- Komentari -
  1. ''Gončarova i Rosa Maria ubedljivo najlepše odbojkašice na olimpijskom turniru.''

    Bianka Buša prijatelju. Ne znam da li si imao priliku videti je uživo, ja jesam i devojka je prelepa i ultra zgodna. Uz sve to je i mila i pristojna. Mnogo lepša nego na slikama.
    (raketaš, 10. avgust 2021 15:26)

    # Link komentara

  2. Da je Terzić doneo nebrojeno medalja, jeste, ali ne može se ignorisati da je dosta puta zabrljao i da su neke od tih medalja mogle biti i sjajnije da su utakmice bolje taktički pripremljene, što smo mogli da vidimo u polufinalu protiv SAD i z finalu 2016. protiv Kine. Oba puta Terzić taktički nadigran, a nema rešenja i plaši se da uvodi klupu. Finale OI 2016. Tijana, Maja i Brankica preumorne, ne mogu da odigraju kako treba, on se jedva smiluje da ubaci Jovanu Brakočević (alooo dvoumiš se da li da ubaciš Jovanu) i Bojanu Živković. Taman se vratimo u egal s Kinom, on vraća prvu premorenu postavu nazad i gubimo set. I onda još kaže posle utakmice da igračice nisu bile psihički spremne za finale. Ovog puta u polufinalu isto to, taktički nadigran, a ne želi da pravi izmene. A nažalost, nije ni imao koga i gubimo, i to ubedljivo. Sličnost između 2016. i sada jeste da oba puta naša prva postava nije igrala Ligu nacija i desilo se da je u Riju druga postava bila mnogo spremnija fizički za OI. I Brazil i SAD su igrale ove godine Ligu nacija sa prvom postavom, a Kina i mi koji nismo smo prošli kako smo prošli. Imaš, čoveče, ekipu da osvojiš zlato na svakom mogućem takmičenju i ti tamo osvajaš neke bronze. To je nekome uspeh, ali za ovakvu ekipu realno nije. Kao kad, recimo, Sifan Hasan osvoji bronzu i bude vidno nezadovoljna jer zna da vredi za zlato. Isto i sa basketašima. Nebrojeno puta pravi greške tokom (ne)izmena i taktike i to nas ubija. Poludim kad to vidim.
    (nnj, 10. avgust 2021 14:36)

    # Link komentara

  3. Aj neka neko izbaci statistiku reprezentacije sa njim. Da ne idem dalje.
    (ma strasan trener, 10. avgust 2021 14:21)

    # Link komentara

  4. Verujem da jeste jer je svestan koliko smo imali sreće. U četvrtfinalu smo išli na naše dežurne mušterije-Italijanke a u borbi za bronzu, na slabe Korejanke. Izbegli smo i Ruskinje i Turkinje koje bismo sa ovakvom ekipom teško mogli da dobijemo. I Brazil i USA su nažalost za klasu bolje reprezentacije od naše što su i pokazale u mečevima sa nama gde su nas demontirale.Zato je ova medalja velika kao kuća.
    Gončarova i Rosa Maria ubedljivo najlepše odbojkašice na olimpijskom turniru.
    (Luka, 10. avgust 2021 10:16)

    # Link komentara

  5. A jel poklanjas medalju znas kom vec?
    (zelim da istrcim maraton, 10. avgust 2021 09:14)

    # Link komentara

  6. Sa dve decenije na klupi reprezentacije, techa je usao u Ginisovu knjigu rekorda.
    Ove OI su NEUSPEH ne toliko zbog bronzane medalje, koliko zbog prikazane igre koja se svodila na jednu jedinu igracicu, a kompletna "predstava" bila je daleko ispod nivoa svetskih i evropskih sampionki.
    Prva postava je bila neuigrana i nepripremljena, a celokupna klupa potpuno neupotrebljiva. Niko sa klupe nije smeo ni da pridje terenu. Mihajloviceva dovedena da ne igra?!
    Jedini mec koji su odigrali na visokom nivou bio je onaj protiv Italije.
    Oba preostala meca sa jacim ekipama su glat izgubile.
    Poraz od Amerikanki je nesto ponizavajuce, bez obzira na to sto ih je vodio jedan odbojkaski maestro Kiralji, a ekipu Srbije nesudjena legenda rununske lige.
    (Ahab, 9. avgust 2021 23:45)

    # Link komentara

  7. Alesandro Fei, 09. avgust 2021 21:52)

    Mnogo ga pohvali... Niko nigde ne prica zasto su nas onako unistile Amerikanke, s obzirom da smo istom merom unistili Italijanke u 1/4f., zasto je bas toliko lose spremio ekipu za PF OI, onakav poraz posle onakve pobede nije smeo da se desi, to je isklljucivo njegova krivica
    (takinardi83, 9. avgust 2021 23:16)

    # Link komentara

  8. Hoćemo zlato! Zlatooo!
    (k, 9. avgust 2021 23:09)

    # Link komentara

  9. Los trener za vrhunski nivo, sta je sa klupskom karijerom? Rumunija? Ma daj... Kakav zdrav savez?
    Ne pisite o necemu sto ne znate.
    Zapamtite, CZ osvaja ove godine u zenskoj konkurenciji, jer je tako naredjeno.
    (Srdjan Ffm, 9. avgust 2021 22:50)

    # Link komentara

  10. Svaka cast na uspehu, nije mala stvar biti u top 3 na Olimpijadi. Cisto da se ljudi otrezne - SFRJ je retko ulazila u top 10.
    Sa druge strane, voleo bih da cujem od Terze sta se desilo u polufinalu. Malo strucne analize. Kako je Kiralji tako dobro spremio, realno prosecnu, ekipu, a mi nismo. USA je igrala sa rezervnim korektorom, rovitim dizacem i srednjakom koja se prodila prosle godine i jedva se oporavila. Terza definitivno "out-coached" zajedno sa nasim skautima i pomocnim trenerima.
    (Shamu, 9. avgust 2021 22:19)

    # Link komentara

  11. Devojke su carice :-)
    (rale, 9. avgust 2021 22:16)

    # Link komentara

  12. Da li postoji neki razlog zasto Brankica nije igrala ceo turnir a da sam ga ja propustio?
    Bez imalo ironije pitam, stvarno me zanima....
    (Copava Glista, 9. avgust 2021 22:01)

    # Link komentara

  13. Doktor ove igre! Nikad necu zaboravitu tu pricu kako je sve pocelo. Te davne 2002.godine Aleksandar Boricic, covek koji je verovatno najzasluzniji zasto je odbojka posle sankcija tako uzletela a Odbojkaski Savez postao i ostao do dan danas najzdraviji sportski savez u Srbiji, prisao je Terzicu sa pitanjem "Zasto Zoki ne pokusas sa zenskom odbojkom, ti imas smisla za rad sa devojkama, videces da bi ti se dopalo?",ali Terzic nije bas bio odusevljen tom idejom. Boricic je ipak nastavio sa nagovorom i Terzic je pristao:"Dobro predsednice, uzecu ZOK Crvenu zvezdu". Odmah je poceo da pravi rezultate sa Zvezdom i Boricic je negde posle 6 meseci opet mu prisao:" Zoki, rekao sam ti da ce odlicno da ti ide, sta kazes da preuzmes zensku reprezentaciju?". "Pa moze, ajde valjda cu se snaci". Ostalo je istorija. Pocelo je bronzom na SP 2006., bronzom koja je bila toliko iznenadjenje, otprilike kao sada kada bi zenska vaterpolo reprezentacija uzela bronzu na EP. Nastavilo se odmah finalo EP naredne godine i bilo je jasno da je pravi covek na pravom mestu. Od te 2006. generacija se potpuno promenila, dolazile su nove igracice a rezultati su bili sve bolji. Smirenost, strucnost i neka neobicna harizma koju Zoran Terzic poseduje primecuje se uvek i preko tv ekrana. Jednostavno, covek kojem biste mogli poveriti svaki tim, i doneo bi uspeh. Ziveo nam jos 100 godina a najmanje 10 jos bio selektor Srbije!
    (Alesandro Fei, 9. avgust 2021 21:52)

    # Link komentara