- Komentari -
  1. Ne znam zašto niste objavili prethodni moj komentar ali da se nadovežem na ovaj najnoviji komentar koji je replicirao kojima su idoli one megazvezde što pijanče, ludo se zabavljaju i šprovlače po žutoj štampi....

    Da, ljudi koji tako razmišljaju ili su zaista neki klinci ili nezreli probisveti.

    Samo neka Novak i dalje bude takva dosadna ličnost. Nije dužan da se bilo kome dokazuje i da živi život neke impulsivne zvezde koja ne zna šta će od svog zabavnog života. Ima on svoju vernu publiku i stručnjake koji poštuju, cene i navijaju za njegovu igru. Njegov profesionalizam, dobri maniri trebaju da budu uzor a ne za pokudu a oni koji to ne cene njima na štetu.
    (Navratilova, 7. septembar 2019 18:15)

    # Link komentara

  2. On je nezanimljiv ljudima jer je van terena stvarno dosadan. Jelena pa Jelena.
    (Gastarbajter, 06. septembar 2019 09:52)

    Svaka cast na komentaru !! Istina sve sto si rekao. Naravno da svi mi volimo Novaka zato sto je ipak nas. Al brale moj, treba biti covjek i priznati da je Novak van terena potpuno smjesna licnost. Jednostavno lik je sav izvjestacen, potpuno jedna neprirodna licnost. Ja ovo pisem zato sto je to istina, ne zato sto ne volim Novaka. Kad Novak igra, ja za njega navijam iz sve snage, kidam se, zivciram, ma lomim stvari po kuci covjece. Al sto se tice Novaka van terena, mislim da sam sve rekao.
     (sto, 6. septembar 2019 11:32)

    Признај ти нама да немаш више од 15 година, јер ако имаш а овако размишљаш о човеку ког свакако не познајеш, онда би требао да се забринеш. Нећу ништа даље да пишем, само стави прст на чело.
    (мр, 7. septembar 2019 16:56)

    # Link komentara

  3. Medvedev. Samo prezime uliva strahopoštovanje ne kulturnim amerima. Zapadnjaci ne navijaju za svoje već protiv Slovena i to ne protiv svih Slovena!!!
     (micaiz kafica, 6. septembar 2019 15:46)

    # Link komentara

  4. Nista od toga. Novaka nece prihvatiti nikada u svetu ni kao negativca ni kao pozitivca. Novak je propustio priliku da proba da ga prihvate kao negativca jer je zeleo da ima imidz dobrog momka. Cak i ako jeste dobar a verovatno jeste trebao je da ima ulogu loseg momka na terenu i van njega. Ali uz to idu manekenke, provod ali nije Nole za to. On je nezanimljiv ljudima jer je van terena stvarno dosadan. Jelena pa Jelena.
    (Gastarbajter, 06. septembar 2019 09:52)

    Svaka cast na komentaru !! Istina sve sto si rekao. Naravno da svi mi volimo Novaka zato sto je ipak nas. Al brale moj, treba biti covjek i priznati da je Novak van terena potpuno smjesna licnost. Jednostavno lik je sav izvjestacen, potpuno jedna neprirodna licnost. Ja ovo pisem zato sto je to istina, ne zato sto ne volim Novaka. Kad Novak igra, ja za njega navijam iz sve snage, kidam se, zivciram, ma lomim stvari po kuci covjece. Al sto se tice Novaka van terena, mislim da sam sve rekao.
     (sto, 6. septembar 2019 11:32)

    # Link komentara

  5. Nista od toga. Novaka nece prihvatiti nikada u svetu ni kao negativca ni kao pozitivca. Novak je propustio priliku da proba da ga prihvate kao negativca jer je zeleo da ima imidz dobrog momka. Cak i ako jeste dobar a verovatno jeste trebao je da ima ulogu loseg momka na terenu i van njega. Ali uz to idu manekenke, provod ali nije Nole za to. On je nezanimljiv ljudima jer je van terena stvarno dosadan. Jelena pa Jelena.
    (Gastarbajter, 6. septembar 2019 09:52)

    # Link komentara

  6. Pa to sam ja uvjek govorio. Novak je prosto morao prihvatiti da je publika takva kakva je i da se prema njima ponasa kako su zasluzili. A on se jadan tu pogubio totalno, salje zagrljaje, srca, pa se onda dere, grebe. Stalno slao zagrljaje na kraju meca, posle finala Wimbldona sa Federerom nista. Pa ne moze tako Novace, prosto niko ne voli takve likove. Aj da ti sad imas 22-23, sad je kasno, ti si izgradio licnost sa 6 lica. Meni samo nije jasno s kakvim je to Novak ljudima okruzen i da mu neko nije sugerisao neke stvari. Nije normalno da je Novak aktuelni sampion Australije, Wimbldona, US Opena i da je u tom istom periodu zaradio "bjedna" 23 miliona dolara od spoznora, a Roger koji nije drzao ni jedan Slem 80-90 miliona, Nadal 40-50 miliona i Nisikori 35 miliona a Nisikori u tih godinu dana nije imao ni 18-ti dio Novakovih rezultata.
     (Hari mati latvala, 6. septembar 2019 07:36)

    # Link komentara

  7. Ne mozes u isto vreme biti i u sistemu i protiv njega. Ne mozes istovremeno da vices "sparta" i da siris ljubav. Mnogo je lakse biti deo sistema ali ta mesta su rezervisana za igrace iz zemalja koje drze kljuceve takmicenja u svojim rukama i gde je novac. Novak je morao da se bori protiv svih: rodjen je u bednoj drzavi u kojoj se nije nasao niko da ga sponzorise kad mu je najvise trebalo, malo trzise bez sponzora, protiv zreba na velikim takmicenjima, protiv vremena igranja, protiv terena na kojem se igra, protiv sudija, protiv medija itd. Novak je sve to idrzao jer je bio ratnik, ili kako to kaze Beker "street fighter". Nije Novak tako hteo, bio je primoran da bude takav jer drugacije nikada ne bi uspeo. Sa druge strane, tacno je da je ta borba iscrpljujuca i da je Novak hteo da polako, sada vec kao velika zvezda, polako postane deo sistema ali ne ide. Medvedev zna sta radi, ma kakav igrac bio on nikada nece biti deo tog sistema (mozda cak i teze nego Djokovic) i zato krece Novakovim putem da putem borbe postane zvezda, a o "ljubavi" ne treba da misli jer je to cisto gubljenje vremena. Dakle, hteo to Novak ili ne, za njega vazi samo "sparta" sve do bude igrao tenis. Mozda se kasnije nesto promeni ali dok je igrac nece sigurno.
    (tnsfan, 6. septembar 2019 00:01)

    # Link komentara

  8. @Tenis
    Bravo za komentar!!!
    (ahila, 5. septembar 2019 20:40)

    # Link komentara

  9. Da je Djokovic Amerikanac ili Englez, bio bi najvoljeniji teniser na svetu, i vec bi bio proglasen za G.O.A.T.A.
     (Radak, 5. septembar 2019 18:09)

    # Link komentara

  10. Meni je lično žao što je Novak bazično pristojan čovek, pa neće da tretira njujorške, londonske i pariske degenerike kao što su zaslužili, a to je upravo srednji prst :)) Ne znam otkud ljudima ta potreba da ih budale vole i da se prema njima ponaša bolje nego što su zaslužili, a da mu one vraćaju nezahvalnošću i nepristojnošću, nikad to nisam imao i ne mogu da se uživim u trip :)) Jedno su likovi koji su nevaspitani prema kolegama i prave nepotrebne ekscese, kao dva mlada, relativno slična Grka, mada je jedan mnogo gori, znate sigurno i koji, :) to je primitivizam, ali svaka čast Medvedevu što anonimne glodare koji zvižde i slično tretira bez pardona, treba i mnogo gore, po meni je pogrešio što se izvinio, mali je dovoljno dobar da ne mora da brine za sponzore bez obzira šta radi, a po meni bi i Novak bio još popularniji da se otarasi tog viška pristojnosti i ulagivanja publici čak i akd se objektivno odvratno ponaša.
     (EU Citizen, 5. septembar 2019 17:48)

    # Link komentara

  11. Dobro zapažanje. A šta bi tek Kirjos dao za barem mrvicu toliko hejta..
    (Saša, 5. septembar 2019 17:40)

    # Link komentara

  12. Novak nije hteo ulogu negativca zato što on to nikada nije ni bio, a ova sramota od čoveka bi trebalo da prestane da vređa po svemu boljega od sebe i nek se pozabavi sopstvenom nacijom, publikom u Njujorku, njihovim i svojim vaspitanjem, pa da vidimo ko je negativac u celoj priči. Džon Mekinro je godinama sramotio tenis i sport generalno na isti način na koji to sada radi Nik Kirios. Eto kakvi likovi komentarišu Đokovića. Užas!
     (Mladen, 5. septembar 2019 17:22)

    # Link komentara

  13. Novak prirodno ima karakter da bude negativac. Psuje, lomi rekete, svadja se sa publikom. Nije prirodno skroman i miroljubiv kao recimo Rafa. Rafa je ratnik ali nema te negativne energije u sebi. Novak bi bolje prolazio kod publike i imao vise fanova da je ostao dosledan svom pravom karakteru umesto sto izigrava budu i mirotvorca, a onda na terenu psuje, lomi i preti. Niko ne ceni neiskrene i dvolicne ljude.
    (Jelena, 5. septembar 2019 17:01)

    # Link komentara

  14. @Nemanja
    Ponavljanje je majka dosade.
    (Ima vas dosadnih, 5. septembar 2019 16:54)

    # Link komentara

  15. I Johnson je rekao Kirgiosu “just play fuckin tennis”. Nije dobio kaznu! Coco pise poruke na patikama ali Kirgios ne moze na kragni. Cuti bre matoro laprdalo.
    (Angelina, 5. septembar 2019 16:52)

    # Link komentara

  16. Mislim da je krajnje vreme da Novak bude ono sto je bio u finalu Vimblndona.....to je ono sto bi trebalo da njemu da dodatnu snagu ….a Danil bi bio zaista ok da se posle nije izvinjavao…..Gulbis je pravi igrac za te stvari , steta sto nije iskoristio ogroman talenat I sto je "neradnik" on bi bio penicilin za publiku na bilo kom terenu ali ne kao NIk Clown,,,
    (miodrag, 5. septembar 2019 16:26)

    # Link komentara

  17. (Vozdovac, 05. septembar 2019 16:01)

    Sta je bre Medvedev uradio sta? Jel pratis ti tenis? Izvinio se putem interneta a onda na kraju meca sa Vavrinkom. Budi u toku malo.
     (Filip, 5. septembar 2019 16:26)

    # Link komentara

  18. Nemanja

    koga briga za te statističke podatke koje postavljaš na svakoj vesti. Mekinro govori o personalitiju igrača.
    (zumba, 5. septembar 2019 16:23)

    # Link komentara

  19. Mekinro druže,Novaku Đokoviću možeš samo da staneš u red za autogram!I to bez,da se guraš sa svim ostalim "komentatorima današnjice".Hvala lepo,molim lepo.
    (Tenis, 5. septembar 2019 16:05)

    # Link komentara

  20. Novak nikad neće imati poštovanje i respekt kao Nadal i Federer jer nema gospodske manire kao njih dvojica. Često psuje tokom meča, neretko je grub prema skupljačima lopti, a ni ferplej mu nije jača strana. Po rezultatima i dalje zaostaje za njima i jedino to može promeniti, ostalo ne.
     (Uroš, 5. septembar 2019 16:05)

    # Link komentara

  21. E ovo znači objasniti nesto! Kratko jasno i sustinski.
    (Dalibor FFM, 5. septembar 2019 16:04)

    # Link komentara

  22. Ja kapiram da je Medvedev uradio dobar posao a Novak los. Decko je pokazao da ima kicmu, dva puta se svadjao sa publikom posle se dva puta izvinio i sada je njihov ljubimac. Publika sirom sveta voli takve igrace. Novak je hteo da bude kao Rodzer i Rafa ali je sve pogrešno radio. On se ulagivao gde god je igrao, delio srca i druge gluposti... Sada je kasno da se menja vec stize 33 godina...
     (Vozdovac, 5. septembar 2019 16:01)

    # Link komentara

  23. Tačno! Ironično, da je Novak zadržao ulogu Džokera, negativca - sad bi imao mnogo više poštovanja i podrške nego sad
    (Sivi soko, 5. septembar 2019 15:59)

    # Link komentara

  24. Medvedev je cmizdio na zadnjem mecu i slihtao se, nece ni od da gubi pare od sponzora. Prpa bato...
     (Japanac, 5. septembar 2019 15:58)

    # Link komentara

  25. "Novak nije bio spreman to da prihvati, on želi respekt koji uživaju Rodžer i Rafa. On to nema i verovatno nikad neće ni imati, uprkos svim herojskim podvizima u tokui karijere."

    hahaha ispalio ga Mekinro
    (nicky, 5. septembar 2019 15:58)

    # Link komentara

  26. Hteo ulogu negativca a onda im se uvlacio i izvinjavao, Djokovic je bar takav od pocetka.
     (Haris, 5. septembar 2019 15:56)

    # Link komentara

  27. Dajte nešto o Bjanki ili Belindi. Zasitili smo se članaka o Đokoviću.
    (Pera, 5. septembar 2019 15:55)

    # Link komentara

  28. Ne znam zasto im se Medvedev onda izvinio?!!!
    Samo traze neku senzaciju i lupaju, nek se Nole oporavi pa da dominira opet...
    (Nekako s’ proleca, 5. septembar 2019 15:53)

    # Link komentara

  29. Poslednjih 10 meceva

    Djokovic VS Federer

    Djokovic 2-0 Rim 2015.
    Djokovic 3-1 Vimbldon 2015.
    Federer 2-0 Sinsinati 2015.
    Djokovic 3-1 US Open 2015.
    Djokovic 2-0 London 2015.
    Federer 2-0 London 2015.
    Djokovic 3-1 AO 2016.
    Djokovic 2-0 Sinsinati 2018.
    Djokovic 2-1 Pariz 2018.
    Djokovic 3-2 Vimbldon 2019.
     (Nemanja, 5. septembar 2019 15:53)

    # Link komentara