i prestao da dolazi na turnir.
    Čak i dok nije bilo Nadala na turniru, šta je uradio Federer?
    Kao mladog su ga izbacivali Rafter i Koreća dvaput, ali 2002. kao osmog na svetu u prvom kolu ga izbaci Marokanac Arazi sa 3:0, 45. na svetu. Naredne godine RF je peti, ali opet u prvom kolu sa 3:0 gubi od 88-og na svetu, Peruanca Orne. Naredne godine ga, kao prvog na svetu, eliminiše, opet sa 3:0, 30-i na svetu, Gustavo Kirten. Godinu dana kasnije preuzima ga tek pristigli Rafa i dere ga svaki put kad ga vidi u Parizu, 6 puta. Između ga pobeđuju i Soderling, Đoković, Conga, Gulbis, Vavrinka. Tad je i odustao od Rolan Garosa.
    Po Tvom kriterijumu, šta je onda Federer na Rolan Garosu? Šonja na gugol?
    (Milan_PT, 10. septembar 2020 15:18)

    # Link komentara

  56. @srki: novak djokovic je pobedio nadala na RG, federer nije nikad... ima vise ucesca i isto titula... pritom je ucestvovao i dok su nadal i djokovic bili juniori...
    (lal, 10. septembar 2020 15:10)

    # Link komentara

  57. Nadjoh na netu snimak kako je Gofan sam sebe raspalio lopticom u glavu, u mecu sa Grisom. Sa manje od metar loptica se bas jako odbila od njegov reket i pravo u nos. I manje je dramio, doduse nije nastavio mec, no nije se valjao kao da ga je pogodila kometa. Za ono pre neki dan je malo reci simuliranje....
    (Hak Fin, 10. septembar 2020 15:07)

    # Link komentara

  58. Milan_PT, 10. septembar 2020 14:33)
    E moj Milane ,Novak je jedan od par igrača koji je pobedio Nadala na RG,dok Rodja nije nikada a igrao je preko 20 puta turnir
    (simpo, 10. septembar 2020 15:01)

    # Link komentara

  59. Како време пролази постаје потпуно јасно да би погођена дама сасвим другачије реаговала да је погодио неки други тенисер, а посебно Федерер. А изјаве дотичног просто не могу да се коментаришу.
    (Васа, 10. septembar 2020 14:54)

    # Link komentara

  60. Još jedan koji misli da je za sportske uspehe dovoljna samo inteligencija.
    Još jedan koga sa sportom veže samo uplata u sportskoj kladionici.
    Još jedan koji je sasvim slučajno nolehejter...
    (Milan_PT, 10. septembar 2020 14:33)

    Pa to je onda još gore ako je upotrebio sve svoje "atribute", a ne samo inteligenciju! 15 puta učestvovao na RG i osvojio ga samo jednom i to kada je Nadal bio povređen! hahahahaaaa...šonja.
    (Srki, 10. septembar 2020 14:48)

    # Link komentara

  61. @ psl

    Pa imao je Rodik pravo, tada kad je to izjavio, koliko god da se nama to ne dopada. Nije bilo turnira, a svaki put za razlicitu povredu, a da nije traži medicinski tajmaut. Imao je problem sa sočivima, pa sa disanjem, pa mu je velika vrućina, pa ga boli rame, pa žuljevi, pa problemi sa stomakom itd. Svaki put nešto novo. To iritira i kad sa nekim igrate rekreativni, a kamoli na profesionalnom nivou. Evo sad u Sinsinatiju, je ličilo na to. Nije bilo meca, ako mu ne ide da nije tražio mto, a posle toga leti po terenu. Usput budi rečeno Rodik je jedan od retkih koji ima pozitivan h2h sa Noletom.
    (Vladan R, 10. septembar 2020 14:43)

    # Link komentara

  62. Jedino sto upada u oci citajuci komentare je da grupica ocajnika je u agoniji zbog cinjenice da Srbija ima tenisera goat formata.

    Najjace je da mogu da pisu sta hoce, do sutra, do besvesti, dzaba im, nista ne mogu da promene.
    Pusa!
    He, he...
    (hihi, 10. septembar 2020 14:34)

    # Link komentara

  63. Jedini način da se hejteri zauvek ućutkaju, jeste da osvoji RG. Onda će oni shvatiti da im je sve uzalud i smiriće se. Ovako su kao mala deca. Nadam se da i Novak slično razmišlja...
    (Milan_PT, 10. septembar 2020 13:36)

    Pa ako je 15 puta do sada tako razmišljao, a samo jednom osvojio RG i to kada je Nadal bio povređen, onda i nije baš naročito inteligentan haaa…aa hahahahaha
    (Srki, 10. septembar 2020 13:50)

    Još jedan koji misli da je za sportske uspehe dovoljna samo inteligencija.
    Još jedan koga sa sportom veže samo uplata u sportskoj kladionici.
    Još jedan koji je sasvim slučajno nolehejter...
    (Milan_PT, 10. septembar 2020 14:33)

    # Link komentara

  64. Roddick Nolo 5 4. Poyy
    (Gedza, 10. septembar 2020 14:26)

    # Link komentara

  65. NADA
    Kako ti znas kakav je Rodik covek? Niti si ga videla, niti upoznala, a pricas o tome. Nije Rodik hteo da ga bije, vec je rekao da Novak ima gomilu bolesti. Nakon toga ga je Novak pobedio, na USO i izasao na centralni teren, poceo da se busa u grudi junacke, pa su ga onda izvizdali. Bilo je malo ruzno za gledati sve to, iako ce patiJote reci drugacije. Posle toga je pokusavao da ispravi taj potez, da se umili publici, ali nikada to nije uspeo. Moglo bi se reci da animozitet prema Novaku, potice iz njegovih ranih radova. To je onaj period kada ti provereno nisi gledala, jer da jesi, znala bi za njih dvojicu i sta se desilo. Tacnije vecina nolomana nije gledala, jer svi znaju da je bilo nesto, ali niko tacno sta i kako i sta je dovelo do toga da Rodik to kaze. Novak je tih godina sam obelezio svoj put i okrenuo ljude protiv sebe, svojim ponasanjem.
    (Jao, 10. septembar 2020 14:22)

    # Link komentara

  66. Potpuno u stilu Rodika, kao kada je izjavio da Novak folira i da boluje od ko zna koliko bolesti. Posle nekog vremena se izvinjavao kao nije mislio tako. U ostalom nije važno šta je rečeno već ko je rekao.
    (PSL, 10. septembar 2020 13:02)

    U stilu Rodika??? Zar nije Vanja Grbić pričao o Nolovoj hipohondriji i razbesneo Srkija? :D
    (Srki, 10. septembar 2020 14:17)

    # Link komentara

  67. Miševi ! Iziđite na teren pa onda pričajte. Priče poput ove Rodikove su kao magla u sobi . Čim se vrata otvore sve nestane. Igrajte igru. Pobedite Novaka. Ako možete. ČIK. 
    (Dr. Wes, 10. septembar 2020 13:53 

    Ne daj Boze da ga Wawro do'vati, opet ce vam Nolu iznositi razbijenog sa terena, hahahahahahah
    (Mikii, 10. septembar 2020 14:16)

    # Link komentara

  68. @mr
    Što si podivljao, zašto me vređaš, ne dopada ti se moje pitanje - zašto mislite da svet mrzi Srbe, valjda zato što su, kao ti, malo divlji?
    (Tako znači, 10. septembar 2020 14:15)

    # Link komentara

  69. Fascinira ta Novakova ubedjenost u to da upravo on predstavlja sve pozitivno na ovom svetu - zdravlje, porodicu, lepo vaspitanje, obrazovanje, profesionalizam.

    A u stvari poprilično maši u svim navedenim, sem u najuže zakucanom i izdriblanom do besmisla profesionalizma, koji isključuje u dobroj meri mnogo šta drugo.
    (Pera, 10. septembar 2020 14:15)

    # Link komentara

  70. Ovaj ne može da zaboravi kako ga je Nole odrao na US Open. Usput, niko ga ništa nije pitao...
    (DraganKalu, 10. septembar 2020 14:12)

    # Link komentara

  71. Miševi ! Iziđite na teren pa onda pričajte. Priče poput ove Rodikove su kao magla u sobi . Čim se vrata otvore sve nestane. Igrajte igru. Pobedite Novaka. Ako možete. ČIK.
    (Dr. Wes, 10. septembar 2020 13:53

    Rodik je u penziji, a protiv Nola je igrao devet puta i vodi 5:4 u međusobnim susretima! hahahahaha
    (Srki, 10. septembar 2020 14:05)

    # Link komentara

  72. Au al su opleli...strasno je koliko ga mrze, a to je uvek dobar znak da si na pravom putu.
    Tama ne podnosi svetlost ali joj ne moze nista.

    Ne daj se, Majstore!
    (noleisthebest, 10. septembar 2020 14:05)

    # Link komentara

  73. mi zlonamerni a Rodik nije?Nece biti.Zar da hladno citamo sta pise i govori jedan sasvim prosecan teniser,a los covek?Da ima u sebi bar malo sportskog duha,da gleda koliko je Nole osvajao da ima postovanjaprema takvom sportisti cutala bih i da kaze Nole je diskfalifikovan jer pravila tako nalazu.Zar on nije hteo da tuce Noleta u svlacionici,bez obzira ko je tu bio u pravu.Ljudi radi se o losem momku koji zeli da "ubije"Bambija tj,naseg Noleta.
    (NADA, 10. septembar 2020 14:04)

    # Link komentara

  74. Rodik se javlja iz svog zaborava. I ocigledno ima halicunacije ili nocne more jer nece nikada biti kao Novak. Ljubomora je bolest.
    (vasa, 10. septembar 2020 14:03)

    # Link komentara

  75. Objektivno.Potpisujem svaku reč.
    (Kole, 10. septembar 2020 13:56)

    # Link komentara

  76. Miševi ! Iziđite na teren pa onda pričajte. Priče poput ove Rodikove su kao magla u sobi . Čim se vrata otvore sve nestane. Igrajte igru. Pobedite Novaka. Ako možete. ČIK.
    (Dr. Wes, 10. septembar 2020 13:53)

    # Link komentara

  77. Jedini način da se hejteri zauvek ućutkaju, jeste da osvoji RG. Onda će oni shvatiti da im je sve uzalud i smiriće se. Ovako su kao mala deca. Nadam se da i Novak slično razmišlja...
    (Milan_PT, 10. septembar 2020 13:36)

    Pa ako je 15 puta do sada tako razmišljao, a samo jednom osvojio RG i to kada je Nadal bio povređen, onda i nije baš naročito inteligentan haaa…aa hahahahaha
    (Srki, 10. septembar 2020 13:50)

    # Link komentara

  78. Za sve koji prate tenis od juče Rodik ima pozitivan skor sa Novakom.
    A što se tiče plakanja, mislim da je od 2009. i AO, više puta NDJ plakao nego Federer, tako da ta priča takodje ne pije vodu.
    (sale1907, 10. septembar 2020 13:50)

    # Link komentara

  79. Rodik je Djokovica uvek unistavao, ima i pozitivan skor s njim, tako da je bolji teniser.
    (upi, 10. septembar 2020 13:49)

    # Link komentara

  80. Ovog lika i dalje peku sopstveni neuspesi u karijeri
    (veliki mucenik djole, 10. septembar 2020 13:44)

    # Link komentara

  81. Ja se ne slažem s Roddickom, ali aman ljudi, imajte u vidu da on samo daje svoj komentar. On i Nole su izgladili odnose i vrlo su dobri... Roddick konstatuje ono što je percepcija u medijima i kod mnogih - samo ove godine je bila priča o vakcinama, supruga se izjašnjavala o 5G mreži, pa Adria Tour, otac je omalovažao Federera i Dimitrova, pa uslovljavanje US Opena (zamera se Noletu i što plaća skup smeštaj u vili), i naposletku ovo. A nije bilo događaja i sve su prenosili svetski mediji... Naravno da je odmah reagovao i pomogao ženi, a ima svako pravo da zatraži objašnjenje od sudija. I da se ne pojavi na pres konferenciji. Posle se ljudski izvinio putem Twittera, priznao grešku... Kada bi se Nole fokusirao na igru i samo igru, i bukvalno utihnuo u pogledu PR-a, brzo bi dogurao do 21 i više GS-a.
    (pax, 10. septembar 2020 13:43)

    # Link komentara

  82. Servis, forhend su ga zvali
    (Stevo, 10. septembar 2020 13:43)

    # Link komentara

  83. PSL
    Znas li zasto je Rodik rekao da Novak ima sve te bolesti? Da li si uopste pratio tenis tada? Ako nisi, najjednostavnije da ti objadnim, pogledaj ponovo Sinsinati od prosle nedelje. Bio je povredjen svaki mec, ali se svaki put izdigao iznad povrede. Dok protivnik razmislja kako je on povredjen, uzima medical tajm aut, kada gubi, protivnik izgubi fokus, a Novak igra kao da se nije zalio na povredu. U Sinsinatiju je bio supermen i povredjen je uspeo, a evo na USO nista,ni traga povredi. Mozda bi bilo bolje da je glumio povredu, umesto sto je onoliko besneo, sto je na kraju rezultiralo da udari sudiju, nije namerno, ali to ne menja stvari. Sledeci put proveren recept, protivnik pruza otpor, a on da pocne da brekce, posustaje, pravi grimase, drzi se za rame,pa za lakat, pa malo hramlje, pa odmahuje glavom. Ako protivnik ne posustane, kratak predah, medical, cisto da protivnik shvati da je ozbiljno. Onda cemo ovde da citamo kako je Nole na jednoj nozi, jednom rukom, povredjenim laktom i socivom koje mu ispalo, uspeo da pobedi.
    (Ajme, 10. septembar 2020 13:40)

    # Link komentara

  84. Jedini način da se hejteri zauvek ućutkaju, jeste da osvoji RG. Onda će oni shvatiti da im je sve uzalud i smiriće se. Ovako su kao mala deca. Nadam se da i Novak slično razmišlja...
    (Milan_PT, 10. septembar 2020 13:36)

    # Link komentara

  85. Mare
    Imas na Twitter, ako ne znas kako,nadji nekoga da ti objasni. Sve se lepo vidi, Novak koji udara i njegova reakcija sekund nakon udarca. Tako da, ima na netu, a u XXI veku glupo je reci da nema, pre nego sto proveris sve socijalne mreze.
    (Uf, 10. septembar 2020 13:20)

    # Link komentara

  86. Ne treba više obraćati pažnju na ove anglosaksonske zveri. Pametnom dosta da se smrtno ranjena gospođa sudija volšebno oporavila za cela dva dana i da se vraća na svoj posao. Pametnom dosta.....
    (Vuuule, 10. septembar 2020 13:20)

    # Link komentara

  87. Потпуно небитан коментар још једног бившег...у марту идуће године пада рекорд у броју недеља на месту бр 1!Само напред Новаче до нових победа.
    (mlekadzija, 10. septembar 2020 13:17)

    # Link komentara

  88. Ako Endi Rodik pod izrazom "Bambi" podrazumijeva Rogera, onda mu poređenje vrijedi nula poena. Ili još manje.
    Bambi je bezazleno lane koje nikome zlo ne misli.
    A Roger je osobenjak i licemer koji plače kad izgubi meč.
    Naročito kad izgubi od Novaka.
    To ga kroz život proganja.
    (milutin, 10. septembar 2020 13:15)

    # Link komentara

  89. Rezultat svega ovoga ce biti da ce svi teniseri sada morati da ugrade sebi retrovizore dok igraju,u strahu da slucajno nekog ne zakace lopticom.
    (usporeni film, 10. septembar 2020 13:09)

    # Link komentara

  90. Nekako mi je drago da mu se ovo dogadja. Ceo zivot, tj. karijeru upotrebio je za to da se svima svidi, da ga svi vole, milion puta delio srca na sve strane sveta, a sad ovo... Covek pao na kolena, a taj svet (zapadni) gleda da iskoristi sansu da ga dotuce do kraja. Nadam se da ce iz svega da izvuce neku pouku, iako sam kad je on u pitanju jako skeptican. Bojim se da ce vec na sledecem turniru da deli srca na sve strane sto ce posle svega sto se desilo jako bizarno i smesno da izgleda. Smesno je izgledalo i do sada.
    (Nikola I, 10. septembar 2020 13:06)

    # Link komentara

  91. Potpuno u stilu Rodika, kao kada je izjavio da Novak folira i da boluje od ko zna koliko bolesti. Posle nekog vremena se izvinjavao kao nije mislio tako. U ostalom nije važno šta je rečeno već ko je rekao.
    (PSL, 10. septembar 2020 13:02)

    # Link komentara

  92. Logicno da su nolomani protiv Rodika kada ga je ovaj pobedjivao kao i Safin u ono vreme kada kazu da Federer nije imao dostojne rivale.
    (Dare ns, 10. septembar 2020 13:02)

    # Link komentara

  93. (Goran, 10. septembar 2020 11:45)

    Sve sto si rekao je tacno, ali ne vidim kako ozbiljnom coveku, profesionalnom tenisreu, mozda najvecem kojeg je svet video... moze da zasmeta ili da ga dira sta tabloidi ili svetina misle o njegovim privatnim stvarima, karakteru, bontonu, porodici, frizuri...?

    Razumem zapad da trazi rupu i gresku u sporednim stvarima jer je u svom poslu br. 1, ali ne razumem njegovu nezrelost da zeli da se dopadne svima, da ga briga sta ces ti ili ja napisati.

    Sponzorski ugovori, reklame, restorani... donose mu zaradu, al odavno vise nije zavistan od njih, onda ne treba da ga dira javno mnjenje, niti mu treba nekakav PR da ga provlaci kroz ruzicaste filtere.
    I to je jedini njegov problem, ta strana licnosti mu je na nivou deteta.

    Fokus na teren i svoj posao, gazi kad si u prajmu, i zivi zivot kakav zelis bez osvrtanja na druge.
    (uniklo, 10. septembar 2020 12:55)

    # Link komentara

  94. Idiomi se ne prevode bukvalno, jer onda dobiju neko novo značenje. Killing Bambi bi se na moderni srpski prevelo kao rušenje sneška. Na srpski moje generacije prevodilo se kao kvarenje igre.
    (Moljac, 10. septembar 2020 12:54)

    # Link komentara

  95. @ opusum....

    Da mislio je na Federera, ali ne tako kako mnogi shvataju. Čudno je da ne uočavaju metaforu. Možda bi im bilo lakše da je uopće, kada bi pročitali još po neku vest iz tenisa osim isključivo one vezane za Novaka. Npr Rodikov intervju, gde je naveo da se on lično osećao kao negativac koji želi ubiti Bambija, zbog freneticne podrške publike za Federera u finalu W09. I ne samo publike već svih medija u zelji da Federer nakon osvojenog RG, stigne do 15og GS i konačno prestigne Samprasa. Ne verujem da postoji neko ko ne zna šta predstavlja Bambi kod Diznija. Tako da on razume Djokovica i njegovu frustraciju odnosom medija i publike. Ali treba biti informisan i znati čitati izmedju redova da bi se to shvatilo.
    (Vladan R, 10. septembar 2020 12:53)

    # Link komentara

  96. Mare, 10. septembar 2020 12:22
    Jel se ti pravis naivan ili stvarno nisi video snimak kad loptica udara zenu? Kad ovako pises, covek se zapita kako si ti uopste nasao rubriku komentari pa si se pojavio ovde. I posle trazi da mu neko posalje snimak. Probaj da guglas najgluplji potezi nekog sportiste.
    (sakupljac minusa, 10. septembar 2020 12:53)

    # Link komentara

  97. @r
    Ma da, bas si danas video snimak gde je pogodila loptica. Vi ste toliko opsednuti Nolom da verujem da ste snimak pogledali 10 puta 5 minuta posle pogotka
    (Sekundarac, 10. septembar 2020 12:52)

    # Link komentara

  98. Psi laju...karavani prolaze...pardon Novak prolazi, dalje i ide u legendu...čovek pada...posustaje...ustaje......na putu koji je odabrao...i šta sad...a mi stojimo sa strane...i mlatimo i čekamo njegov kraj...e pa "malo morgen"
    ...
    (jelena, 10. septembar 2020 12:50)

    # Link komentara

  99. Najslađe ubijanje bambija je bilo u finalu Vimbldona prošle godine, uhh ništa slađe...
    (markan, 10. septembar 2020 12:49)

    # Link komentara

  100. Jasno mi je sa kim pričam, samo ti pošalji snimak, pošto očigledno imaš drugačiji pogled ili ugao od nas 99% ostalih.

    Hvala unapred.
    (Mare, 10. septembar 2020 12:22)

    Mare, imaš snimaka gde se sve jasno vidi, ali očigledno da ti ne želiš to da vidiš.
    (Stari čačanin, 10. septembar 2020 12:49)

    # Link komentara

  101. Nigde ne mogu da pročitam mišljenje Ivaniševića.
    (ogard, 10. septembar 2020 12:46)

    # Link komentara

  102. Ovo je već vrlo bezobrazna i tendenciozna izjava od strane Rodika da Đokovića nije bilo briga za tu ženu. Ne znam kakav on TV ima? Kakve su sve laži ljudi spremni da iznesu i pored živog prenosa kao i trajnog snimka događaja. Novak je prvi došao do žene da vidi kako je i zadržao se sve dok nije ustala. Kakvih 20 minuta "baš me briga" odnosa? Naravno da je, kada su ga pozvale sudije, otišao kod njih. Šta je trebalo da uradi, da ide za ženom do svačionice a sudijama da kaže dođite vi sutra?
    Što se tiče pres konferencije, to je njegovo pravo da ne dođe i da bude kažnjen. A ne znam šta bi imao i da kaže. Jedino su oni ostali uskraćeni da ga polivaju kantom g..
    Uzgred, za sve one bivše i sadašnje tenisere koji kažu da je kukavica što se nije pojavio na presu.. pa ta kukavica je dirnula u osinje gnezdo moćnika ATP-a, a vi ste godinama ćutali. I ćutite i dalje. Ali zato znate da udarate ispod pojasa one koji se bore za prava drugih.
    (gradjanin, 10. septembar 2020 12:45)

    # Link komentara

  103. Sad sam video na yt krupan snimak udarca loptice u onu zenu. Ni govora o udarcu u grlo. Jasno se vidi da loptica udara desno od grla, nanize, blizu kljucne kosti. Sad sam zbunjen. Kritikovao sam besmislene uvrede na zenu da je teatralno preterivala drzeci se za grlo i kao guseci se. Mislio sam da je dobila direktan udarac u grkljan (sto je jako nezgodno), ali sada... Malo verovatno, ali nije nemoguce da je gospodja, namerno ili ne, dramatizovala previse svoje stanje. To samo ona zna. Ima takvih zena koje kada se malo poseku, vriste kao da im creva ispadaju. Ispade da je Novak u stvari imao srece. Da je pogodio u grkljan, nosio bi je na dusi.
    Pravila su pravila. Posle ovoga sa Noletom, u buduce i Federera i sve ostale ceka diskvalifikacija za isto. Niko se vise nece usuditi da nekome progleda kroz prste ma kako se on zvao. U suprotnom, bice u pravu svi oni koji veruju u duple standarde. Mada, ko zaista veruje da je svet pravedan i da dupli standardi nisu obicaj, narocito zapada, taj je ili naivan ili glup.
    Par exelance svih duplih standarda je mesanje i intervencija americke vlade svuda u svetu gde se po njima krse ljudska i demokratska prava, naravno osim u zemljama gde im to nije u interesu, npr. S. Arabija (prosle godine zene dobile pravo da voze kola, pravo glasa nikad itd). Dakle sile brane ljudska prava samo tamo gde im je u interesu to da rade, sto govori da ih bas briga u sustini za prava. Napadati nekoga sto to sa gadjenjem principijelno kritikuje je debilno. Sreca da je USA ipak demokratsko drustvo, pa i tamo ima glasa razuma protiv politike njihovih vlada, ali tesko to ide...
    (r, 10. septembar 2020 12:39)

    # Link komentara

  104. Iskreno reecno, Novaku zaista treba jedan dobar PR strucnjak jer je napravio seriju vrlo losih marketinskih poteza. Ne radi se samo o potezima sada nego generalno u toku karijere, gde se neko moze samo zapitati cemu to sluzi. Tu mislim i na imitiranje kolega na pocetku karijere i na slanje srca sto ocigledno nikada nije bilo prihvaceno od publike i predstavlja neku vrstu blamaze, zatim komentarisanje stvari koje ga se ne ticu. Recimo, imao je izjavu da zene ne treba da budu placene kao muskarci. Cak i da ne trebaju, ne treba on to da kaze. Ako osniva uniju, treba da je osnuje sa Nadalom i Federerom a ne sa Pospisilom. Ima mnogo slicnih primera gde je napravio nepotrebne gafove. Sta ga briga ko ce biti predsednik ATP-a. To neka brine neko ko nema druga posla. Protura kandidata za koga se posle ustanovi da ima neke sudske prijave. Ne treba to da radi.
    (Goran, 10. septembar 2020 11:45)

    Imitacijama je poceo da se bavi kao klinac dok nije bio ni na vidiku da ce biti najbolji teniser, i svima je bilo simpaticno, imao je 18-19 godina tada. Pocelo je da im smeta kada je postao bitan faktor, do tada je bio simpaticni klinjo. To je dokaz kako se ljudi promene kad im dirnes u osinjak. Mogao je da imitira kada je bio nebitan, a posle kazu da mu to nije trebalo. Odmah razliciti arsini kada se umesao u borbu za vrh.
    (Ivan, 10. septembar 2020 12:33)

    # Link komentara

  105. Najbolji svih vremena moze da se bude na dva nacina: postignes ovo sto je Novak postigao+jos 4 GS+da si dosljedno sportista.
    Ili, postignes ovo sto je Novak postigao+14GS i tada ne moras biti sportista. Nazalost, Novak ima samo hedan put: ovaj drugi.
    (Peki, 10. septembar 2020 12:30)

    # Link komentara

  106. Svaki dan se u medijima pojavi neki bivsi teniser ili novinar sa napadima i vredjanjem Novaka sa ciljem sto duzeg eksploatisanja iste teme odnosno incidenta na US Openu i time u sto duzem periodu prakticno do kraja godine drzali Novaka destabilnog kako nebi pobedjivao na sledecim turnirima.
    (Misko, 10. septembar 2020 12:30)

    # Link komentara

  107. Svi znaju da je Novak vec sada najbolji igrac svih vremena. Neki to vec sada priznaju a neki ne. Ekipa sa zapada moze samo da prica o Novaku i da ga komentarise. Ako ste primetili, o Rafi i Fedu vise nema prica. Neko hoce da ubije Bambija... covek je na nivou desetogodisnjeg decaka...
    (Dragance, 10. septembar 2020 12:08)

    Da "igraju" Ameri ali samo oni koje nsu pustili da igraju ni u skolskom dvoristu. Toliko su dobri.
    (Dule, 10. septembar 2020 12:29)

    # Link komentara

  108. Djokovića apsolutno ne brine šta ko priča o njemu. Napredovao je toliko psihički da mu ni atomska bomba ne bi ništa mogla, tako da ovo “rezanje esktremnom tupim nožem” u prazno samo mu daje veći popularitet. Samo vi spominjite ime njegovo u kakvom god kontekstu želite, nema problema.
    (German, 10. septembar 2020 12:27)

    # Link komentara

  109. Ima istine.
    (Marcus Paige, 10. septembar 2020 12:23)

    # Link komentara

  110. Pošto se uveliko priča da je Novak izbačen zato što je Srbin, dakle mrze ga, imam pitanje: zašto mislite da svet mrzi Srbe?
    (Niko nikad da kaže zašto, 10. septembar 2020 11:57)

    Не спинуј и не изврћи. Нико није написао да свет мрзи Србе, а чак и да је написао то може да буде његово лично мишљење па њега и питај, а не да пропитујеш све нас. Ти очигледно мислиш да си препаметан због разумевања Бамбија, па ти ово питање свима нама служи онако успут да мало појачаш его. Олади и дискутуј са појединцима, а не са свима.
    (mr, 10. septembar 2020 12:23)

    # Link komentara

  111. svega sto se setio loseg izrekao je,svaka mu cast na toliko rasprostanjenoj natrpeljivosti.Bedni covece!Okomio se na Noleta a ima mnogo gorih primera u njegovom komsiluku.Ubrzo ce vam Nole zapusiti usta!
    (NADA, 10. septembar 2020 12:22)

    # Link komentara

  112. Postoji snimak i svi smo ga videli. Trenutak kada Novak udara lopticu i sekunda kasnije kada shvata sta je uradio. Sve se vidi lepo, njegova reakcija. To sto je kod nas zabranjeno je druga stvar. Imas reakciju Ivanisevica i misljenja svih tenisera, bivsih i sadasnjih. Na USO su se lepo ogradili od takvih, posle diskvalifikacije nema pravo na tuzbu i zalbu. Danima nas ubedjujete da je Federer raspalio lopticu i zveknuo onog decaka, a niko ne vidi gde ga je udario. Ovde se sve jasno vidi, ali nas ubedjujete da se nista nije desilo i da je nije udario. Mislim, da je ovo sada, namerno laganje.
    (Uf, 10. septembar 2020 11:56)

    Kad si sve tako lepo naveo, deder pošalji mi snimak gde se sve LEPO VIDI...a da nije onaj sa mreže i onaj iza babe. Sve si ti super naveo kako se ovde sve vidi a kod Rođe nije ni utvrđeno... Jasno mi je sa kim pričam, samo ti pošalji snimak, pošto očigledno imaš drugačiji pogled ili ugao od nas 99% ostalih.

    Hvala unapred.
    (Mare, 10. septembar 2020 12:22)

    # Link komentara

  113. Koliko su ljudi zloanamerni i zavidni? Djokovic nije bio na konferenciji jer je odjurio u bolnicu da vidi kako je sudijinica koja je postavila vrat na put nenamerno ispucanoj luptici, za koju kazu da je se odbila od Djokovicevog reketa. Trazio je odlaganje konferencije, ali organizatori nisu pristali. Sada vidimo i zasto.
    (Cveta, 10. septembar 2020 12:21)

    # Link komentara

  114. Nenamerni potez moze da mu unisti reputaciju??! Ko je bre ovde lud!? Ako je nenameran sta onda ima da se urusava reputacija? Ovaj Rodik ima probleme aa logikom ili je kvaran.
    (Lolek i Bolek, 10. septembar 2020 12:19)

    # Link komentara

  115. Narodskim rečnikom Rodik se nalupao za medalju. Prvo, kog to "Bambija" želi Đoković da "ubije"? Kog? Nadala? Federera? Po čemu su oni "bambiji"? Drugo, i da jesu, Đoković ima sva prava ovog sveta da ih na terenu "ubije", da se potrudi da ih pobedi, da se izbori za svoje mesto pod suncem, šta je tu loše i nenormalno? Zar je zbog toga "loš dečko koji hoda svetom i ubija bambije"? Šta je trebao da uradi, da se povlači u mišju rupu kad nalete "bambiji", da se ne bori protiv njih na terenu, da predaje mečeve, šta, ne razumem, šta je sporno što ih je Nole mleo na terenima širom sveta gde god je stigao? Drugo, damin vrat je hvala Gospodu Bogu dobro, Nole je prvi pritrčao, uvideo da se dama polako polako ali sigurno pridiže i da povreda ni izbliza nije tako teška kakvom je dama želela da je predstavi, dama je nakon prenemaganja nekih 4-5 minuta lepo ustala i odšetala kao da ništa bilo nije, i šta je Đoković trebao da radi, da juri za njom i kuka, šta, ne razumem? Video je da je dama dobro i lepo je ostavio na miru! Što se konferencije za štampu tiče, da, mogao je da se pojavi i da im kaže nešto, pošto oni, jelte, mnogo vole da ga gledaju i slušaju na tim konferencijama pa im zato sad mnogo teško palo što se nije pojavio. Znači, ja da sam bio na njegovom mestu pojavio bi se na toj konferenciji i rekao im sledeće: "Bio je nesrećni slučaj, žao mi je što se to dogodilo, gospođa je dobro, to je najbitnije, a sad me lepo ostavite na miru" i onda bi ustao i otišao svojim putem.
    (Oposum, divna životinjica, 10. septembar 2020 12:14)

    # Link komentara

  116. Kako vas ne brine to što se Novak sav osušio, Agut ga nadigrao, Busta isto tako, nervozan je postao jer je shvatio da je mator i da mu ne ide kao nekad, zato je i udario prvi put o panel, sbažno kao bik, a onda je pogodio sudiju i ušao u istoriju kao prvi koji je nokautirao sudiju.
    (Nije goat, ali je ušao i istoriju kao prvi nokauter, 10. septembar 2020 12:10)

    # Link komentara

  117. Rodik, uživaj i penziji i pati...
    (Baki, 10. septembar 2020 12:09)

    # Link komentara

  118. Svi znaju da je Novak vec sada najbolji igrac svih vremena. Neki to vec sada priznaju a neki ne. Ekipa sa zapada moze samo da prica o Novaku i da ga komentarise. Ako ste primetili, o Rafi i Fedu vise nema prica. Neko hoce da ubije Bambija... covek je na nivou desetogodisnjeg decaka...
    (Dragance, 10. septembar 2020 12:08)

    # Link komentara

  119. @Mariborčanin 1970
    Samo inat, najjače srbsko oružje, zahvaljujući inatu svodimo se na beograski pašaluk, od devet miliona Srbija danas ima šest, mladi odlazi, penzije i plate najniže u Evropi, fudbal propao, košarku nam igraju Ameri, a ti si se upecao na inat, koji je naša pokretačka snaga. Gluposti pišeš.
    (Inat je glupost, 10. septembar 2020 12:05)

    # Link komentara

  120. @Predo
    Vidim da si za neke veliki komentator, pa kako to da nisi razumeo šta znači ubiti Bambija? Vrlo lepa metafora, ali ti je neću tumačiti. Možda kasnije, da vidim da li neko to razumeo, jer to nije od juče. Pošto se uveliko priča da je Novak izbačen zato što je Srbin, dakle mrze ga, imam pitanje: zašto mislite da svet mrzi Srbe?
    (Niko nikad da kaže zašto, 10. septembar 2020 11:57)

    # Link komentara

  121. Rodik je Novak naučio bitnim stvarima o tenisu, iz piraza je Novak učio, a od Rodika ih je baš bilo, više nego pobeda.
    (Žarko, 10. septembar 2020 11:57)

    # Link komentara

  122. Mare
    Postoji snimak i svi smo ga videli. Trenutak kada Novak udara lopticu i sekunda kasnije kada shvata sta je uradio. Sve se vidi lepo, njegova reakcija. To sto je kod nas zabranjeno je druga stvar. Imas reakciju Ivanisevica i misljenja svih tenisera, bivsih i sadasnjih. Na USO su se lepo ogradili od takvih, posle diskvalifikacije nema pravo na tuzbu i zalbu. Danima nas ubedjujete da je Federer raspalio lopticu i zveknuo onog decaka, a niko ne vidi gde ga je udario. Ovde se sve jasno vidi, ali nas ubedjujete da se nista nije desilo i da je nije udario. Mislim, da je ovo sada, namerno laganje.
    (Uf, 10. septembar 2020 11:56)

    # Link komentara

  123. Ono kad citav svet prica o tebi!
    Bravo Nole dao si im domaci zadatak.
    (poluostrvo, 10. septembar 2020 11:53)

    # Link komentara

  124. Dnevna doza Novaka
    (Edin, 10. septembar 2020 11:52)

    # Link komentara

  125. Novak treba da pod hitno napusti organizacije tenisera I da to prepusti drugima.
    Ni jednog podignutog glasa protiv eliminacije sa US opena od kolega za koje zalaže sebe. Prave se nevješti.
    Treneri I porodica treba da ga u to ubijede. Da gleda sebe I svoju karijeru.
    Dok to ne uradi, biće opet podmetanja. Daj Nole, osvijesti se po tom pitanju.
    Sa srećom, legendo!
    (Rac, 10. septembar 2020 11:52)

    # Link komentara

  126. @ Sale... Nece Rodik prežaliti kako ga je Novak ucio tenisu... Prijatelju Rodik je jedan od retkih koji ima bolji skor sa Novakom. Kada nesto pises bolje proveri da ne ispadnes smesan. Inace Rodika ne volim ni malo.
    (Miloš, 10. septembar 2020 10:53)

    U pravu si. Razbio ga je Rodik. Vodi čak 5:4 u međusobnim duelima. Hoćeš li još jedan podatak. Nadal nije igrao US Open jer još vuče traume od Davidenka. Davidenko vodi 6:5. Kad nešto pišeš bolje proveri da ne ispadneš smešan.
    (statistika=bikini, 10. septembar 2020 11:45)

    # Link komentara

  127. Iskreno reecno, Novaku zaista treba jedan dobar PR strucnjak jer je napravio seriju vrlo losih marketinskih poteza. Ne radi se samo o potezima sada nego generalno u toku karijere, gde se neko moze samo zapitati cemu to sluzi. Tu mislim i na imitiranje kolega na pocetku karijere i na slanje srca sto ocigledno nikada nije bilo prihvaceno od publike i predstavlja neku vrstu blamaze, zatim komentarisanje stvari koje ga se ne ticu. Recimo, imao je izjavu da zene ne treba da budu placene kao muskarci. Cak i da ne trebaju, ne treba on to da kaze. Ako osniva uniju, treba da je osnuje sa Nadalom i Federerom a ne sa Pospisilom. Ima mnogo slicnih primera gde je napravio nepotrebne gafove. Sta ga briga ko ce biti predsednik ATP-a. To neka brine neko ko nema druga posla. Protura kandidata za koga se posle ustanovi da ima neke sudske prijave. Ne treba to da radi.
    (Goran, 10. septembar 2020 11:45)

    # Link komentara

  128. @ matori
    Znam, znam, ali sam i ja hteo da iskoristim metaforu. Setio sam se Bambija na ledu i to me tako potsetilo na ovu situaciju. Ja nemam problema sa svojim mišljenjem, mogao bih i sliku i podatke da ostavim. Nemam potrebu da se moje mišljenje dopadne ikome i drago mi je kada ga neko primeti, čak i kritički. I ovo se odnosi na Novaka. I to mu je stvarno jedina mana. Pokušava da se prilagodi, da priča ono što prija ušima ljudi, koji su su startu formirali negativan stav, jer je ugrozio njihove ljubimce, pre svega Federera. Ne mislim da treba da bude kao ona budala Kirjios, ali treba da fura svoj film i gleda sebe. Možda ga svi neće voleti, ali će morati da ga cene.
    (Predo, 10. septembar 2020 11:43)

    # Link komentara

  129. Deo koji me još više uznemiruje je razgovor od 20 minuta i vrsta kao da nije izgledao zabrinuto za damino grlo ili bilo šta drugo.

    hahahahhaha o Bože kakva je dileja je ovaj Endi Rodik
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Tiimmy Turner, 10. septembar 2020 10:34)
    Komentar Rodika kao i svaki drugi ali ovde je dobro uocen problematican zakljucak Rodika. Diskusija od 20 minuta usledila je tek posto je gospodja linijski sudija ustala, oporavila se od udarca i soka i sama na svojim nogama napustila teren. Djokovic je stalno bio uz nju posle onoga "I'm sorry" i tek posle razgovara sa sudijama posto su oni (njih troje) dogovorili sta da preduzmu.
    (mali mikica, 10. septembar 2020 11:42)

    # Link komentara

  130. Rodik ima izuzetno visoko misljenje o Noletu i to na razlicite nacine naglasava. Da, imali su istoriju netrpeljivosti ali od kada se Rodik penzionisao vrlo vrlo pohvalno prica o Noletu. Kljucna rec je PR DEBAKL, a ne bih se iznenadio da njegov PR salje ove hejterske komentare za Rodika da bi skrenuli temu sa tog komentara. Na konferenciju je trebao otici, sta god da intimno misli i mi njegovi navijaci. Placen je za to milionima dolara, poneo se vrlo neprofesionalno.
    (Corba, 10. septembar 2020 11:28)

    A zašto je novinarska bratija toliko bitna? Hoće da da izjavu u redu, neće isto je u redu. Uradio je pravu stvar što nije otišao na konferenciju. Ne zato što bi ga novinari rastrgli. To je grupa ljudi limitiranih na polju kućnog vaspitanja. Da je otišao dao bi priliku organozatorima da prave još veći spektakl, da uzmu još neku crkavicu od prodaje te priče.
    (s kim si, takav si, 10. septembar 2020 11:41)

    # Link komentara

  131. Traume su to visegodisnje..
    (qwerty86, 10. septembar 2020 11:39)

    # Link komentara

  132. Na konferenciju je trebao otici, sta god da intimno misli i mi njegovi navijaci. Placen je za to milionima dolara, poneo se vrlo neprofesionalno.
    (Corba, 10. septembar 2020 11:28)

    Osim sto za tu konferenciju niti je trebalo da bude placen milionima dolara, a na kraju mu nisu platili ni za tu ni za prethodne konferencije na ovogodisnjem US Openu. Ni za igru koju je pruzio na dotadasnjem delu turnira. Ako potezes novac kao argument, treba i to uzeti u obzir.
    (Milan, 10. septembar 2020 11:39)

    # Link komentara

  133. Nije lepo radovati se tudjoj nesreci Endi Rodiche.
    (Black George, 10. septembar 2020 11:36)

    # Link komentara

  134. Ameri na terenu na US Openu imaju jedno 50 kamera i jedini snimak ili dva su gde se ne vidi ništa, a ovamo muvu hvataju u letu. Ovoj babi je bolje da sama izađe i prizna i da se izvini što je odreagovala kako je odreagovala, jer će pre ili kasnije pravi snimak izaći.
    (Mare, 10. septembar 2020 11:35)

    # Link komentara

  135. @ predo

    Da si pažljivije pročitao tekst, ili da si malo bolje upoznat sa jednim od ranijih Rodikovih intervjua, znao bi da je bambi u stvari Federer. U tom intervjuu, Rodik se osvrće na svoje susrete sa Federerom, i freneticnu podršku publike Federeru, a ponajviše u finalu W, u tolikoj meri da se sam Rodik, osećao poput negativca koji želi da ubije bambija. Tako da on pominjanjem bambija ne napada, već u stvari suoseca sa Novakom, zbog odnosa publike prema Federeru, odnosno njegovim rivalima.
    (Vladan R, 10. septembar 2020 11:33)

    # Link komentara

  136. Jeli ima zivcanijeg tenisera od Rodika?
    Jeli psovao ko vise od Endi Marija?

    Daj bre covece sad sole pamet deset puta su se gore ponasali nego Novak.
    (yugo, 10. septembar 2020 11:32)

    # Link komentara

  137. Rodiče, video je on da baba folira i da ni lekar čak nije morao ozbiljnije da interveniše. Inače bila je lagana loptica i nenamerna, tako da prestanite da spinujete sa namernim napucavanje, jer da je stvarno napuco ne bi se ta digla, a kamoli lažno se gušila. A mrze ga, jer će neminovno postati najbolji ikada u istoriji pa pokušavaju na sve načine da ga diskredituju kako bi onu dvojicu slepaca sačuvali.
    (Mare, 10. septembar 2020 11:31)

    # Link komentara

  138. Cam Newtona su dosadjivali za preskakanje pres konferencije kad je izgubio Super Bowl, ali to je trajalo nekoliko dana. Videcemo sta ce biti sa Novakom.
    (ape, 10. septembar 2020 11:31)

    # Link komentara

  139. Rodik ima izuzetno visoko misljenje o Noletu i to na razlicite nacine naglasava. Da, imali su istoriju netrpeljivosti ali od kada se Rodik penzionisao vrlo vrlo pohvalno prica o Noletu. Kljucna rec je PR DEBAKL, a ne bih se iznenadio da njegov PR salje ove hejterske komentare za Rodika da bi skrenuli temu sa tog komentara. Na konferenciju je trebao otici, sta god da intimno misli i mi njegovi navijaci. Placen je za to milionima dolara, poneo se vrlo neprofesionalno.
    (Corba, 10. septembar 2020 11:28)

    # Link komentara

  140. Bambija su prvo spominjali u vezi Agasija, ovako iz glave i bez Gugla, poslednji turnir je bio US Open, i niko nije hteo da bude taj koji je ubio Bambija. A onda kad je ispao, niko vise nije mario za njega. Tako ce ovaj nas da pobije sve Bambije, bikove i ostalu zivinu, samo da se mane ovih udruzenja, mira u svetu i ostalih distrakcija. Igras za sebe, svoju porodicu i istoriju, a posle ispravljaj krivu Drinu do sutra.
    (Ivan Bg, 10. septembar 2020 11:24)

    # Link komentara

  141. Boźe, koja zavist lezi u nekim ljudima?!!!!
    Ljudskije nije mogao odreagovati, govor tela u momentu i ponasanje posle toga na najvisem nivou!
    (slabul8@Yahoo.de, 10. septembar 2020 11:21)

    # Link komentara

  142. Neverovatno je da na tako velikom turniru nije bilo dovoljno kamera pa da se snimi sam momenat udarca lopte u sudiju. Verujem da ju je pogodio ali ne u grlo, ostalo je sve teatralna gluma sudije...
    (Srba, 10. septembar 2020 11:21)

    # Link komentara

  143. Samo izlazite miševi iz rupa, kao zabrinuti za Noletovu reputaciju. Nije njemu do vaše reputacije i popularnosti, već ga boli nepoštovanje najboljeg svetskog tenisera i osvajača 17 GS. I kad bude imao najviše GS, mastersa i nedelja na prvom mestu, vama neće biti GOAT, jer eto nema tu reputaciju i popularnost, sad su i tu kategoriju, izgleda, uveli...nemaju više šta drugo.
    (H2H, 10. septembar 2020 11:19)

    # Link komentara

  144. Evo ga i ovaj nervcik. Koga briga za vasu anglosaksonsku ljubav, volite se izmedju sebe a ako Nole osvoji najvise GS titula bice najbolji na svetu ikada voleli ga vi ili ne.
    (Sima Strahota, 10. septembar 2020 11:18)

    # Link komentara

  145. @Užice031

    Zapravo jedan od šaljivijih je bio na touru, i dosta samokritičan
    (CroFed, 10. septembar 2020 11:17)

    # Link komentara

  146. Mogla je ovo biti godina iz snova za Novaka, no umiješao se neki virus, pa fijasko Adria Toura, onda ovo, iz lošega u gore je krenulo za najvećeg srpskog sina. Jedini način da se vrati osmijeh na lice Novaka je osvajanje Roland Garrosa i to po mogućnosti u finalu protiv nedodirljivog kralja zemlje Nadala...
    (CroFed, 10. septembar 2020 11:13)

    # Link komentara

  147. Svašta od bivših tenisera.Sampras je patio kad je osvojio prvi slem!?
    Rodik gotovo sve što je izjavio liči na zavist i ljubomoru a ne logi-
    čno postupanje.Novak ih je razbio i srušio tu kolonijalnu(ispraznu)
    svest.Igraće se još,biće zanimljivo.
    (a, 10. septembar 2020 11:08)

    # Link komentara

  148. @Rodik je jedan od onih od kojih se očekivalo da baci kamen. Ako mu gospođa Klark (linijska sudinica) liči na bambi, to ej verovatno zbog krhkog tela i nogu, a možda je, pored kose, izgubio i vid. 
    (Predo, 10. septembar 2020 10:47)

    mislim da si ovde malo promašio temu. ( pored svih sjajnih komentara koje si ostavio ovde ili na SK)...
    u ovom slučaju "Bambi" su Rodžer, Rafa i njihovo rivalstvo i pozicije dva najbolja tenisera ikada. onda se pojavi Novak i " ubije Bambija" - rastura i Rodžera i Rafu i napravi dva veća rivaliteta: on sa Rafom i on sa Rodžerom. kao šlag na tortu, već je bolji u međusobnim duelima, samo još da osvoji najviše slemova i bude prvi još pola godine i bajka o Bambiju će biti zaboravljena.
    (matori, 10. septembar 2020 11:04)

    # Link komentara

  149. Kakvi glupi komentari. Nista lose nije rodik rekao. Nije on rekao da je nole los(a jeste), nego da ga tako vide u svetu. Ili niste citali tekst, ili ne mozete razumeti sta citate.
    (Misa, 10. septembar 2020 11:03)

    # Link komentara

  150. Ne brini Rodjo,
    Izaćiće Nole još jači od ovoga. Ovo su mu sve veliki izazovi i uspeće...I znaš šta će biti najveći apsurd svim mrziteljima Novaka...Što će im najveći na svetu u tenisu biti neko koga nikada nisu mogli da zavole...
    Zato Nole brate moj udri još jače, odigraj pripremno RIM i uzmi Roland Garos i onda se sve završava već polovinom 2021... Tad mogu svi rekordi da budu oboreni.
    (Nenad, 10. septembar 2020 11:02)

    # Link komentara

  151. Ovo je vec stara prica. Sada ce u Rimu sve da razbije.
    (db wonder, 10. septembar 2020 10:59)

    # Link komentara

  152. Pazi ovoga Nole je mala maca u donosu na njega sto se tice neuroticnosti
    Rodik ti je olicenje americkog kvoterbeka iz onih tupavih komedija ala american pie
    (Zoks, 10. septembar 2020 10:56)

    # Link komentara

  153. Kad kaže Bambi, ne misli Rodik na gospođu sudiju, nju pominje kasnije.
    Bambi su Federer i Nadal ?
    (najbolje da se srednje gušimo, 10. septembar 2020 10:55)

    # Link komentara

  154. @ Sale... Nece Rodik prežaliti kako ga je Novak ucio tenisu... Prijatelju Rodik je jedan od retkih koji ima bolji skor sa Novakom. Kada nesto pises bolje proveri da ne ispadnes smesan. Inace Rodika ne volim ni malo.
    (Miloš, 10. septembar 2020 10:53)

    # Link komentara

  155. Ma bre ko ih sisa,ne moraju da ga vole al morace da vide da je najbolji
    (blaza, 10. septembar 2020 10:51)

    # Link komentara

  156. Javljaju se svi mrzitelji Noleta. Bas sam se pitala kad ce Rodik
    (Vera, 10. septembar 2020 10:50)

    # Link komentara

  157. Inače su ga voleli, pa će eto sad prestati. Samo ti Nole uzmi sve što možeš i budi najbolji ikad u tenisu, a u voljenju od strane publike nek se takmiče Federer i Nadal.
    (Spale, 10. septembar 2020 10:50)

    # Link komentara

  158. Rodik je jedan od onih od kojih se očekivalo da baci kamen. Ako mu gospođa Klark (linijska sudinica) liči na bambi, to ej verovatno zbog krhkog tela i nogu, a možda je, pored kose, izgubio i vid. Nije Novaku lako. trebaju mu prijatelji. Treba da uživa što nervira tipove poput Kirhiosa, Rodika, treba da se ponaša kao u finalu Vimbldona 2019. Novak ima neprijatelje i među najvećim prijateljima, prvo njegov otac, koji mu je pomogao najviše, a sad priča gluposti, koje samo štete njegovom sinu. Prave se ankete na ulici, a onda domaćice i penzioneri konstatuju "kako svi mrze Novaka zato što je Srbin". Ma izletio bi svako sa ovog US Opena da je ovako "stručno" pogodio sredovečnu damu. I Federer, i Nadal. Ali da ovako nešto kaže kolega teniser, koji razume situaciju, je vrlo nefer. Ovo se doslovno moglo dogoditi svakome. To je neviđeni splet okolnosti. Jeste mala bahatost, ali dajte Novaku lopticu i neka iz deset puta pogodi gospođu, ne gledajući, u bilo koji deo tela, teško da bi pogodio.
    (Predo, 10. septembar 2020 10:47)

    # Link komentara

  159. E, sad će kod Noleta da proradi stari srpski običaj - INAT, pa će da im uzme 3 naredna US Opena. Onda mogu svi oni zajedno "da se slikaju":)
    (Mariborcan1970, 10. septembar 2020 10:46)

    # Link komentara

  160. Hoce covek da bude gradjanin sveta i veci hrvat od hrvata, veci amerikanac od amerikanaca....eto mu ga svet
    (alo, 10. septembar 2020 10:46)

    # Link komentara

  161. Dosta vise o ovoj temi.Djokovic ne bi bio ovako veliki sampion da odma ne okrene list i zaboravi sta se desilo...On je tako programiran.Vjerujte da je Novak vec potpuno fokusiran na move turnire.
    (Matrix, 10. septembar 2020 10:42)

    # Link komentara

  162. Mene masa
    nikad nije
    voljela.

    A ni ja nju.

    Obostrano
    razumijevanje.
    (gost, 10. septembar 2020 10:41)

    # Link komentara

  163. Klasicna hajka, svako zeli parce mesta u medijima medjutim ruku na srce Novak im mnogo pomaze, razumem da on fura svoj zivot i bas ga briga ali ne razumem sta ce mu toliko posvecenosti svemu van tenisa, promocija zdravog zivota, ljubavi, svemira, mesanje u sve sto mu se ukaze prilika i na taj nacin mediji ga sa svih strana razapinju jer svima trpa prst u oko i sebi pravi pakao od zivoda davajuci prostora za medije da imaju sta da pisu. Nekad mi se cini da ga hrani to sto je u centru paznje bilo to dobro ili lose napisano o njemu
    (nepoznata osoba, 10. septembar 2020 10:35)

    # Link komentara

  164. Malo ga preterao sa zeljom da se dopadne svima. Nije to dobro, treba da gleda sebe i svoje interese i da anonimno pomaze ljudima ako ima tu potrebu.
    (nexus, 10. septembar 2020 10:35)

    # Link komentara

  165. Deo koji me još više uznemiruje je razgovor od 20 minuta i vrsta kao da nije izgledao zabrinuto za damino grlo ili bilo šta drugo.

    hahahahhaha o Bože kakva je dileja je ovaj Endi Rodik
    (Tiimmy Turner, 10. septembar 2020 10:34)

    # Link komentara

  166. Preskakanje press konferencije je najpametniji što je tada mogao učiniti.
    Uskratio je priliku zlobnicima da se se slade njegovom nesrecom i da mu piju krv
    (Detektiv, 10. septembar 2020 10:32)

    # Link komentara

  167. Zasto bi morao da se pravi da mu je zao, da se kaje, da priznaje da je pogresio itd... Kada je svestan da je to normalna stvar u tenisu i da nije kriv. Radi se o nesrecnom spletu okolnosti, koji po svemu sudeći, nije tako dramatičan kao sto zele da ga predstave. Samo neka Nole nastavi kako je krenuo, a ostali neka se puse.
    (stojko, 10. septembar 2020 10:31)

    # Link komentara

  168. rece rodik koji nikada neće prezaliti sto ga je mlađani noksa, pardon, nolo učio tenisu
    (Sale, 10. septembar 2020 10:29)

    # Link komentara

  169. Kakvi zlobnici
    (Beli, 10. septembar 2020 10:29)

    # Link komentara

  170. Endi Rodik, objektivan kao i uvek
    (AMG, 10. septembar 2020 10:28)

    # Link komentara

  171. Rodik je inače poznat kao "inteligentan" momak.
    (Užice031, 10. septembar 2020 10:25)

    # Link komentara