- Komentari -
  1. Uz muski vaterpolo, zenska odbojka je najdominantniji tim nekog naseg kolektivnog sporta u istoriji, racunajuci i bivsu Jugoslaviju. Zoran Terzic je doktor odbojke i zivi dokaz koliko je kontinuitet i sistem bitan za jedan sportski tim. Dosao je pre 20 godina na celo reprezentacije i to tako sto je pomalo nevoljno napustio musku odbojku. Nije naravno imao odmah neke rezultate, cekalo se citavih 5 godina za onu prvu bronzu na SP 2006., ali od tada je islo samo uzlaznom putanjom. Savez ga je pustio da radi svoj posao i evo 20 godina je tu gde jeste a rezultate znamo. Gotovo da nema turnira na kojim se ne osvoji medalja.
    (OSS, 09. avgust 2021 20:36)

    To je recept za sve sportove. Tako je i Tili donio Francuzima zlato na Olimpijskim igrama. Ima i boljih id Terzica, ali trazeci boljeg zavrsimo kao u muskoj kosarci.
    (kaokakao, 9. avgust 2021 20:54)

    # Link komentara

  2. Uz muski vaterpolo, zenska odbojka je najdominantniji tim nekog naseg kolektivnog sporta u istoriji, racunajuci i bivsu Jugoslaviju. Zoran Terzic je doktor odbojke i zivi dokaz koliko je kontinuitet i sistem bitan za jedan sportski tim. Dosao je pre 20 godina na celo reprezentacije i to tako sto je pomalo nevoljno napustio musku odbojku. Nije naravno imao odmah neke rezultate, cekalo se citavih 5 godina za onu prvu bronzu na SP 2006., ali od tada je islo samo uzlaznom putanjom. Savez ga je pustio da radi svoj posao i evo 20 godina je tu gde jeste a rezultate znamo. Gotovo da nema turnira na kojim se ne osvoji medalja.
    (OSS, 9. avgust 2021 20:36)

    # Link komentara